SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehirspor 1-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34121)

shang 21.04.2012 15:52

Cevap: Eskişehirspor 1-0 Sivasspor

kontorllü bir maç oynadık çok fazla etkili değildik mücadele iyiydi ama her zamanki olay 45 .dkda gol yemezsek olmuyor eskişehiri avrupaya gonderecekler sanırım boyle bir karar alınmış gibi hiç bi şey olmaz bu hakem varken eskişehire helal olsun bu kadar bariz hiç bir maçta görmedim

akkara58 21.04.2012 15:53

yaa önceki maç gibi ilk devrenin sonunda yedik nalet olsun yaa eneramoda kaçırdıı atamadıı son dakkada offf :(

shang 21.04.2012 15:54

2.yarı rüzgarla beraber oynayacak eskişehir çok büyük süpriz olmazsa perişan ederler bizi oyun hiç umut vermedi ki tolga özkalfa varken zaten puan almamız hayal

Metal Gear 21.04.2012 15:55

Şu zemin Sivas'ta olsa demedik laf bırakmıyorlar..Öyle kötü zeminlerde Sivas top oynayamıyor.Hakem de çok kötü ve Rıza Hoca Cerny ile başlamalıydı..

Besyo_cu 21.04.2012 15:57

[B]Orta alanda büyük sıkıntı yaşıyoruz Kadir ve Kıvanç'ın hiç desteği yok Erman isteksizdi, Navratil'e bi halle oldu son haftalarda form düşüklüğü oldukça fazla, Batuhan'ın attığı golde tecrübesine yakışmayacak bir hata yaptı. İkinci yarı Cerny ve Mehmet NAS'ın oyuna girmesi gerek. Rıza Hocanın 2. yarıya mutlaka oyuncu değişikliği yaparak başlayacağını düşünüyorum oyundan cıkacak ilk aday da Kıvanç olacak gibi.[/B]

58 SiVaSıM 58 21.04.2012 15:58

Cevap: Eskişehirspor'a Kimler Gol Atar?

ikinci yarı gol bekliyorum hadi

eskibektaşlı 21.04.2012 15:59

Eneramo son dakika golü kaçırdığı gibi, yediğimiz golde de kaptırdığı ve adeta boş vermiş edasıyla topa müdahale etmediği için top geldi gol yaptılar.. Ah Eneramo ahh..

infial§ 21.04.2012 16:00

gelelim guru fasulyenın faydalarına;es es sahasında rakıbını oynatmamaya çalışan bır takım,bunda zemının de payı buyuk,4 eylul stadyumunun zemınıne laf eden aydınlar tarla gorun,ılk yarının son dakikaları gol yemeyelim dıyordum yedik,keşke kupadan elenmeyıp devam etseydik,bu play-off hikaye

infial§ 21.04.2012 16:03

Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor

[QUOTE=eskisehirspor91;781944][B]Sivasspora başarılar diliyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç. Herkes Çarşamba günü oynayacağımız Kupa maçını düşünüyor. Rıza Hocaya karşı şansımız tutuyor. Rıza Hoca Sivasın başındayken 3 maç oynanmış ve 2 galibiyet 1 beraberlik almışız.

Sİvasspor ise geçen hafta Bursayı farklı yenerek iyice havaya girdi.Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur. Kamil Eneramo Erman üçlüsünü oynatmaz isek ibre lehimize dönecektir. Sivasa bizim maçtan sonra başarılar diliyorum, Kerem Atılmaz abimize ise selamlar yolluyorum[/B][/QUOTE]

Bursayı eleyin,kupa maçında basarılar es es'e

izmirliyigido 21.04.2012 16:03

İkinci yarıda Es Es maçı kupa maçını düşünerek rölantiye alır, bizde Erman ile beraberliğ, Eneramo ile galibiyeti yakalarız. (İnşallah)

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25.