SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yeniçeriler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Hep Destek Tam Destek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30259)

Bulut@ğlu 02.10.2010 16:22

Cevap: Hep Destek Tam Destek

[QUOTE=sinan-58;657005]bak demişsinki öğrencisiniz maça gitme zamanınız oluyor diye hepimizin okulu dershaneleri var bizde bazı şeylerden kısıp maça gidiyoruz marotonu ayağa kaldırın demişsin bizimde en büyük sorunumuz bu işte biz bu yüzden kızıyoruz sizlere 4 eylüle gelen adamın bağırmasından geçtim üstüne bizim bağırmamızdan rahatsız oluyorlar biz yönetimi eleştirdiğimiz zamanda dedik bu başkandan daha iyisi gelmez diye şimdide diyoruz o zamanlar yönetim ile bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı sorunlarımız vardı yüz yüze konuşunca yanlış anlaşılmalar ortadan kalktı bu takımı eskişehir maçında biz protesto ettik zamanı gelince protesto kesinlikle edilecek ama o formanın her zaman arkasında destek olacağız konuyu uzatmayalım artık daha cevap yazma lütfen bundan sonra seni inşallah stadta çekirdekçilerin arasında değil maratonu çoştururken görürüz[/QUOTE]

ben hiç bir zaman çekirdek çıtlatmadım gardaş :)))

Efsane Yeniceri 02.10.2010 17:29

[QUOTE=Bulut@ğlu;657020]ben hiç bir zaman çekirdek çıtlatmadım gardaş :)))[/QUOTE]

[B]En büyük taraftar sensin o zamaN tebrik ederim.[/B]

Bulut@ğlu 02.10.2010 19:33

[QUOTE=Efsane Yeniceri;657023][B]En büyük taraftar sensin o zamaN tebrik ederim.[/B][/QUOTE]

eyvallah gardaş sağoll

yener_sahin 02.10.2010 20:45

[B][U]@Bulutoğlu[/U][/B] [B]isimli şahsın yorumlarına cevap yazmayın...[/B]

[B]Mesaj sayısını artırmakdan başka bir şey yok yazdıklarında...[/B]

вαЯon™ 02.10.2010 21:27

[QUOTE=yener_sahin;657034][B][U]@Bulutoğlu[/U][/B] [B]isimli şahsın yorumlarına cevap yazmayın...[/B]

[B]Mesaj sayısını artırmakdan başka bir şey yok yazdıklarında...[/B][/QUOTE]

[B]ozaman kimse yorum yapmasın, görüşünü dile getirmesin, takımı eleştirmesin, desteklemesin.. Burası yiğidoların toplanma yeri kurallar dışına çıkmamak şartıyla istediği gibi yorum yapar, burdaki herkezde yapılan her yoruma saygı duymalı.. Hayır o adam mesajını artırsa nolacak artırmasa nolacak, çıkmış görüş bildiriyor haklı veya haksız kötümü yapıyor..

Herkezin yorumunda bir kusur bulurda dışlarsanız çok bilmiş olarak burda 5 kiş kalır takılırsınız..[/B]

Army 02.10.2010 21:32

[QUOTE=вαЯon™;657042][B]ozaman kimse yorum yapmasın, görüşünü dile getirmesin, takımı eleştirmesin, desteklemesin.. Burası yiğidoların toplanma yeri kurallar dışına çıkmamak şartıyla istediği gibi yorum yapar, burdaki herkezde yapılan her yoruma saygı duymalı.. Hayır o adam mesajını artırsa nolacak artırmasa nolacak, çıkmış görüş bildiriyor haklı veya haksız kötümü yapıyor..

Herkezin yorumunda bir kusur bulurda dışlarsanız çok bilmiş olarak burda 5 kiş kalır takılırsınız..[/B][/QUOTE]

[B]Herkesin yorumuna kusur bulmuyoruz. Biz tamamen destek amaçlı bir topiç açtık ama konunun nerelere geldiğini görüyorsunuz.

Ayrıca herkesin sempatisini kazanma derdinde değiliz, bugüne kadar süregelen bundan sonrada devam eder; [COLOR="red"]Biz 5'imiz birbirimize yeteriz.[/COLOR][/B]

вαЯon™ 02.10.2010 21:52

[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;657043][B][COLOR="red"]Biz 5'imiz birbirimize yeteriz.[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]bu takım ne siz 5'inizin nede diğer 5'inin.. Tüm sivaslının.. Destekte verir (GS maçı sonrası), eleştiride yapar (manisa maçı sonrası).. O yüzden kardeş topik güzel, yorumlar biraz sürtüşmeli ama sonuç yine sen, ben, o, çıkmış takımımıza destek oluyoruz..;) kendimizi başkalarından üstün görmeyelim..[/B]

Bulut@ğlu 02.10.2010 21:57

[QUOTE=yener_sahin;657034][B][U]@Bulutoğlu[/U][/B] [B]isimli şahsın yorumlarına cevap yazmayın...[/B]

[B]Mesaj sayısını artırmakdan başka bir şey yok yazdıklarında...[/B][/QUOTE]

ne alaka yaa onadamı karıştınız herkeste cevap verebilir saygı duyarım hem mesaj sayısını artırmak gibi niyetim olsa nolacak mesaj sayısını artırana paramı veriyolar ödülmü veriyolar tamam kardeşim siz yazmayın benim yorumlarıma cevap oki anlaştık dimi hadi selametle

58_SEMİH_58 02.10.2010 22:04

[QUOTE=Bulut@ğlu;657045]ne alaka yaa onadamı karıştınız herkeste cevap verebilir saygı duyarım hem mesaj sayısını artırmak gibi niyetim olsa nolacak mesaj sayısını artırana paramı veriyolar ödülmü veriyolar tamam kardeşim siz yazmayın benim yorumlarıma cevap oki anlaştık dimi hadi selametle[/QUOTE]
[B]150 msj yazmışsınız.Yaklaşık 60-70 tanesi Skor Tahmin Yarışmalarına.15 tanesi buraya :rolleyes:[/B]

Bulut@ğlu 02.10.2010 22:10

[QUOTE=58_SEMİH_58;657046][B]150 msj yazmışsınız.Yaklaşık 60-70 tanesi Skor Tahmin Yarışmalarına.15 tanesi buraya :rolleyes:[/B][/QUOTE]

ee ne olmuş yani ne çıkardın burdan şimdi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:21.