SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Biz kaçıncı büyüğüz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31955)

yiğidobaytar58 23.05.2011 01:32

Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?

[B]geçti bitti artık umarım yönetim kazandığı parayla doğru düzgün bi transfer yapar...[/B]

eroltas58 23.05.2011 01:40

[QUOTE=SenSetik;716444]niye???????????? herkesin çıkmak için çırpındığı, İzmir'in bile takım çıkartamadığı süperligde senelerce Sivasspor'u tuttuğu için mi?[/QUOTE]

Ben baskanin sivassporlugundan supheliyim,eger gercek bir sivassporlu olsaydi bizim gariban taraftarlarimizi eksi 38 derecede yagmur altinda titreyen gecesini gunduzunu kirmizi beyaz formaya veren,asgari ucret alipda her maca can atan benim gariban taraftarimi onune engeler koyarak,macini seyretirmiyorsa o ba$kan istifa etmesi gerekiyor.

yiğidobaytar58 23.05.2011 01:45

[QUOTE=eroltas58;716569]Ben baskanin sivassporlugundan supheliyim,eger gercek bir sivassporlu olsaydi bizim gariban taraftarlarimizi eksi 38 derecede yagmur altinda titreyen gecesini gunduzunu kirmizi beyaz formaya veren,asgari ucret alipda her maca can atan benim gariban taraftarimi onune engeler koyarak,macini seyretirmiyorsa o ba$kan istifa etmesi gerekiyor.[/QUOTE]

[B]hocam sonuna kadar haklısın yazdıklarında ama şuda var başkan istifa etse sivasspora kimse başkan olmaz bunu unutmayalım...yönetimden isteğim birdaha para için buna benzer şeyler yaşanmasın bu ilk ve son olsun....[/B]

eroltas58 23.05.2011 01:46

[QUOTE=sinansakru;716502]MAÇ SATILCAKTA HAYRETTİN GTÜNÜ YIRTACAK TOP GİRMESİN DİYE . MEHMET NAS ALLAH NE VERDİYSE VURACAK GOL OLSUN DİYE.
KORCAN 100 DE 100 LÜK TOPU ÇIKARACAK .
KADİR HER FENERLİNİN AYAGINA KOŞUP PRES YAPACAK ..
BÜTÜN BUNLARA RAGMEN HAYLA AYNI DÜŞÜNÜYORSANIZ GERÇEKTEN YAZIK ...[/QUOTE]

BIZ BURADA FUTBOLCULARI ELESTIRMIYORUZ,FUTBOLCULAR CIKTI ASLANLAR GIBI MUCADELE ETTI,BEN YONETIMIN UYGULADI POLITIKAYI ELESTIRIYORUM

bassguitar 23.05.2011 01:54

bugun sivassporun büyüklük anlayısını gorduk..tribunun nerdeyse tamamını fenere ver sonra büyügüz de.bunu bizden baska takım yapmaz..

eroltas58 23.05.2011 01:58

MACIN SU AN TEKRARINI IZLIYORUM,KENDI SAHAMIZDA YUHLANIYORUZ,RAHAT OLUN FENER YALAKALARI,KENDI SAHANDA ISLIKLANIYORSUN,BEN DAHA NE DIYEYIM.

yiğidobaytar58 23.05.2011 02:06

[B]şu sitede ki yorumları sivasspor yönetimi okur da biraz kendinden utanır....yalan dünyada paradan daha önemli şeyler olduğunu hatırlar....inanın küme düşşek bu kadar zoruma gitmezdi ...hadi sivas dışından gelen fener yalakalarını anladım gerçi onlarda kendi memleketlerinin takımlarını bırakıp istanbul yalakası oluyorlarya neyse , en çok zoruma giden 58 plakalıların zafer turları atmasıydı...[/B]

fatihcan58 23.05.2011 06:32

bunu yapan yönetime sormak lazım sivas son maçında şampiyonluga oynasa fener stadın bırakın 100de 5ini 1ini bile vermezdi Ben bir sivaslı olarak sivassporumuzu herzaman destekleyecegim ama bu kaleci ve yönetim kurulu olduğu sürece eskisi gibi desteklemeyecegim sivasspor şampiyon olsaydı şehri bu kadar karnaval yerine çevirmezdiniz yazıklar olsun sizlere rezil ettiniz bizi türkiyeye

hiko58 23.05.2011 06:51

hiç bir kimse hikaye okumasın masal anlatmasın. bütün bir sezon boyunca 5 liraya maç izlediniz. bir gün dedinizmi kardeşim 5 liraya maç olurmu artırın diye. kimsenin eli cebine gittimi. futbolcu alalım hadi kampanya başlasın dedinizmi. ne fedakarlık yaptınız. taraftarmısınız siz. üzerinizdeki formalar bile korsan. kafanızdaki şapkalar korsan. sivasspora para kazandırmak yerine ucuz olsun korsan olsun mantığıyla hareket ediyorsunuz. son maçta sivaslı yokmuş neden yoktu. biletlermi pahalıydı. alıp gidemezmiydiniz. ha 5 lira olsaydı giderdiniz. sivas para kazanmasın. hakkari spor maçları gibi olsun.5 lira 10 lira. sizlerin taraftarlığı bu işte. gelen insanları sokaklarda dövmeyi ne kadar isterdiniz değilmi. adımız çıkmış yobaza birde siz yapaydınız. bursalıların yaptığı gibi meydan savaşı yapmak istediniz< belki. sanki gelenler terörist sanki gelenler pkk lı. çok ayıp bu düşündüjkleriniz ve yazdıklarınız. hiç bir zaman kötüyü örnek almayın. sivaslının ne kadar misafirperver olduğunu gösterdiniz dünyaya. ne kadar centilmen olduğunu gösterdiniz. insanlarımı öldürseydik bunumu istiyordunuz. fairplay denen bişey var. ben inanıyorumki sivaslılar fair play ödülünü aldılar bile. insanların yüreklerine yer yaptılar. başka bişey konuşmayın. gençliğin verdiği heyecanla yazıyorsunuz ama yapmayın.

B.DUMANLI 23.05.2011 07:23

Dünki macla FB dostlugumuzu pekistirmis bulunmaktayiz.Bu dostlugun sonucunda dostumuz Aziz Yildirim´dan transfer döneminde yedek kulübesinde paslanmis oyunculari,kardesi Sivasspor´a vererek bu yapilan ilige bir mükabil tesekkür eder, insallah seneyede ilk beste oynariz.Transfer döneminde dikkat edin FB´de ise yaramayan oyuncular Sivasspor formasi giyecek.Hep beraber görecegiz.Allah Istanbul takimlarini basimizdan eksik etmesin onlarda olmiyaymis biz ne yapardik.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:08.