![]() |
Cevap: Forma Reklamı
Hazırlık maçlarında forma reklamı görünmüyor. Roberto Carlos ve Cicinho sonrası bir değişiklik olacak mı acaba?
|
sıvasspora yakısan bı sponsor lazım
|
[QUOTE=tavatir;869054]Hazırlık maçlarında forma reklamı görünmüyor. Roberto Carlos ve Cicinho sonrası bir değişiklik olacak mı acaba?[/QUOTE]
[B]Hazırlık maçları reklam anlaşmalarına dahil değil olsa da yazılmıyor.[/B] |
#SivassporSponsorİstiyor twitter tag destek lütfen
|
Kabahat gene biraz da biz taraftarlarda. Sivasspora destek versin, vermesin gidip alışveriş yapıyoruz. Oysa daha bilinçli olsak ve gerek şehir merkezindeki gerekse dışındaki esnaf ve sanayiciyi harekete geçirsek uykudan uyanacaklar.
'[B]Ne kadar Sivasspora destek, bizden de o kadar alışveriş[/B]' anlayışını bir göstersek, firmalar mecburen reklam verir. |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;869303]Kabahat gene biraz da biz taraftarlarda. Sivasspora destek versin, vermesin gidip alışveriş yapıyoruz. Oysa daha bilinçli olsak ve gerek şehir merkezindeki gerekse dışındaki esnaf ve sanayiciyi harekete geçirsek uykudan uyanacaklar.
'[B]Ne kadar Sivasspora destek, bizden de o kadar alışveriş[/B]' anlayışını bir göstersek, firmalar mecburen reklam verir.[/QUOTE] sivasspor yönetiminin pazarlama konusundaki kabiliyetsizliğini de göz ardı etmeyelim. kombine ve lisanslı ürün satışlarında ısrarla çuvallayan bir yönetimden bahsediyoruz. maalesef!!!! |
[QUOTE=bahbaba58;860634]SİVASLI firmalar sahip çıksa biraz başkan yaptığı açıklamada 8 senedir hiç birini rahatsız etmedik kendi yağımızla kavrulduk ama bu sene bana ve ekibime düşen iş SİVASLI firmalara bizzaat yanlarına gidip destek ve reklam teklifinde bulunacağız dediydi...
Benim aklıma gelen SİVASLI firmalar DERMOKİL KALE KİLİT ÇİÇEK SU TİFFAANY MY FABELLA Emmoğlu mermer Marka Öncü can aklına daha başka gelen varsa söylesin benim bildiklerim hatırladıklarım bunlar :)[/QUOTE] [B]Ben senelerdir KALE KİLİT ile sponsorluk için görüşüldüğünü biliyorum önceden.Onlar KALE KİLİT SİVASSPOR olsun istiyor yönetim ise vermek istemiyordu.Sonumuz İSTANBULSPOR gibi olur diyeydi o zaman bu taa şampiyonluk sezonu zamanıydı ikinci ligteyken...[/B] |
#SivassporSponsorİstiyor twitter hesaplarından yüklenelim lütfen hit olsun bu konuda belki utanırlar ....
|
[QUOTE=FatihCan;869311]#SivassporSponsorİstiyor twitter hesaplarından yüklenelim lütfen hit olsun bu konuda belki utanırlar ....[/QUOTE]
Hocam bende twit attım retweet yapmayı da unutmayalım.Ayrıca Ceyhun Yılmaz'ı etiketliyelim.Özellikle böyle konularda cok duyarlı birisi.O da yardımcı olur |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |