![]() |
Cevap: Ankaragücü 1-2 Sivasspor
son dakika top direkten dondu iyi mac bitti..cok guzel bir maac oldu bu maci naklen vermeyen hiyarlar utansin!!!
|
[QUOTE=subasi29;590030]:Dben dedim bakiden korkuyorum diye sukur ki kendi kalesine atti[/QUOTE]
icine dogmus demekki soluyene degil solettirene bak hesabi )))) ulan umarim bole biter simdi bu baki kendi kalesine bi gol daha atar sivasin oyunundan degilde bakiden bahseder bu gavat medya her zaman yaptigi gibi.... |
hayırlı olsun 3 puan daha geldi inşallah devamı gelecek.takım toparlandı devre arası ıkı ıyı takvıye ıle dahada yukarılara,superlıgde kume duşecek ıkı takım belli oldu gıbı ankara ve denızlı uçuncusu diyarbakır veya manisa olacak gibi
|
helal olsun murata ibrahime veee bakiye :D
|
Cevap: Ankaragücü 2-3 Sivasspor
Yürü be Sivas'ım oralar yakışmıyo sana!
|
Tebrikler Sivasspor'um ...
Bizim Futbolcular Tam Lige Isındı İlk Yarı Bitti ;) |
ohhh be dünya varmış ara transfer politikası düzgün yrütülmeli yöneticilerimize güveniyorum ikinci yarının flaş ekibi olarak adlandırılmalıyız
zaten takımın potansiyeli var sadece oyuncular sendroma giriyor sene başında fazlaydı yavaş yavaş azaldı takımın daha da çalışması futbolculara özgüvenin sağlanması gerekir mehmet yıldızın da ikinci yarı takıma geri dönmesiyle takım süper olacak Allah'ın izniyle. |
[I][B]gelenek bozulmadı Sivassporum galip...[/B][/I]
|
Tebrikler Sivasspor'um ...
Bizim Futbolcular Tam Lige Isındı İlk Yarı Bitti ;) |
Allahıma şükürler olsun.Yiğidolarada helal olsun.ikinci yarı inşallah herşey çok güzel olacakk..
bu arada staddaki arkadaşlar,ankaragücü taraftarının bizim taraftarları yine alkışladıklarını söyledıler,karsılıklı bırbırlerını alkışlamışlar. canları yanmasına ragmen yine ne kadar büyük bi taraftar olduklarını gösterdıler. boşu boşuna sevmiyoruz ankaraguclulerı.. ıkıncı yarıya el ele tehlıke bolgesınden cıkabılmeyı dılıyorum.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:53. |