![]() |
Cevap: 3 puanın tam sırası!
[B]Yönetim Elini cebıne atıp bırtane adam gıbı futbolcu aldımı..aldıklarının hepsi 33 yaş üzeri topcular..BELEŞ ADAM ALIRSANN BU ŞEKILDE BELEŞDE GİDERSINN LİG den...yazıklar olsun yaa adam gıbı bır transfer yapılmadı..SEDAT YEŞİLKAYA napıyorr tkaımda anlamıyorum nekatkısı var takımaa?? PEDRİEL naptı geldıgınden berii hanı LIG de çok konuşulacak transferdii..? NOKTA ATIŞI bunlarmı??? BOŞA HARCANAN Onca parayla adam gıbı bır futbolcu alınsaydı daha ıyıydı..neyse sözüöö şudurkıı mesut hoca bu tkaımın başında iken ben artık sivassporla ılgılenmıyorumm içim gitsedee...[/B]
|
forvetsiz nasıl 3 puan alıcagız zamanında 5 ortasaha yerine bi tane adam akıllı forvet alsaydı bi adama baglı kalmazdın bu maçta 1 puan alırsak iyi
|
bu mac donum noktası olacak mehmet yoq eger ıbo ıle pedrıelı cıft forvet oynatırda macı kazanırsak sasırmayın bu macı alırsak mehmetın artık takımda yerı yoq eger kaybedersek bakkal amcayı gonderırler ve mehmet kalır bu yuzden devre arası keıtada gıder dua edelım alalım su macı yoqsa seneye bank asya maclarını seyrederız sıvassporun:mad:
|
Cevap: Kayserispor-Sivasspor
bu macdan fazla bir beklentim yok .arkadaslara katiliyorum. bekledigimiz sey macdan sonra mesut hoca istifasini mehmet yildizin affini beliyorum
|
mehmet yoksa olmaz yani yıllardır oynayan adamı hemen yolluyon yok artık
|
sozde takım kaptanı takım ıcınde duzenı bırlıgı beraberlıgı saglıyacagı yerde kavga edıyor bız sahada kavgasını gormek ıstıyoruz.kraldan cok kralcı gecınmesın kımse
|
Kayseri'de 2 eksik!
Sivasspor'un yarınki rakibi Kayseri'de iki önemli eksik yer alıyor.
Yarın saat 17.30'da Kadir Has stadında oynanacağı Sivasspor maçına hazırlanan Kayserispor çalışmalarını aralıksız sürdürürken,Cangele ve Troisi gibi iki önemli futbolcunun olmayışı Teknik Direktör Şota'yı kara kara düşündürüyor. Öte yandan sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Hamza Çakır'ında tamamen iyileştiği,görev verilmesi durumunda bu maçta forma giyeceği belirtildi. Sivas Hürdogan |
Cevap: Kayseri'de 2 eksik!
Arkadaşlar Acaba Sivasın İlk 11 i Hakkında Bilgisi Olan Warmı ?
|
Suarez Diye Oyuncu Alındı Sizce Bu Maçta Oynatılırmı Ve Mehmet Yıldız Olmadığı İçin Forvette Kimler Oynar
|
[QUOTE=Tataroglu58;659702]Suarez Diye Oyuncu Alındı Sizce Bu Maçta Oynatılırmı Ve Mehmet Yıldız Olmadığı İçin Forvette Kimler Oynar[/QUOTE]
Suarez veya İbrahim Şahin oynar,yada ikisi birden oynar:)Suarez'i yine düşünmezse ben artık Mesut Hoca'ya söyleyecek söz bulamayacağım.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:06. |