![]() |
Cevap: Ankaragücü-Sivasspor
geçen hafta gençlerbirliğini sahada ezdik son vuruşlarda beceriksizdik bu hafta ankaragücünü yenmememiz için bir sebep yok kesinlikle alacağımızı düşünüyorum skor tahminimi yapayım ; 2-1 alacağız...
|
Biz bu ligde şampiyon oluyorduk bizim büyüklüğümüzü kurtarmak için bu maçı almalıyız karizmamız için almalıyız Trabzon ve Kayserilileri sevindirmemek için bu maçı almalıyız bu bizim şeref maçımız namus maçımız ARMAMIZ İÇİN oynamalıyız ŞEHRİMİZ İÇİN oynamalıyız Tüm Türkiyeye büyüklümüzü göstermiştik Düşer Diyenleri Susturmak için oynamalıyız Gösterin koçlarım tüm türkiyeye büyüklümüzü gösterin bekleyin Geliyoruz Trabzon Geliyoruz Kayseri gösterecez ulan gösterecez En Büyük Biziz Bunu Herkes Görecek ARMAMIZ İÇİN oynamalıyız ŞEHRİMİZ İÇİN oynamalıyız !!! Allem Edip Kallem Edip Bu Maçı Kazanmalıyız !!!
|
Gebzeli yiğidolara olarak SİVASSPORumuzun Yanında olucaz 50 kişilik grupla İnşallah Sivasspor Kazanacak
|
Ankaragücünün evinde G.Antebe 2-0 yenildiği maçtaki kadrosu:
Senecky , Uğur , Zewlakow (Dk. 73 Theo ), Rajnoch, Klukowski , Güven , Adem , Sapara , Murat Duruer(Dk. 62 Mehmet Çakır ), Sestak , Metin (Dk. 81 Turğut Yine evinde Belediye ile 2-2 kaldığı kadro: Senecky, Uğur, Rajnoch, Aydın, Murat, Theo, Gabric (Dk. 62 Mehmet), Sapara, Kağan (Dk. 83 Metin), Güven (Dk. 70 Özgür), Doğan Son 5-1lik Karabük kadrosu ise: Senecky, Rajnoch, Güven, Murat, Sapara, Turgut, Uğur (Dk. 63 Özgür), Zewlakow (Dk.45 Metin), Adem, Sestak (Dk. 45 Gabriç), Aydın Demek ki, Sivassporumuzun karşısına kalede Senecky, defansta solbekte Özgür Çek(Klukowski), sağbekte Uğur Uçar(Güven),stoperde Raynoch,Zewlakow(Aydın), önlerinde Theo weeks,Adem koçak,Sapara,Kağan, ilerde Sestak,Meye düzeninde çıkacağını, gerekirse orta sahadan(defanstan) birini çıkarıp forvete Metin'i takviye edeceğini düşünüyorum. Mehmet Çakır, Turgut Doğan Şahin ve drago Gabriç de oyuna sonradan girebilecek silahları. A.Gücünün kadrosu geniş, takım olarak iyi oynamaları halinde işimiz çok zor. Orta alanda Theo-Adem-Sapara pas trafiğini kesmek , ölü top organizasyonlarına dikkat etmek , kontratağa karşı da uyanık durmalıyız. Maçın skoru şu olur diyemiyorum. Onların kötü gününde olmasını,bizim hücumcularımızın da daha becerikli olmalarını temenni ediyorum. |
[B]TURGUT DOĞAN ŞAHİN 1988 doğumlu.Samsunspordan 700.000 euroya gelmiş Ankaragücü'ne.Çok yetenekli ve geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.trabzon almak istemiş ama Antep devreye girmiş ve bonservis bedelinde anlaşamamışlar.Nasıl oldu bilmiyorum ama bu sezon başıda Ankaragücüne 5 yıllık imza attı.
Bunları anlatmamda iki amac var; 1.Bizde Türkiye ve avrupa liglerindeki genç ve yetenekli Türk futbolcular transfer edelim.Şuan Bank asyada bile eminim bizde oynayacak birçok futbolcu vardır.Örneğin Cihan YILMAZ bize karşıyakadan geldi.Yabancı olarakta Suarez örneği verilebilir.Benim yönetimden ricam böyle oyunculara yönelmesi.Hemen oynatılmasada zamanla takıma kazandırılabilirler. 2.Bu adama dikkat etmemiz gerekli maçta.Bunun dışında Theo Weeks yapılan testlerde ligin en güclü futbolcusu olduğu söyleniyor.Bunlar dışında yine tehlikeli isimler var.Çok dikkatli olmamız lazım..[/B] |
Senecky
Klukowski Zewlakow Rajnoch Uğur Uçar Weeks Adem Koçak Sestak(Turgut Doğan) Sapara Özgür Çek Metin Akan ( Sestak ) Muhtemel 11 miz Bu Sapara Belkide O mevkide Hagi Alex ikilisinden Sonra bu Ülkeye gelmiş En İyi Yabancı Hırslı Kuvvetli Rahat Adam Geçen Aynı Zamanda Müthiş Ara Pasları Atabilen Bi Oyuncu... Özgür Çek Sakatlanmadan Önce PErformansı zirve Yapmıştı eğer Öyle dönerse Takıma Sizin Sağ Kanadınızda baya Problem yaratır... Sestak Defans Bi Saniye Dalgınlık Yapsa Kaleciyle Karşı Karşıya pozisyona Girer O Kadar Süratli Bi Topçu Vittek Hariç Tam KAdroyuz... Ben Eğer Oynatılırsa Bu Maçın yıldızının Ceyhun Eriş Olacağını Düşünüyorum.... |
vallahi zor maç ama zaten bence ümüt özatın son maçı ola bilir
|
açık konuşmak gerekirse ankaragücü daha kaliteli isimlerden kurulmuş bir takım ancak bizim için artık rakibin isminin, kalitesinin, vs vs vs hiç bir önemi yok. bu ligde kalmak istiyorsak bütün maçlara galibiyet için çıkmalıyız. bu yüzden ne olursa olsun 3 puan diyorum! inşallah maç sonunda yüzümüz güler!!!!
|
vay ankaragüçlü kardeşler hoşgeldiniz forumumuza... maça gelince yener geliriz...[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT]
|
Ya fark atarız ya da 2-1 2 0 yeniliriz bence mehmet yıldız ilerde tek kalmasında ne taktikle oynarlarsa oynasınlar :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51. |