![]() |
[B]ÖĞRENİYORUM YAR....
Öğreniyorum yar seni sensiz yaşamayı , Sesini duymadan zamanı aşırmayı , hayalinle uyumadan uykuya dalmayı, öğreniyorum yar aşk acısının anlamını......... Yaşattığın mutluluk acıları aşıyor, Seni düşündükçe yüreğim cosuyor, Ayrılsakta aşkın gönlümde yaşıyor, unutulmayacaksın bunu bil yar......... sevgi[/B] |
[COLOR=DarkRed][B]yasamaktan zevk alamadım
su dünyaya kazık çakamadım sevgi diye adım kalsın istedim döktüm döktüm içimi hala rahatlayamadım [/B] [/COLOR] |
[B]SÖYLE YARİM PİŞMAN MIYDIN ?
Söyle yarim pişman mıydın ? beni sevdiğine Hani derdin ya sevdim seni delice Yalan mıydı gözlerime bakısın, Yalan mıydı kalbime akışın Duydum ki pişmanım diyormussun Yasadığımız onca güzellikleri Hayatından siliyormuşsun...... Söyle yarim pişman mıydın ? Sanmıstım ki mutluydun benimle Her telefonun sesinde sevgi sözlerinde Seninle paylaştığım onca günde Söyle yarim pişman mıydın ? Sakın dönme geriye Acımı yaşarım kendimce Ruhum ölsede , bedenim yaşar dünya döndükçe Söyle yarim pişman mıydın ? beni sevdiğine sevgi [/B] |
Sayın gamze 58 arkadaşım
Öncelikle bu şiirlerin çok güzel ve insanın ruhunun en derin yerlerine hitap ediyor Zaten bu büyük sivasımızın diger özelliğide şair ve ozanlar yetiştirmek degilmidir işte yigidolar size yeni bir şair ve söz yazarı bir sivaslı daha kendisini tebrik ediyorum aynen devam etmesini diliyorum sevgili arkadaşım bu işi hobi olarak yapıyorsan devam et fakat maddiyata dönüştürmek istiyorsan senden ricam bu güzel sözlere lütfen patent almanı isterim biliyorsun bu şiirler müzikle ugraşan korsan insanların eline geçerse haksız kazanç saglamış olur senin duygularına ve kalemine saygı göstermeden para kazanırlar inşallah uyarımı dikkate alırsın benden sana bi sivaslı öğüdüdür saygılarımla |
SUPERR
[b][color=blue]YUREGINE SAGLIK.HARIKA SIIRLER...[/b][/color]
|
[QUOTE=metinumar]Sayın gamze 58 arkadaşım
Öncelikle bu şiirlerin çok güzel ve insanın ruhunun en derin yerlerine hitap ediyor Zaten bu büyük sivasımızın diger özelliğide şair ve ozanlar yetiştirmek degilmidir işte yigidolar size yeni bir şair ve söz yazarı bir sivaslı daha kendisini tebrik ediyorum aynen devam etmesini diliyorum sevgili arkadaşım bu işi hobi olarak yapıyorsan devam et fakat maddiyata dönüştürmek istiyorsan senden ricam bu güzel sözlere lütfen patent almanı isterim biliyorsun bu şiirler müzikle ugraşan korsan insanların eline geçerse haksız kazanç saglamış olur senin duygularına ve kalemine saygı göstermeden para kazanırlar inşallah uyarımı dikkate alırsın benden sana bi sivaslı öğüdüdür saygılarımla[/QUOTE] teşekkür ederim yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.suanda hobi olarak yapıyorum.Ama bu şekilde noterle görüşmelerim var.şiirlerimin tamamı onlarda saklı butür bir olayda karşılarında mahkeme görürler uyarınız için teşekkürler |
[QUOTE=hemso58][b][color=blue]YUREGINE SAGLIK.HARIKA SIIRLER...[/b][/color][/QUOTE]
sizinde gözlerinize sağlık teşekkürler |
[B]GÖKTEKİ YILDIZIM SÖNDÜ
Dün gece sen uyurken gökten bir yıldız düştü, Gözlerimden yaşlar süzülürken ,haykırdım adını Yıldızım dayanamadı gözyaşlarıma,haykırışlarıma Önce parladı sevgiyle,selamladı, Baktıki yıkık viraneyim,anladı Sessizce söndürdü ışıklarını,halime acıdı Son kez de olsa göz kırptı bana Ve sessizce söndü............. Gitme diyemedim , Sadece yutkundum sessizce ve adını fısıldadım son kez duyarsın diye Sen uyurken yıldızım söndü sessizce Sevgi sözcüklerini söyleyemedim. Sustu dudaklarım selam yolla diyemedim Sadece yıldızıma bitti diyebildim ........ Yıldızım bile acıdı halime O da biliyordu sensiz dünyamın olmadığına Oysa neler paylaşmıstım onunla, Ve seninle gömüldü karanlığa ....... sevgi[/B] |
[COLOR=Sienna][B]SEVMEK YASAK MI ?
Bu Sorum sana ya rab Söyle sevmek yasak mı? Doğarken kalbimize dokunmuş Sevgi çubuğun, önce anneyi sevmeyi öğrenmişiz Sonra gerisi gelmiş............. Yaradanı sevmişiz yaraddığı için şükretmişiz. Zaman geçtikçe ailemizi sevmişiz ölümüne Büyüdükçe doğayı ,insanları,hayatı sevmişiz. Kalbimiz sevgilerle dolup taşmış. Bazen kırılmısız hüzünle ama sevmek bitmemiş. Yaş ilerledikçe aşkı öğrenmişiz ,yüreğimizin derinliklerinde Göz göze bakıştığımızda içimiz cız etmiş........ Bu sevgi çok güzelmiş Gönül vermeyi öğrenmişiz..... Bazen kalbimiz öyle acılar çekmişki Genede sevmeyi terketmemişiz, Söyle ya rab Sevmek günah mı? Sevmek yasak mı ? madem sevgi güzeldi neden acılar çektiğimizde kalbimiz çıkar yerinden Neden gözyaşlarımız sel olur ,ağlarız derinden söyle ya rab sevmek yasak mı? Aşkın suçu ne ? Sevgi neden ağır gelir ,sevgilin terk ettiğinde Haketmezmi sevgini söyle Keske bu soruları bilse yüreğimiz Sanırım vefasızı sevmez yüreğimiz sevgi[/B][/COLOR] |
[B]Sana inat
Sana inat seni sensiz sevmeyi öğreneceğim Sana inat acılarınla yaşamayı bileceğim Sana inat hatıralarınla sevişeceğim Sana inat resminle özlemimi gidereceğim Sana inat seni sevmeye devam edeceğim Sana inat birgün dönmeni bekleyeceğim Sana inat gözlerimde yaşlarla seni özleyeceğim Sana inat senden asla nefret etmeyeceğim Sana inat sevgini yüreğimde gizleyeceğim Sana inat ölümüne seni seveceğim Sana inat asla ama asla unutmayacağım Sana inat Seni sevmeye devam edeceğim sevgi [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:41. |