SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas Düşmemeye Oynar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32650)

58MUAMMER58 11.09.2011 02:37

Cevap: Sivas Düşmemeye Oynar

:mad:sivas düşer diye yaygara kopanlara sozon sonunda diyeceğim çok şeyler var :mad:neye göre hangi kıstasa göre düşer onuda anlatında bizde bilelim tff düşürmezse sivasspora bişey olmaz kendine güvenen varsa 500$iddasına girsin benimle lig basladı takıma inanıp destek olalım hemen 2 3 maç yenildikmi rıza hocaya v e yönetime sallamayalım busene sivassporun başına gelen kızarmış tavuğunbaşına gelmemiştir.:mad:

kertmeli 11.09.2011 03:15

daha ilk macimizi bile oynamadan yorumlarinizla icimizi kararttiniz her oyuncu elinden geleni yaparsa umarim insallah yazdiklariniza pisman olacaksiniz sadece korkumuz bank asya sike süreci....

58akif34 11.09.2011 09:38

bu tarz yazıları yazıyorlarda neden bizim sitenizde yayınlanıyor anlamıyorum düşmeye en büyük aday ankaragücü ama ondan kimse bahsetmiyor gelir bizimle uğraşıyorlar bunlara en güzel cevap it ürür kervan yürür

pover58 11.09.2011 10:44

BU SİTEDE NE KADAR KENDİNİ TARAFTAR SANAN İNSANLAR TÖREMİŞ .HEPİNİZİ ŞİDDETLE KINIYORUM.SANKİ SİVASSPOR DÜŞECEK VE BU İNSANLAR MUTLU OLACAK.DERDİNİZ NEY ARKADAŞ NASIL BİR TARAFTARIZ ANLAMAK MÜMKÜN DEGİL YA.HAYRET BİŞEY SANKİ RIZA HOCA YALANDAN İSİMSİZ OYUNCULARI ALIYOR SANKİ RIZA HOCA TAKIMI DÜŞÜRMEYE UGRAŞIYOR SANKİ YÖNETİM HİÇ BİŞEY BİLMİYOR BURDA BİRKAÇTANE KENDİNİ TARAFTAR SANAN İNSANLAR HERŞEYİ BİLİYOR YUH ARTIK.SİZİN SİVASSPOR SEVGİNİZDEN MİLYON KERE FAZLA SEVGİ BESLİYOR RIZA HOCA.ŞAYET TAKIM HAKKINDA ENDİŞELERİNİZ VARSA BİR BEKLEYİN SEYREDİN ONDAN SONRA YAZIN DAHA LİG BAŞLAMADAN HERKES BİR ALEM.BAZI GERÇEK TARAFTARLAR VAR ONLARA LAFIM YOK BURDA BEKLEYİN GÖRÜN HENÜZ ÇOK ERKEN GİBİ YAZANLAR VAR ONLARI TENZİH EDERİM BENİM SİTEMİM FELAKET TELLALLARINA.GÖRÜN BAKIN SİZE İNAT BU TAKIM HİÇTE SANDIGINIZ GİBİ KÜMEYE FİLAN OYNAMIYACAK AKSİNE ÇOKTA RAHAT BİR LİG GEÇİRECEK BAKALIM O ZAMAN BU ELEŞTİRİLERİ YAPANLAR UTANACAKMI??????BEN SANMIYOM O ZAMAN BENDEN DAHA FAZLA TARAFTAR OLACAKLAR.GÖRÜNEN TEK GERÇEK BİZ TARAFTAR OLAMADIK BU GİDİŞLEDE ASLA OLAMIYACAGIZ NE ZAMAN TAKIM DÜŞECEK O ZAMAN ANLIYACAGIZ AMA GEÇMİŞ OLA.BEN ASLA BU TAKIMIN DÜŞÜRÜLMEDİGİ SÜRECE DÜŞMÜYECEGİNİ ÜMİT EDİYORUM BAŞKANIMIZ AKLANIR TEKRAR TAKIMIN BAŞINA DÖNÜNCE İŞTE O ZAMAN FIRTINALAR KOPACAK.

engin2609 11.09.2011 11:02

[QUOTE=pover58;740309]BU SİTEDE NE KADAR KENDİNİ TARAFTAR SANAN İNSANLAR TÖREMİŞ .HEPİNİZİ ŞİDDETLE KINIYORUM.SANKİ SİVASSPOR DÜŞECEK VE BU İNSANLAR MUTLU OLACAK.DERDİNİZ NEY ARKADAŞ NASIL BİR TARAFTARIZ ANLAMAK MÜMKÜN DEGİL YA.HAYRET BİŞEY SANKİ RIZA HOCA YALANDAN İSİMSİZ OYUNCULARI ALIYOR SANKİ RIZA HOCA TAKIMI DÜŞÜRMEYE UGRAŞIYOR SANKİ YÖNETİM HİÇ BİŞEY BİLMİYOR BURDA BİRKAÇTANE KENDİNİ TARAFTAR SANAN İNSANLAR HERŞEYİ BİLİYOR YUH ARTIK.SİZİN SİVASSPOR SEVGİNİZDEN MİLYON KERE FAZLA SEVGİ BESLİYOR RIZA HOCA.ŞAYET TAKIM HAKKINDA ENDİŞELERİNİZ VARSA BİR BEKLEYİN SEYREDİN ONDAN SONRA YAZIN DAHA LİG BAŞLAMADAN HERKES BİR ALEM.BAZI GERÇEK TARAFTARLAR VAR ONLARA LAFIM YOK BURDA BEKLEYİN GÖRÜN HENÜZ ÇOK ERKEN GİBİ YAZANLAR VAR ONLARI TENZİH EDERİM BENİM SİTEMİM FELAKET TELLALLARINA.GÖRÜN BAKIN SİZE İNAT BU TAKIM HİÇTE SANDIGINIZ GİBİ KÜMEYE FİLAN OYNAMIYACAK AKSİNE ÇOKTA RAHAT BİR LİG GEÇİRECEK BAKALIM O ZAMAN BU ELEŞTİRİLERİ YAPANLAR UTANACAKMI??????BEN SANMIYOM O ZAMAN BENDEN DAHA FAZLA TARAFTAR OLACAKLAR.GÖRÜNEN TEK GERÇEK BİZ TARAFTAR OLAMADIK BU GİDİŞLEDE ASLA OLAMIYACAGIZ NE ZAMAN TAKIM DÜŞECEK O ZAMAN ANLIYACAGIZ AMA GEÇMİŞ OLA.BEN ASLA BU TAKIMIN DÜŞÜRÜLMEDİGİ SÜRECE DÜŞMÜYECEGİNİ ÜMİT EDİYORUM BAŞKANIMIZ AKLANIR TEKRAR TAKIMIN BAŞINA DÖNÜNCE İŞTE O ZAMAN FIRTINALAR KOPACAK.[/QUOTE]

[B]Kardeşim tekbrik ederim ancak bu kadar güzel anlatılır işte taraftar.[/B]

bugra5858 11.09.2011 18:33

Polyannacılık oynayan arkadaşlara bu maçı 2.kez izlemelerini tavsiye ederim.Zira ne doğru dürüst organizasyon yapıyoruz.Ne pozisyon buluyoruz.Karabük defansa gömüldüğü için ikinci yarı oynuyor gibi görüktük.İlk 6,ilk 8 diyen arkadaşlar bu takım ligde kalırsa iyidir.

NECMEDDİN ÖZBEK 11.09.2011 22:32

bu takım ligte kalır ama hedef büyük olmalı her yıl düşme korkusu yaşamak bu kente yakışmıyor

bct58 12.09.2011 10:56

NECMEDDİN ÖZBEK;740621]bu takım ligte kalır ama hedef büyük olmalı her yıl düşme korkusu yaşamak bu kente yakışmıyor

AYNEN KATILIYORUM TAKIMIN DAHA ZAMANA İHTİYACI VAR HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH

OzkanBaskan 12.09.2011 11:13

Daha çok erken denilecek ama herşey ortada takım kalite bakımından düşük bence.Ben hafta sonu tüm maçları izledim bana göre en vasatı biziz umarım çabuk toparlanırız yoksa fena sonu.

58svs58 12.09.2011 12:30

ligde kalamk isteyen kim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:08.