![]() |
Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
[B]Millet kudurdu!!!!!!!! fark falan yazıyorlar arkadaşlar 1 0 olsun bizim olsun sanki avaraj takımıyla oynuyorsun tamam biz iyi top oynuyoruz ama top yuvarlak ve bizim gol kaçırmak yada golleer kaçırmak gibi bir hastalığımız var ben bu yüzden çok korkuyorum[/B] :confused::confused:
|
[B]Siyah-beyazlılar, öğle saatlerinde özel uçakla Sivas'a hareket edecek ve kampa girecek.
Bu arada, cezası biten Manuel Fernandes kadroda yer alırken, teknik direktör Carlos Carvalhal, genç kaleci Sercan Hacıoğlu'nu da kadroya dahil etti. Beşiktaş'ın Sivas kafilesinde şu futbolcular yer aldı: Cenk Gönen, Umut Kaya, Sercan Hacıoğlu, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Simao Sabrosa, Ersan Gülüm, Filip Holosko, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan. [/B] |
[B][I]4 Eylül stadı beşiktaş maçına hazırmış,Ayrıca hem zemin güzelmiş hemde kar yokmuş..
Bu habere sevindim..[/I][/B] |
[B] ben beklenenin tersine zor mac olacak dusuncesındeyım bjknın mutlak galıbıyete ıhtıyacı var o yuzden cok dıkkatlı olmalıyız ılk golu bız bulursak ısımız daha da kolaylaşır dıye dusunuyorum[/B]
|
4 Eylül Maça Hazır
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34450&token=21717][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34450&token=21717[/img][/url]
[B]Sivasspor-Beşiktaş maçının oynanacağı alttan ısıtma sistemi olan 4 Eylül Stadı'nın zemininde biriken kar, kendiliğinden erirken tribünlerdeki kar görevliler tarafından temizlendi. Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında seyretmesi ve aralıklı kar yağışının etkili olması nedeniyle yarın oynanacak maç için 4 Eylül Stadı'nda çalışma yapıldı. Son günlerde yoğun kar yağışının etkili olduğunu belirten stat müdürü Fatih Şimşek, şunları söyledi: "Kent merkezinde 25-30 santim kalınlığında kar vardı. Ama stat zeminimizde kar yok. Bugün ve yarında kar bekleniyor ama yine sıkıntı olmayacağını söyleyebilrim. Özellikle bu maç için de ısıtmayı yapan firmanın elektrik mühendisini buraya davet ettik. Buraya geldiler. Kısaca sahamız 10 numara, diyebilirim. Tabi bazı yerlerde sarılık gözüküyor ama o da ayaz nedeniyle meydana geldi. O da geçecek. Yine açık olan tribünlerdeki kar temizliğini yapacağız. Taraftarlarımıza hazır hale getireceğiz." 4 Eylül Stadı'nın alttan ısıtma sistemini yapan firmanın elektrik mühendisi Sercan Kars ise, "Sistemde bir sıkıntı olamaması için kontrollerimizi yapıyoruz. Dün kar yağmasına rağmen zemin şu an açık. Isı ayarlarını yaptık. Sistemin elektrik testlerini yaptık. Şu anda ısı, 15 ile 18 derece arasında ve zemin oldukça yumuşak" dedi. Öte yandan Beşiktaş maçının oynanacağı saatlerde statta hava sıcaklığının sıfırın altında 3 ila 5 derecede arasında olmasının beklendiği bildirildi[/B] |
Biletler ne durumda acaba bilgisi olan var mı _?_
|
Cevap: 4 Eylül Maça Hazır
biletlerle ilgili haber olan var mı satışa cıktı mı
|
[B]bjk stat gorsun gelsinde bide yenelim tam olsun [/B]
|
[B]Hava sıcaklığında bugün ki tarife olursa :) Yarın stadyumda yer kalmayacağını düşünüyorum...
Stadyumda temizlik adına hiç bir işlem yapılmıyor. Kontroller yok denecek kadar yürütülüyor. WC'leri kontrole belki bir yıldır giden olmamış... Allah'tan yeni stadyum geliyor da bu rezaletten en geç 2 sezonda kurtuluruz (İnşaallah).[/B] |
[QUOTE=eneskeskin;767171]biletlerle ilgili haber olan var mı satışa cıktı mı[/QUOTE]
[B]Günaydın desek uygun olur:) Biletler bitmek üzere, sen satışa çıktı mı? diyorsun :) Biletler yönetimin jesti ile 5 lira 10 lira 15 lira olarak aynı tarifeden devam kararı çıktı. Taraftar gelsin yeterki, mantığından fiyatları değiştirmeyen yönetimi tebrik ediyoruz.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50. |