![]() |
Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Arkadaşlar bela okumayın yinede ama istifa etmesi en doğrusu olacak umarım haftaya takımımızın başında olmazsın hocamm
|
sivasli olrak gurur sivasspotlu olarak utanmiyorum bizi bu duuma getirenler utansin:mad:
|
istifa etsin yerinede süper ligin nöbetçi hocalarından biri gelsin iyice batırsın demi. biz önce elimizdekinin kıymetini bilelim
|
Hiç kimse iyi giden bir takımın hocasına istifa etsin gitsin diyemez yine hiç kimse kalıbından büyük bir takıma yenildikten sonra hoca istifa demez ama takım acizleri oynuyorsa,takımın başına geleli 15-20 maç olmasına rağmen bu maçlarda hiç bir ışık gözükmüyorsa,her maçtan sonra bireysel tabiri kullanıp futbocuları hedef gösteriyorsa,takımdaki bazı futbolcuları ısrarla oynatmıyorsa sahada takımı adına hiç bir hamle yapamıyorsa, başında bulunduğu takımı averaj takımı yapıyorsa, futbolcuları mative edip mücadele gücü kazandırmıyorsa, valla kusura bakmasın bavulu toplasın o çok sevdiği afrikasına geri dönsün.Ben bir enkaz aldım, yok sanşsızlık bir türlü yakamızı bırakmıyor,yok sakatımız çok söylemlerini bırak hoca rakiplerinle aynı şartlara sahipsin varsa takıma katacak artı birşeylerin katta gödelim yok ne diye bu takımı böyle yakıyorsun. Bekleme artık senin vereceğin bir şey olmadığı anlaşıldı bari bülent hoca gelsinde o düşürsün takımı zaten sende düşürsen bülent hoca yüzünden düştük denmeyecek mi?
|
Kişiliğine birşey diyeceğim yok kibar,nazik,beyefendi bir adamsın ama bunlar iyi hoca olmak için yeterli değil.Doğru 11 kurmak,formsuz adamlarda ısrar etmemek,oyuncu değişikliklerini zamanında yapmak iyibir hocanın yapması gereken özelliklerdir kısacası Muhsin Bey bu lig için fazla kibarsın be.MUHSİN İSTİFA
|
bu dam gitmeli gerekise dayak atılmalı şanpıyonlugu son haftada kacırmış bit takım yürüse liğde kalır ben senden cok iyi hocayım matör takım calıştırdım senin yaptını amatör hoca yapsa dayak yerdi dünya bizden bahsediyordu sen rakiplerimizi övüyon getirdiğin adamları al ve defolllll
|
Ya Başkanım lütfen yeter artık normalde bir beden eğitimi hocasını dahi getirsen bu oyun anlayışından bu adam seçiminden daha iyisini yapar.Artık Başkanım sizdende şüphe etmeye başlıyorum,nedeni bu ligde o kadar yerli oyuncuların içerisinden iyi 2 tane adam alamadınız.sanki hoca yokmuş gibi gittiniz bunu getirdiniz.İnanın futbolu bilmeseniz olur diyeceğimde ne diyeyim şimdi.Ne işi var ya bu takımda faruk la yasinin ne kadar maç oynadılarsa lütfen inceleyin hiç maç kazabilmişmiyiz vede ilk 20 daki içerisinde hiç gol yemediğimiz bir maç olmuşmu artık bunu birileri görsün lütfen takım gidiyoooor
|
[QUOTE=kandal;617123]ERTUGRAL İSTİFA YENİ TEKNİK DREKTÖR FİKRET ÜNSAL OLSUN DAHA SÜPER PİKE YAPARIZ ....................[/QUOTE]
Bende katılıyorum eni hoca Fikret Ünsal. Bu takımı bülent bu hale getirdiydi(doğru olabili,kendi neredeydi bilinmiyor) Acaba Ertuğralı kim bu hale getirdi onu da çıkıp söylerse mumlanırız. |
[B]bence hoca değişikliği gereksizdir ...
sezon sonuna kadar muhsin hoca daha iyidir .. daha sonra iyi bir teknik adam bulunarak takımımız tekrar kurulmalıdır...[/B] |
[QUOTE=ethembey;616801]nerden getirdiler bu adami anlamadim ya hemen gönderilmeli bu nasil yönetim bir cok oyuncu kadro disi birakilmali[/QUOTE]
başkan kendi demişti gardaş google den bulmuş!!!!!!!!! kurra çektim sana çıktı gibi bişey, varmı böyle bişey ya. hoca kesinlikle artık bir sn bile durmamalı ama yönetim kanadındada budama yapılmalı.. sizcede öyle değilmi??? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23. |