SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ADEM KOÇAK SİVASSPOR'DA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34815)

HALIL 08.09.2012 22:59

Cevap: ADEM KOÇAK SİVASSPOR'DA

adem koçak geldi dertler bitti beyler ozelikle dogadan kurtulduk bari ah bir de ugur kavuk'tan kurtulsaydik !

kara 08.09.2012 23:41

[QUOTE=babapiton;805657]Transfer döneminde Kasımpaşa,İBB,Antalyaspor,Elazığspor'dan teklif almış adam teklif yok diyosun ama son 4 gün kala kesin gideceği geç belli olunca teklif olan takımlarla tekrar görüşmüş bu bölgedeki açığı kapattılarını söylemişler ve Sivasspor'dan gelen teklifle transfer olmuş anlamak mı istemiyosunuz yoksa anlamıyomusunuz[/QUOTE]

Bence sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun adam mecburen ortada kaldığı için sivasspora gelmiş ailesinide ankaraya göndermiş bu ne demek oluyor sence sivassporun böyle adamlara ihtiyacı yok bursaspora ne katkısı olduki sivasspora olsun yine boş beleş bir transfer 5 kaleci 5 forvet 4 ön libero 4 stoper 4 er 5 er tane aynı bölgede adam var sivassporun malı deniz yemeyen keriz misali boş beleş adam alıp onlara para vereceklerine adam gibi adamlar alıp onlara para versinler.

babapiton 08.09.2012 23:57

[QUOTE=58fil;805747]Bence sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun adam mecburen ortada kaldığı için sivasspora gelmiş ailesinide ankaraya göndermiş bu ne demek oluyor sence sivassporun böyle adamlara ihtiyacı yok bursaspora ne katkısı olduki sivasspora olsun yine boş beleş bir transfer 5 kaleci 5 forvet 4 ön libero 4 stoper 4 er 5 er tane aynı bölgede adam var sivassporun malı deniz yemeyen keriz misali boş beleş adam alıp onlara para vereceklerine adam gibi adamlar alıp onlara para versinler.[/QUOTE]

Burda Adem'in sucu ne anlamadım son gün tek teklifin Sivasspor'dan gelmesi mi yoksa Sivasspor son gün teklif vermesi mi,bence sen kafanda şöyle bişey kuruyosun diyosunki Kasımpaşa İBB falan istese adam buraya gelmeyecekti son gün teklif olmadığı için geldi,bencede Adem Kasımpaşa,İBB,Antalya,Elazığ ve Sivas içinden yine bizi seçeceğini düşünüyorum

kara 09.09.2012 10:04

[QUOTE=babapiton;805749]Burda Adem'in sucu ne anlamadım son gün tek teklifin Sivasspor'dan gelmesi mi yoksa Sivasspor son gün teklif vermesi mi,bence sen kafanda şöyle bişey kuruyosun diyosunki Kasımpaşa İBB falan istese adam buraya gelmeyecekti son gün teklif olmadığı için geldi,bencede Adem Kasımpaşa,İBB,Antalya,Elazığ ve Sivas içinden yine bizi seçeceğini düşünüyorum[/QUOTE]

Suç ademin değil onu alan yönetimin. Yaptığı röportajı tam olarak iyi bir şekilde oku bence.

babapiton 09.09.2012 10:39

[QUOTE=58fil;805757]Suç ademin değil onu alan yönetimin. Yaptığı röportajı tam olarak iyi bir şekilde oku bence.[/QUOTE]

Röportajı iyice okudum zaten sadece Bursaya olan kırgınlığını dile getiriyo başka bişey yok Suç yönetimde ise sana bir soru Adem Koçağı Kasımpaşa,İBB ve diğer takımlar isterken 1 ay önce alsaydı yönetim bu transferde başarılı mı olacaktı başarısızmı senin gözünde ?

Besyo_cu 09.09.2012 10:53

[B]Adem'in Bursa'dan gönderiliş şekliyle alakalı konuşmaları sonuna kadar haklı hiç bir oyuncu böyle muameleyi hak etmez.

Benim kızdığım nokta Adem'in Sivasspor'a transfer oluş şekli, açık açık adam diyor ki her takımı aradım hepsi transferi bitirmişti son çare Sivasspor'a geldim. Sanki Sivasspor çok kötü bir takım'da önce diğer takımları arıyor onlardan olumsuz cevap alınca bize dönüyor.

Son olarak da birileri Adem'e Sivas'ta da okul olduğunu, 3 yıllık kontrat imzaladığı için Ailesinide Sivas'a getirebileceğini Sivas'ın savaş bölgesi olmadığını hatırlatması lazım.[/B]

Divriği58 09.09.2012 12:06

[QUOTE=Besyo_cu;805761][B]Adem'in Bursa'dan gönderiliş şekliyle alakalı konuşmaları sonuna kadar haklı hiç bir oyuncu böyle muameleyi hak etmez.

Benim kızdığım nokta Adem'in Sivasspor'a transfer oluş şekli, açık açık adam diyor ki her takımı aradım hepsi transferi bitirmişti son çare Sivasspor'a geldim. Sanki Sivasspor çok kötü bir takım'da önce diğer takımları arıyor onlardan olumsuz cevap alınca bize dönüyor.

Son olarak da birileri Adem'e Sivas'ta da okul olduğunu, 3 yıllık kontrat imzaladığı için Ailesinide Sivas'a getirebileceğini Sivas'ın savaş bölgesi olmadığını hatırlatması lazım.[/B][/QUOTE]

[B][I]Çok guzel söylemışsın. futbolcuların suçu yok medyanın suçu. bakın ötekı şehırlerın medyasına şehirlerını ne guzel tanıtıyorlar. bizim sıvasın en ıyı kanalı bile maçın skorunu dogru gösteremıyor. sivasta guzel yerler eglencelı mekanlar yokmu sankı. ama bızım medya alışmış sivasın köylerını göstermeye. çek guzel mekanları ınsanların sureklı gıdebılıcegı sivasında eğlencelı yerlerını yayınla, yayınlakı ınsanlar merak etsın. alışmışlar köylerde tandırda ekmek pişirmeyı yayınlamaya.[/I][/B]

Ricardo Pedriel 09.09.2012 12:35

bursaspor adem'e büyük ayıp etti tam düzenini kurmuşken birden bozuyor

ahhguzum 09.09.2012 13:03

hayırlı olsun bakalım. inşallah çabuk adepte olur

baris58sivas 09.09.2012 14:16

[QUOTE=HALIL;805737]adem koçak geldi dertler bitti beyler ozelikle dogadan kurtulduk bari ah bir de ugur kavuk'tan kurtulsaydik ![/QUOTE]

aslinda kurtulabiliriz erhani onun yerine oynatsa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:53.