SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Diyarbakırspor Federasyon`a başvuracak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28946)

zaralı19 30.03.2010 08:18

Cevap: DİYARBAKIRSPORUN BİZDEN ALIP VEREMEDİĞİ NE

bizde sesiz kalmayalım gösterelim sivassporun kim olduklarını bunu kendi resmi sitelerinden aldım arkadaşlar görünce moralim bozuldu.....

Kokomo 30.03.2010 11:07

Cevap: Diyarbakırspor Federasyon`a başvuracak

Niye kızıyorsunuz ki gardaşlar ?

Bu ülkede dümenlerin nasıl döndüğünü bilen adam bunlar !
Şikenin, medya baskısının, siyasi baskının nasıl yapılacağını bilen adam bunlar !
TFF'ye nasıl haksızca karar aldırılır, yapan adam bunlar !
Üçkağıdın, hilenin kralıdır bunlar ....

Dolayısı ile şimdi en iyi bildikleri şeyi yapıyorlar ...

[B]Asıl suçlu olan tüm bu açıklamalara ve alınan şaibeli TFF kararlarına itiraz etme gününü bile bulamayan Sivasspor yönetimidir ![/B]

Bu gidişatla da yolumuz Bank Asya yoludur ...

balmandol 30.03.2010 11:08

bUNLAR UTANMAZ,ARLANMAZ ACAYİP Bİ ADAMLAR YAA...
ULAN BİZ BİLE CİĞERİMİZ YANMIŞKEN SESİMİZİ ÇIKARIP SİZİ FİFA'YA ŞİKAYET ETMEDİK İNSANLIK ETTİK SİZİN YAPTIĞINIZA BİR BAKIN..
DÜ-ŞE-CEK-Sİ-NİZZZZZZZZZZ..ÇOK ANTİPATİ TOPLADINIZ SİZİ SEVEN HİÇ KİMSELER YOK..DEFOLUN GİDİN LİGİNİZE....

eyupk 30.03.2010 11:39

maçı izlede konuş ey diyarbakırspor basın yöneticisi.

yorumcuyuz 30.03.2010 12:23

size bu lafları soyleten federasyona lanet olsun..!

pover58 30.03.2010 12:25

ben yazmıyacaktım ancak duramadım. hani şımarık bir çocuga biraz ilgi gösterirsin oda şımardıkça şımarır imkansızı bile isterya işte diyarda bu konumda.hata tamamen federasyonun kimsenin degil ayrıca hakemin yanlı filan maç yönettigi yok.bizim kaç penaltımız verilmedi kaç maçımız gasp edildi bilerek yada bilmeden.ancak biz çıkıp bunu gündeme taşımadık kaldıki diyarbakır kendisina azem olmuyan başka bir maça itiraz edecekmiş etsin dursun kendini yerden yere vursun ortada hata yok bişey degişmez zaten milletin kin duydugu bir takım tamamen nefret ettirirler o kadar.onları artık başbakan bile kurtaramaz düşecekler.çünkü bu ligi hak etmiyorlar.bizi bu duruma sokan topçularımızı bikere daha şiddetle kınıyorum bunlar kimki bize bu hareketleri yapıyorlar.şuçlu bizim ruhsuzlar takımı.

sivas0588 30.03.2010 17:58

"Arsızın yüzüne tükürmüşler yağmur yağıyor sanmış" bunlarındakide aynı hesap sen ligde kaldığına dua et...!

tekdoktiri 30.03.2010 19:42

AGLAMAYIN ANTALYA MAÇINDA OLMAYAN PENALTIYI VERİNCE İYİMİYDİ....UTANMADAN BİRDE SİVAS HAEMLE KAZANDI DİYON.BİRKERE ANTEPİN HİÇ PENALTISI YOK.SON POZİYONDA HAKLI 9.15 İHLAL ETTTİ PENALTI BİLE TEKRARLANIR.YEMİYEYDİ GÖLÜ HAKKIMIZLA ATTIK KISKANMAYIN.ADİLİK ETMEYİN.ZATEN AGLAYARAK KÜME DÜŞECEKSİNİZ.SİZİ HAK ETTİNİZ HALDE KÜME DÜŞÜRMADİLER DAHA NE İSTERSİNİZ. BİRDE GÖLÜNÜZÜ HAKEMMİ ATSIN ......

sinyor 30.03.2010 19:44

Bu hafta antep bunlara basarsa yandık kim bilir ne düzecekler ozaman.Sivasa o kadar gol kacırdılar bilerek atmadılar bizi yendiler falanda filan
valla ligin iyice cılkı cıkıyor.
Sivassporu bu hale düsürenler + tff utansın diyarbakır kümeye

sinyor 30.03.2010 19:47

[QUOTE=sevda58;622307][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Burda en son konusacak kisi veya kisiler varsa oda Diyar'dir.... tff size ligde kalmakla en buyuk hediyeyi verdi zaten.. 2 kez maciniz tatil oldu dusurulmek yerine ligdesiniz hale.. bu kadar YUZSUZLUK OLMAZ KARDESIM!!

maca gelince antep gol attida hakem mi saymadi? izlensiz tekrar mac cikacak karari merakla bekliyorum..

haftaya diyar anteple oynuyor, bu maci herkes 4 gozle degil 10 gozle izlesin, antep bu maci diyara hediye edecek..[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

berabere veya antep yenerse ozaman yine söylenti cıkarır bu diyarbakırlılar
Antepsporda ne yapacagını sasırdı :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:25.