![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Helal olsunnnnnnn rahat bi nefes aldıkkkk,ben bu galibiyetide ayakta alkışlarımmm,inşallah haftayada beşiktaşı deviricezzz.....
|
takımın tamamına teşekkürler,mehmet nas-hayrettin-erman ve korcan beklentilerimin üzerinde oynadılar ayrıca teşekkürler-cihan ve grocki biraz gününde değillerdi uğurda üzerine düşeni yaptı darısı bjk maçına inşallah 1-0 olur bizim olur...
|
inanin bu galibiyet sanki sampiyonlar ligi finalini kazanmis gibi cocuklar gibi agladim mutlulukdannnnnnnnn
YA NE DIYECEMI SASIRIYOM COCUKLAR GIBI SEVINIYOM ISTEEEEEEE TARAFTARRRRRRRRRRRRR ISTEEEEEEEEE SIVASSPOR |
Eneramo dağıttı yine perfect
grosicki aceleciydi erman kaybettiği şeyleri buluyor hırs mesela nas hala vasat navratil alıştıkça müdahaleleri düzeldi uğur sürpriz adam kaçırabiliyor yine sedat hatalarını unutturmaya devam et hayrettin kramponu düzgün seç cihan artistiği bırak maçı o gol kurtarmadı gol sevinci abartıydı yıldız pas verince takıma katkı sağladığını hatırladı herhalde rıza hoca nın hırsı maçlara yansımaya başladı tebrikler |
Rada kadirin yokluğunda akıllı paslar yaptı bravo
|
[I]MAÇIN KOPMA ANI TABİKİ PENALTIYDI.O ANDA MAÇ LEHİMİZE DÖNDÜ EĞER BUCA İLK YARI BİR GOL BULSAYDI İŞİMİZ ZORDU.BANA GÖRE TAKIM BU HAFTA İYİ DEĞİLDİ.KORCAN BU HAFTA ADETA YILDIZLAŞTI.ŞUNU DİYEBİLİRİMKİ MAÇI KORCAN ALDI.MAÇI İZLEYENLER BİLİR.[/I]
|
Rıza Hoca ya sonuna kadar güveniyoruz tebrikler
|
[I]6 puanlık ve hatta ikili averajıda hesaba katarsak 7 puanlık bir maçtı. Uzun zamandır deplasmanda maç kazanamayan takımımızın bu şanssızlığını en önemli maçta kırması çok önemliydi. Oldukça rahatladık Oh beeeeeeeeee [/I]:D
|
sonunda deplasman galibiyetini elde ettik, futbolcularımızın alnından öpüyorum.
|
allahima cok sukurler olsun ki yuzumuz yeniden gulluyor efsane geri dondu gozlerime inanamiyorum 0-4 kazandik oda 450 gunden sonra 1 bucuk yil dile kolay deplansa galibiyet elde ettik 2 mac ust uste gol yemeden kazandi korcan sagolsun adam panter gelecgin yilsizi milli takimin 1 numarasi olacak yonetime helal olsun teknik direktore oyunculara hepsine helal olsun aman massallah diyelim aynen devam besiktasi da yenecez insallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11. |