![]() |
Cevap: KİMLER GİTMELİ KİMLER GELMELİ - DEĞERLENDİR
[QUOTE=kkemal58;821010]Bence uğur kavuk, ziya, hayrettin, eneramo ve hatta pedriel de gidebilir.
bunların yerine gelecekler zaten bunlardan iyi olur.[/QUOTE] Ziya' mı gitsin sol beki iyi olan nadir takımlardanız galatasaray bile rierayı sol bek oynatıyor.Hayrettin zaten takıma ağabeylik yapıyor oynamasada sorun etmez . |
Ben sahsen su andan itibaren yeni bir hocaya ihtiyac hissediyorum zira bir hoca yönetimle anlasamiyorsa futbolcularla anlasamiyorsa seyirciyi kale almiyorsa o hocanin isi bitmistir güle güle demek lazim kendini dev aynasindan görenlerle bizim isimiz yok bize bizi anlayan lazim
|
[B]Seyirciyi umursamıyan bir T.direktorumuzle nereye kadar gidilir bakıp görücegiz [/B]
|
Öncelikle kulübeye değişiklik yapılmalı gelen bu topçuları oynatır merak etmeyin.
|
Nerede "kazma" var bizim takım toplamış. Adamlar topa vurmaktan bihaber. Emeramo'nun, Pedriel'in kaçırdığı golleri görünce, acaba bunları nasıl futbolcu yapmışlar diyorum kendi kendime.
Ben Sivasspor'da sistemli bir değişiklik olması gerektiğini düşünüyorum. öncelikle bir plan hazırlanmalı gidecek futbolcular iki bölüm halinde (devre arası ve sezon sonu) yollanmalı. Bunların yerine teknik kapasitesi yüksek, hırslı ve kollektif futbolu seven oyuncular alınmalı (tabi yönetim paraya kıyarsa). Bizim o Emeramo gibi bencil topçuya ihtiyacımız yok! Adam hasta mıdır nedir, pas vermek nedir hayatında görmemiş, duymamış. Kaleden başlarsak, Atilla, Senecky, Borjan, Navratil, Uğur, Doğa, Eneramo, Pedriel gönderilecek ilk isimler olarak aklıma geliyor. Erhan ve Aatıf'a da sezon sonuna kadar müsade edilmeli, eğer uygun görülmezse onlar da gönderilsin. |
Sivasspor Devre Arasında En az iki yere transfer şart oldu birinci mevki Orta saha ikinci mevki ise Forvet.
Nedenine gelince Sivassporun Orta sahası çok pas kaybı yapıyor aynı zamanda Rakip takımlar rahat geçiyor buda pozisyon oluyor bu sene kadir iyi değil önceki senelerdeki gibi oynamıyor Adem koçak gelince onunda etkisini görmedim.Bazıları Doğayı suçluyordu anladımki sorun o değilmiş bazı aksaklıklar varmış iyide değildi o oyuncu ama suç onda değildi. Forvet lazım Güzel bir oyuncu Eneromaya Altarnatif çünkü her maç oynayınca yoruluyor Eneramo o yüzden etkisizleşiyor aynı zamanda bu sene oda iyi değil Pedriel desen o da kötü birde nerden aldığımızı hatırlayınca Normal görüyorum. Kısacası Düşmemek için Devre arasında Transfer şart 2 bölgeyede Orta saha ,Forvet. Antalya Geçen sene Sıralamada nerdeydi şimdi nerde demekki Düzgün transferle önemliymiş Yönetimin işi bu |
sezon başından beri forma giymeyen futbolcularımız var özellikle gençlerin kiralanması daha iyi olur
|
rıza hoca futbolcu seciminden anlamıyor aldı oyuncuları bir sezon gecmeden geri gönderme derdinde takımın gücü yok oyunu geniş alanda oynuyor ve cok hata yapıyoruz orta sahada topu ileri degilde yanlara oynuyoruz topu ileri taşıyacak oyuncu yok kadirerman grosicki pedriyel adem cecu cok formsuz istek yok buna başkan el atması lazım penaltı dahi atamıyor takım cok vahim durumda düşme potasına 3 puan kaldı altaki takımlara hep kaybettik
|
Çok merak ediyorum uğur gitsin diyenleri.Gerçekten futboldan anlıyorlarmı.Uğurun oynamadığı maçlara bir baksınlar sağdan bindirme yapabiliyormuyuz?Uğur,kadir,navratil gitsin diyene pes doğrusu! Allahtan futbol takımını siz kurmuyorsunuz.Bülen uygunda sizingibi düşünüp kadroyu dağıtmıştı.Bu takımın kemik kadrosu bozulursa soluğu 1 lig değil 2. ligde alırsınız.Sadece yedek kalıp fayda vermeyen oyuncular gönderilebilir.
|
gitmesi gerekenler;
Yönetim Rıza Çalımbay. Adem Koçak. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:25. |