![]() |
Cevap: Ümit KURT
[b]ülkede sol stoper yok ,ümit bu yüzden kadroya alındı,eğer şans verilirse ümitin şansını en iyi şekilde kullanmasını isterim hem kendi için hem milli takım için hemde sivassporun menfaatleri için ,saolsun rıza hoca servet gibi bunuda piyasaya çıkarttı ,ümitin oynadığı ligin ve takımın kıymetini bilmesi ona göre oynaması gerekir başarılar diliyorum[/b]
|
arkadaşlar ümit maç kadrosuna alındı mi
Yani sonradan oyuna girme ihtimali var mı |
[QUOTE=sivaslıadem;921408]arkadaşlar ümit maç kadrosuna alındı mi
Yani sonradan oyuna girme ihtimali var mı[/QUOTE] Evet Ümit Kurt yedekler arasinda. |
İnsan üzülüyor....Ümit Kurt defans oyuncusu ....500 tane takımım olsa ben Mehmet Topal ı o mevkinin oyuncuları olan Ersan ve hele ki Ümit varken kesinlikle o mevkide oynatmam....Yenilen 1.golde Mehmet Topal ve Semih in büyük hatası vardı....Eğer maçın en iyisi gösterilen 19 yaşındaki Ozan Tufan tecrübesiz olduğu halde oynatırsan Ümit i bu maçta kendi mevkisinde rahatlıkla oynatabilirsin...Eğer Ümit oynasaydı kasıntı Selçuk belki de oynamayacak onun yerine M. Topal oynar ve belki de maçın en iyisi olurdu..Ben şuna inanıyorum bizim Ümit Bursa veya Trabzonsporun yedek oyuncusu bile olsaydı kesinlikle bugün ilk 11 de oynardı....Fatih Terim bugün yaptıklarıyla yapamadıklarıyla sınıfta kaldı;bakalım Letonya maçında ne yapacak..
|
mehmet topalı orada oynattığını görünce zaten maçı izlemedim açıkçası türk futbolunda sivasspordan başkası da beni ilgilendirmiyor artık nitekim çoğu insana göre de bu böyle gelen taraftara bakılınca bu futbol bu yapılanlar desteklenmeyi de hak etmiyor...
|
"Ben [B]Ümit Kurt'u birdenbire koymak istemedim[/B]. En mantıklısı Mehmet. Fenerbahçe'de de zaman zaman stoper oynuyor, çok da büyük hatalar yapmadı. İzlanda'da 3'lü oynatmamın sebebi, 2 tane hücum bekimiz var, Caner ve Gökhan. Belki Avrupa'da da az bulunacak hücum bekleri, ama defans olarak aynı şeyleri söyleyemeyiz. Onları rahat ettirmek adına böyle bir hamle yaptım ben. 3'lü oynanır mı falan, oynanır. Bugün de geriden başarılı çıkamadığımız için böyle yaptık. Topu iyi kullanan defans oyuncularına genel olarak hepimizin ihtiyacı var, inşallah bulacağız."
ozan tufan danimarka maçında gol atmasa o da kenarda bekleyecekti yani:confused::confused: |
[B]Bu Milli takimdan (ne kadar Milli, O tartisilir) bir cacik olmaz. Hic bir beklentim yoktu ve sagolsun sasirtmadilar. Ümit`i kenarda beklet, sonrada aptalca golleri ye!!![/B]
|
banane ümit kurttan beni ziya erdal ilgilendirir ümit kurt havalanacak 1 sene sonra arkasına bakmadan gidecek erman gibi o yüzden milli takıma seçilsede oynasada benim umrumda değil ama ziya baska korcan başka korcanda artık benim için sivaslıdır
|
Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim'e sert eleştiri: Eğer yılda 4 milyon Euro alıyorsan...
NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol, elinde stoper olmadığı için Mehmet Topal'ı Çek Cumhuriyeti karşısında savunmada oynatan Fatih Terim'e sert çıktı: ""Eğer bu ülkeden 1 stoper bulabiliyorsan, milli takım antrenörlüğü 4 milyon Euro'luk bir iş değildir." Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Çek Cumhuriyeti mücadelesinin ardından, elinde stoper olmadığı için Mehmet Topal'ı o mevkide oynattığını açıklaması tepkiye yol açtı. NTVSpor'da yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Terim'in aldığı maaş üzerinden eleştirisini yaparken, "Eğer bu ülkeden 1 stoper bulabiliyorsan, milli takım antrenörlüğü 4 milyon Euro'luk bir iş değildir. Bu kadar net. Gökhan ve Caner için 3'lü savunmaya geçtik diyorsun, ama bu sefer niye değiştirdin o zaman?" ifadelerini kullandı. TERİM: GÖKHAN VE CANER'İN SAVUNMALARI KÖTÜ Fatih Terim, Mehmet Topal kararı hakkında, "Ben Ümit Kurt'u birdenbire koymak istemedim. En mantıklısı Mehmet. Fenerbahçe'de de zaman zaman stoper oynuyor, çok da büyük hatalar yapmadı. İzlanda'da 3'lü oynatmamın sebebi, 2 tane hücum bekimiz var, Caner ve Gökhan. Belki Avrupa'da da az bulunacak hücum bekleri, ama defans olarak aynı şeyleri söyleyemeyiz. Onları rahat ettirmek adına böyle bir hamle yaptım ben. 3'lü oynanır mı falan, oynanır. Bugün de geriden başarılı çıkamadığımız için böyle yaptık. Topu iyi kullanan defans oyuncularına genel olarak hepimizin ihtiyacı var, inşallah bulacağız" açıklamasını yapmıştı.Kaynak:Hürriyet.com.tr......Bu açıklama herşeyi özetliyor.... |
istikrar çok önemli bir anda yüselir bir anda düşersin önemli olan yukarda kalabilmektir ümit kardeşim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:53. |