![]() |
kesinlikle büyük takımlarda oynayabilecek bir yıldız derhal gitmeli bu performansı yakalamısken gitmemesi yanliş
|
Hayrettin kadar daha ne futbolcular ciksin isterdik Sivasimizdan
ama su an görünen o ki cok uzun bir süre alir bu, Sivassporun kadrosunda asil Sivasli cok az. |
o bizim gozumuzde bir yildiz zaten ve gururumuz. zamanla kendi turkiyeye ispatlatacak ve milli takimimizin degismezlerinden olacaktir. buna inaniyorum ben
|
HAYRETTİN SÜPER DAHADA İYİ OLCAK 58 NUMARALI FORMANIN HAKKINI VERİYOR...
__________________ |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]HAYRETTİN YERLİKAYA ONU ANLATMAYA GEREK YOK YA KELİMEDE YETMEZ 58 NUMARA YAKIŞIYO GARDAŞIMA BAŞARILARININ DEVAMI DİLEĞİYLE... [/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=DisiKartal_58]ibrahim toraman gibi çocuk vallahi sevdim hayrettini :lol:[/QUOTE]
NEDE OLSA IKISIDE SIVASLI OLACAK O KADAR:) |
büyük takımlarda oynamamalı bu oyuncu çünkü nedendir bilinmez böyle kaliteli oyuncular büyük takımlara gidince gaza geliyor hepsi kulübünde kalıp milli takıma girerek kendini kanıtlamalı ...
|
hayrettin baba bizi bırakma
|
o da doğru casus84 kardeşim o adam futboluna sivas ta başladı adam doğum büyüme futbol kariyeri adamın sivas !!!
|
-->: Hayrettin Yerlikaya
EN DEĞERLİ OYUNCU
Oyuncu Takım Puanı 1.Alex de Souza.................F.Bahçe ...................61 (+1) 2.Gökhan Ünal...................Kayseri....................43 (+3) 3.Ümit Karan......................G.Saray .....................43 (0) 4.Kais Ghodhbane.............Konya.....................38 (+1) 5.Nicolas Anelka................F.Bahçe ...................35 (+3) 6.Marco Aurelio.................F.Bahçe ...................35 (+1) 7.Hasan Şaş ........................G.Saray...................35 (+1) 8.Necati Ateş......................G.Saray .....................35 (0) [COLOR="Red"]9.Hayrettin Yerlikaya........Sivas........................33 (+4) 10.Hakkı Hocaoğlu............Sivas........................32 (+4)[/COLOR] Fotomaç tan |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05. |