SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   100 Milyonluk yatırım stad geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31727)

eroltas58 23.04.2011 03:41

Cevap: 100 Milyonluk yatırım stad geliyor

[QUOTE=ccey;709469]Ben anlamıyorum 25 bin kişilik stada karşı çıkanları allah bilir bir çoğu maça bile hiç gitmememiştir. Daha mevcut stadı dolduramayan taraftar 25 bini 35 bini nasıl dolduracak, çekirdek çitlemek için bu kadar paraya yazık değilmi, buda milletin parası boş stad kime fayda sağlar[/QUOTE]

Guzel hemserim anlamadin bir nokta var,stadin dolup dolmasi degil,ileriye yatirim bu,bide milletin parasi hicbir zaman bosa gitmez ,bizim memleketimizde ilerde bir organizasyon yapildi zaman yine benim hemserim kazanacak,dusunsene kupa finalini ornek galatasaray fenerbahce macini bu mac sivasta oynansa kim kazanacak yine hemserim kazanacak,o yuzden bu milletin parasi bosa gitmez rahat ol.

karakocyakup58 23.04.2011 08:52

[QUOTE=Kibrisli;709564]Bana Başbakan'ın 35.000 kişilik spor kompleksi sözü verdiğine dair 1 tane evet evet 1 tane kaynak gösterir misin? Bir gazete haberi ya da tv haberi birşey herhangi bir şey...[/QUOTE]

BANA 35.000 KİŞİLİK STAD SÖZÜ VERDİGİNE DAİR BİR KAYNAK GÖSTERİRMİSİN..

karakocyakup58 23.04.2011 09:01

[QUOTE=yigidoss;709563]Çoook merak ediyorum acaba söylediklerinize kendiniz inanıyor musunuz? Bir iddia atmışsınız Başbakan böyle bir söz vermedi diye [COLOR="black"][U][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"]bir de hesap dökmüşsünüz ortaya hesap tutmuyor söylediklerinizl[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/COLOR]e. AKEPE li olabilirsiniz sözüm yok. Başbakan böyle bir söz de vermemiş olabilir ona da sözüm yok çünkü ben kendisini hiç dinlemem ve dolayısıyla duymadım. Ben sadece şunu sorsam Sivas bunu mu hak ediyor özellikle de AKEPE ye nur topu gibi 4 milletvekili vermiş bir şehir olarak? Rizeden Urfadan GAYseriden ve cillop gibi stadlar yapılan şehirlerdeen neyimiz eksik?

[B]*Demişsiniz ki iş merkezi yapılacak falan filan demişsiniz. AKEPE zihniyetinin alış veriş merkezi anlayışını PARKCITY de gördük[/QUOTE]*[/B]

BAK BENDE AYNEN BUNU DİYORUM 25.000 NEYİMİZE YETMİYO KOSKACA PARCTİY BİTİRDİK . KUSURA BAKMADA BİZİM SİVASLILLAR DA VAR .. SİVASA SADIK DEGİL O YÜZDEN HİÇ BİRŞEYE LAİK DEGİLLER.. İSTANBULDAKİ . 800.000 SİVASLI ALMANYADA BULUNUNAN 3 MMİLYON SİVASLI FIRANSADA BULUUNAN 2 MİLYON SİVASLI GAYSERİDE BULUNAN 200.000 SİVASLIN YARISININ YARİSİ SİVASTA OLSUN .. O ZAMAN 25.000 BIRAKINDA.. 50.000 İSTEMESSEM NAMERDİM

pover58 23.04.2011 10:12

[QUOTE=58MUAMMER58;709237]100 MİLYONLUK YATIRIMI cehennemin dibine yapsınlar,stadımıza dokunmayın gölge etmeyin bişey istemez,yapılacaksa enaz 30 bin kişilik yapılmasını isterim,milyonlarca hemşehrimde benim fikrimde,kimse babasının hayrına bişey yapmıyor,trabzonun toprakları sivasın topraklarından çok mu değerli ,bizim stad maliyetine sadece deniz dolduruluyor,kimsenin stadını kıskanmıyorum,elbetteki orayada yapılsın gurur duyarım,yalnız 3.ligdeki,2,ligdeki,sehirlerede ,30 bin kişilk stad planlanırken sivasıma değil üvey evlat ,piç mumelesi yapılmasını hazmedemiyorum,söz veripte sözünü tutmayanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum,bu konuda kılını kıpırdatmayan,tüm vekil ,yönetici,bürokratlarıda şiddetle kınıyorum,sırf ikdidar yandaşlığı ,yalakalığı olsun diye tepki göstermeyen hatta benim gibi 30 bin kişil,kten aşağı olmamalı diyen taraftarları suçlayıp daha biz 15 bini dolduramıyoruzki diyen yalakalarada hemşehrilik hakkımı helal etmiyorum, SÖZ NAMUSTUR.35 BİN KİŞİLİK STADIMIZI İSTİYORUZ.[/QUOTE]

tamamen katılıyor ve diyorumki sivas uyan artık bunları sandıga göm yada hiç oy verme kimseye görsünlerki sivas o kadarda bedava degil.sivaslıda o kadar ucuz degil.

sebasteia 23.04.2011 10:15

[QUOTE=pover58;709597]tamamen katılıyor ve diyorumki sivas uyan artık bunları sandıga göm yada hiç oy verme kimseye görsünlerki sivas o kadarda bedava degil.sivaslıda o kadar ucuz degil.[/QUOTE]

sivaslıyı aptal yerine koyan ve sivas'ı çantada keklik görüp hiçbir yatırım yapmayan mevcut iktidarı sivas'ta sandığa gömmeye çağırıyorum!

herkes yaptığının karşılığını almalı/alacak!!!

ssfatihss 23.04.2011 10:23

öküzüm büyük olsun çiti çekmesin.........

58MUAMMER58 23.04.2011 12:22

HÜKÜMETİN aslantepeye 800 milyon tl harcamasını,trabzona yapılacak komplex için 600-800 tl harcanacak,bunları görmeyip sivasa harcanacak 100 milyon tlyi göze alıp,milletin parasına yazık değilmi,zaten stadı dolduramıyoruz negerek var 35 bin kişilik stada diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum,sivasımın neden yıllarca geri kaldığını şimdi daha iyi anlıyorum,sığ düşünen,küçük düşünen kafalar yüzünden,bakın en geç 5 yıl içinde sivas-istanbul arası 5,30satate,sivas-ankara arası 2 saate inecek ,nerdeyse tuzladan olimpiyat stadına gider gibi sivasa gideceğiz,bi düşünün ,böyle olduğunda istanbuldan sivasa hafta sonu gezmek maça gitm ek isteyen binlerce kişi olur,sivasta hergeçen gün inşaat sayısının yükseldiğini duyuyorum,yakında büyükşehir statüsüne geçmeyeceğimizin garantisi varmı,antepin sivasın 3 katı nüfusu var maçlarına kaç kişi gidiyor,kayserinin nüfusu 3 katımız kaç kişi gidiyor,ulaşım beleş,
su beleş,kek meyve suyu beleş,bilet beleş sayılır buna rağmen kaç kişi gidiyor maça,mesele stadı doldurmak yada dıldurmamak meselesi değil ,ilerde maç finalleri,belki uluslararası bir maç,sivasa verilsin diye istiyoruz,küçük düşünmemek gerekiyor,her görüşe sonsuz saygım var,eminimki tüm hemşehrilerim sivasın hayrına düşünüyordur.bustadlar heryıl yapılmıyor yapılmışken 1defa yapılsın temiz yapılsın,sadece maç yeri olarakda düşünülmesin,bunun konseri var,23 nisanı var,19 mayısı var,mitingi var,böyle bir arenaya şehrimizin ihtiyacı var.SÖZ_______-NAMUSTUR____35 BİNKİŞİLİK STADIMIZI İSTİYORUZ.

mühendisburak58 23.04.2011 12:55

[QUOTE=58MUAMMER58;709626]HÜKÜMETİN aslantepeye 800 milyon tl harcamasını,trabzona yapılacak komplex için 600-800 tl harcanacak,bunları görmeyip sivasa harcanacak 100 milyon tlyi göze alıp,milletin parasına yazık değilmi,zaten stadı dolduramıyoruz negerek var 35 bin kişilik stada diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum,sivasımın neden yıllarca geri kaldığını şimdi daha iyi anlıyorum,sığ düşünen,küçük düşünen kafalar yüzünden,bakın en geç 5 yıl içinde sivas-istanbul arası 5,30satate,sivas-ankara arası 2 saate inecek ,nerdeyse tuzladan olimpiyat stadına gider gibi sivasa gideceğiz,bi düşünün ,böyle olduğunda istanbuldan sivasa hafta sonu gezmek maça gitm ek isteyen binlerce kişi olur,sivasta hergeçen gün inşaat sayısının yükseldiğini duyuyorum,yakında büyükşehir statüsüne geçmeyeceğimizin garantisi varmı,antepin sivasın 3 katı nüfusu var maçlarına kaç kişi gidiyor,kayserinin nüfusu 3 katımız kaç kişi gidiyor,ulaşım beleş,
su beleş,kek meyve suyu beleş,bilet beleş sayılır buna rağmen kaç kişi gidiyor maça,mesele stadı doldurmak yada dıldurmamak meselesi değil ,ilerde maç finalleri,belki uluslararası bir maç,sivasa verilsin diye istiyoruz,küçük düşünmemek gerekiyor,her görüşe sonsuz saygım var,eminimki tüm hemşehrilerim sivasın hayrına düşünüyordur.bustadlar heryıl yapılmıyor yapılmışken 1defa yapılsın temiz yapılsın,sadece maç yeri olarakda düşünülmesin,bunun konseri var,23 nisanı var,19 mayısı var,mitingi var,böyle bir arenaya şehrimizin ihtiyacı var.SÖZ_______-NAMUSTUR____35 BİNKİŞİLİK STADIMIZI İSTİYORUZ.[/QUOTE]

demek istediklerimi tam tamına izah etmişsin.

lagustan 23.04.2011 13:22

yapılacak bu stadın kesinlikle en az 32bin kişilik olması gerek... kayserispor maçlarına da kimse gitmiyordu ama ilerisi düşünülerek yüksek kapasiteli yapıldı ve seyirci sayısı da arttı... stadın tam dolmayacağını zaten biliyorlardı ama milli maçlarda da kullanılma ihtimalini de düşünmek gerek...
birde koşu pisti de olacakmış, yapmasınlar, istemiyoruz...

ilhan güler 23.04.2011 13:30

arkadaşlar karakocyakup doğru söylüyor.ufakta olsa bir parkcity i ayakta tutamadık.ben denizlideyimde hemşehrilerim gelip alışveriş merkezi görsünler.ondan sonra konuşsunlar. hiçbir zaman hak verilmez alınır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:50.