SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34592)

58temha 25.07.2012 11:32

Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...

[QUOTE=esrarengiz;797145]gelmez bencede....ama futbolcunun kafa yapisina bakmak lazim.....futbol oynamak heyecan yasamak istiyorsa o baska...adam bence her seye doymus arkadaslar......adamin ciftliginde yok yok...o duzeni birakipta gelirmi bilinmez....rahat adam orada...fakat dedigim gibi son yillarinda tekrardan heyecan yapip zirvede birakmak istiyorsa olabilir...cunku sivas spora geldiginde butun medyanin gozu onda olacak her hafta haber yapilacak..bundan iyi reklam olurmu...kulubunde kalsa sakatliklarla bogusuyor...kimse ilgilenmiyor ....yani guzel bir firsat tekrardan adinin duyulmasi icin....egerki en cazip teklif sivasspordan geldiyse ..bence ona verilecek parayla 3 tane owen alinir eminim....sivas spor yonetimi neden bu yola basvurdu anlamadim.........birde owen sivasa gelirse sivassporumuza faydali olur faka sivas ona faydali olurmu onu bilemem....adam haftalik gelip giderse sasmayin :))) mac basi para alirim hesabi...[/QUOTE]

Kardeş Bu Oyuncunun Bize Gelirse Çok Ama Çok Önemli Şeyler Olur Tabi Kendisinin Bizde Çok Gol Atacağını Sanmıyorum ve Başkanda Gol Atması İçin Getirmiyordur Bence Bu Oyuncunun Geldiğinde Kombine Bilet Satışı ve Normal Bilet Satışı Artar Yani Taraftarı Sahaya Çeker Takım Para Kazanır Lisanslı Ürünler Daha Çok İlgi Görülür Takım Para Kazanır Medya Haftada Bir Ciddi Haberimizi Yapar ve Michael Owen Sivasspor'umuza Gelecek Oyuncuların Önünü Açar ve Ciddi Transferler Yapılabilir Bence Bu Transfer Çok Hatta Çok Yani Fazlasıyla Yararlı Olur Die Düşünüyorum Adamın Yaşıda Çok Yaşlı Değil 33 Yaşında Rüştü 40 Yaşına Gelmiş Halen Oynuyo 45 ime Kadar da Oynicam dio :))))

Morten58 25.07.2012 11:37

[QUOTE=58temha;797154]Kardeş Bu Oyuncunun Bize Gelirse Çok Ama Çok Önemli Şeyler Olur Tabi Kendisinin Bizde Çok Gol Atacağını Sanmıyorum ve Başkanda Gol Atması İçin Getirmiyordur Bence Bu Oyuncunun Geldiğinde Kombine Bilet Satışı ve Normal Bilet Satışı Artar Yani Taraftarı Sahaya Çeker Takım Para Kazanır Lisanslı Ürünler Daha Çok İlgi Görülür Takım Para Kazanır Medya Haftada Bir Ciddi Haberimizi Yapar ve Michael Owen Sivasspor'umuza Gelecek Oyuncuların Önünü Açar ve Ciddi Transferler Yapılabilir Bence Bu Transfer Çok Hatta Çok Yani Fazlasıyla Yararlı Olur Die Düşünüyorum Adamın Yaşıda Çok Yaşlı Değil 33 Yaşında Rüştü 40 Yaşına Gelmiş Halen Oynuyo 45 ime Kadar da Oynicam dio :))))[/QUOTE]

Kaleci ile diger mevkiiler de oynayan Oyuncular kiyaslanamaz. Kalecilerde farkli! Ama bende sana yüzde 100 katiliyorum , bu Futbolcuyu transfer edebilirsek cok farkli olur :)))

eyupk 25.07.2012 11:37

[QUOTE=favori58;797124]Arkadaşlar,bu haberin sivasspor yönetimine yakın kaynaklardan kesin dille yalanlandığını öğrendim.duyurulur[/QUOTE]

madem yalan haber, o zaman futbolcunun menajeride mi yalan söylüyor, yönetimimiz bir zamanlar Marius Nicualeylede ilgienmiyoruz demişti ama sonradan anlaşıldı ki ilglenmişlerdi. Yönetimimiz işlerini hep gizlice yapmayı seviyor malesef.

babapiton 25.07.2012 11:39

[COLOR="red"][B][U]Michael Owen balonu![/U][/B][/COLOR]

[IMG]http://hurdogan.com/img/16135.jpg[/IMG]

Dün bazı internet sitelerinde Sivasspor’un İngiliz futbolcu Micheal Owen’le anlaşmak üzere olduğu haberlerine Sivasspor’dan yalanlama geldi. Football Agent'e dayandırılarak yapılan haberde ünlü oyuncunun Sivasspor’a imza atmasını an meselesi olduğu iddia edildi.
Ancak,Sivasspor yönetimi bu haberin doğruyu yansıtmadığını açıkladı.

[B]Hurdogan[/B]

babapiton 25.07.2012 11:40

[QUOTE=babapiton;797157][COLOR="red"][B][U]Michael Owen balonu![/U][/B][/COLOR]

Dün bazı internet sitelerinde Sivasspor’un İngiliz futbolcu Micheal Owen’le anlaşmak üzere olduğu haberlerine Sivasspor’dan yalanlama geldi. Football Agent'e dayandırılarak yapılan haberde ünlü oyuncunun Sivasspor’a imza atmasını an meselesi olduğu iddia edildi.

[B]Hurdogan[/B][/QUOTE]

Adamlar durduk yere Sivasspor'un adını vermez eminim istedik alamadık yine yalanladık...

RsT4 25.07.2012 11:42

[QUOTE=babapiton;797158]Adamlar durduk yere Sivasspor'un adını vermez eminim istedik alamadık yine yalanladık...[/QUOTE]

Evet aynen öyle

58hsn58 25.07.2012 11:44

fanatikte daha yeni yazdi bu transfer hakkinda, zaten nezaman fanatik bi haber cikartirsa, o transfer olmuyor...

ReFRaCToRY 25.07.2012 11:47

Owen Bombası

Değil Türkiye'de, belki de Avrupa'da yılın transfer bombasını Sivasspor patlatacak.

'Yiğidolar' lakabıyla anılan kırmızı-beyazlılar, dünyanın en ünlü futbolcularından Michael Owen'ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

İngiliz ESPN kanalı ile 'footballagent'ta yer alan habere göre Manchester United ile yollarını ayıran Michael Owen'a, Sivasspor'un yanı sıra Katar'ın Al Rayyan, Brezilya'nın Flamengo ve Rusya'nın Lokomotiv Moskova kulüpleri transfer teklifinde bulundu. Sözkonusu kulüpler içinde transfer şansı en yüksek olan kulübün Sivasspor olduğu da belirtildi.

İngiliz golcünün önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceğine bir hafta içinde karar vereceği de ifade edildi.

Milliyet

[url]http://spor.milliyet.com.tr/owen-bombasi/spor/spordetay/25.07.2012/1571656/default.htm[/url]

sebasteia 25.07.2012 11:57

[QUOTE=58temha;797154]......... Michael Owen Sivasspor'umuza Gelecek Oyuncuların Önünü Açar ve Ciddi Transferler Yapılabilir .....[/QUOTE]

bu tespitiniz bence çok çok çok önemli. bu transfer gerçek veya balon, olur veya olmaz bir kenara; michael owen'ın sivasspor'a gelmesi, şu an almaya çalıştığımız ama alamadığımız, sivasspor'a gelme konusunda kafa karışıklığı yaşayan vs birçok futbolcu için soru işaretlerini giderici bir hamle olacaktır. bu sivasspor için on yıllar boyunca kullanılabilecek bir "emsal"in satın alınmasıdır aslında. ben gelip oynamasını ve bol gol atmasını değil yukarıda saydığım kazançları sivasspor'a kazandırmasını umuyorum.

ramazan5842 25.07.2012 12:01

[QUOTE=babapiton;797157][COLOR="red"][B][U]Michael Owen balonu![/U][/B][/COLOR]

[B]Hurdogan[/B][/QUOTE]
ben ortada bir açıklama göremedim.kime yapmış bu açıklamayı hürdoğana mı?
zira resmi olarak açıklanmamış.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:24.