![]() |
buyuk bı organıze olursa ıstanbuldakı taraftarlarda gelebılır mac tarıhı yaklastıgında hersey ortaya cıkacaktır insallah uc puan bızım olacak
sivasımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1 fener :0 olsun mac bızım olsun |
BU MAÇA DAHA 2 HAFTA YOKMU YAWW NİYE ŞİMDİDEN TARTIŞIYOSUNUZ ANLAMADIMM.SIRADAN Bİ LİG MAÇI ALTI ÜSTÜ...
|
[color=b][b]WALLA BIZIM SU HALIMIZLE YENEMEYECEGIMIZ BI TAKIM YOK BENCE fener i YENMEMIZ SÜPRİZ OLMAZ..........[/b][/color]
|
SİVASSPOR..................... ...........
YENEMEYİZ AMA BEN ÜMİTLİYİM...
|
allahin izniyle insallah kazanacagiz
|
6 KASIM DA TARİH YAZACAĞIZ 6KASIM HATIRASI TİŞÖRTLERİ BİZDEGİYERİZ İNŞALLAH YÖNETİME DUYURULUR
|
[QUOTE=Queresma]BU MAÇA DAHA 2 HAFTA YOKMU YAWW NİYE ŞİMDİDEN TARTIŞIYOSUNUZ ANLAMADIMM.SIRADAN Bİ LİG MAÇI ALTI ÜSTÜ...[/QUOTE]
hay agzina saglik gardas........ bi de ben anlayabilsem....... sanki Barcelonayla yapiyoz......... gerci oyle desek buseferde Barcelonali arkadaslarla tartismalar olur yani eminim bu goruntuden sonra.... |
İki Takım İçinde Çok Zor Maç
[FONT="Georgia"][B][COLOR="DarkRed"]Ne olursa olsun iki takım içinde çok zor bir maç olacak. Çünkü Lorant hocamız maç boyunca disiplini elden bırakmayan bir futbol anlayışı ile takımı sahaya sürüyor. Daum ise maç içerisinde çok isabetli değişikliklerle oyuna yön veriyor. Ancak Sivasım disiplinli oynar ve Fener savunmasının gol bulmak için ileriye çıktığı anlarda verdiği açıkları görerek bu fırsatı değerlendirirse bu maçı alabilir diye düşünüyorum. Ve gol yemezsek kazanma şansımız daha çok olur diyorum. Allah yiğidoların yardımcısı olsun. İnşallah bu maçı kazanırız...[/COLOR][/B][/FONT]
|
hayırlısıyla maç günü sivastayım biletimi bu gun aldım siva huzur turizimden 36 numara maçın bu tarihe gelmeside buyuk tesaduf MUTLUYUM İNSALLAH TIKA BASA DOLDURURUZ STADI
|
olayın çok abartıldığını düşünüyorum
bu topic teki nerdeyse tüm mesajları okudum millet nerdeyse birbirini yiyecek ne oluyor böyle anlamadım gitti valla takımımız çıkacak oyununu oynayacak temennimiz inşallah yenmesinden yana ama yenilsekte bu dünyanın sonu değil arkadaşlar çok şükür takımımz ligde çok iyi bir konumda belki hiç kimse bunu bile beklemiyordu yenerse büyük sükse olur ama yenilsekte o bizim şanlı sivassporumuz bizim burda birbirimize düşmemiz anlamsız takım çıkar paşa paşa oyununu oynar kim ne yazarsa yazsın kimseye hakaret etmeye küfür etmeye gerek yok herkes şahsi kanaatini dile getiriyor unutmayın ki kötü söz sahibine aittir sivaslı yiğido birbirine tutkun olmalı birbirni kırmamalı:cool:
SON SÖZ:İnşallah kazanırız |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33. |