![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Yigidolarin,ibb yi yenip bu isi bitirecegini gecen hafta yazmistim,guzel bir oyunla,muhtesem taraftarla tum turkiyeye artik YIGIDO larin superligin en iyi takimlarindan biri oldugunu gosterdiler basta Riza hoca olmak uzere hepsini tebrik ediyorum,ayrica spor programlarinda dun sampiyonluk hesabi yapanlarin macinda fb ve gs nin karsisinda sivassporun olmasi halinde sivassporun hem fb ye hemde gs ye 4-5 atardi yorumlarini dinlemek ayri bir keyifti ,zaten sivasspor feneri istanbulda yenmekle bunu kanitlamisti insallah istanbuldaki yigido kardeslerimiz gs macinda tribunde yerlerini alirlar ve gs yide yenerler,trabzon kupa macinda hakem adeletli mac yonetirse finale kalir ve kupayi aliriz insallah,
FOREVER YIGIDOLAR |
Eneramo GOL GOL Eneramo GOL GOL :D
|
[QUOTE=izmirliyigido;850427]
Tribünler bugün çok çok güzeldi. Bayrak ve konfeti sanırım sponsor bir firmanın hediyesiymiş. Artık her maç bekliyoruz. Her yer bayraklarla cıvıl cıvıl, maytap ve telefonlarlla ışıl ışıldı. Hepinize teşekkürler. Saha içinde güzel bir futbol vardı ama iyi oynamayan futbolcularımız da vardı. Mesela Erman bugün çok iyi değildi. Hele hele Kadir ile beraber bomboş pozisyonda olan KAMİL GROSECKİ'ye pas atmamaları bizleri ekran başında bizleri çıldırttı. Bu adamı ortadan kaldırmak için hepsi de elinden geleni yapıyor adeta. Ama bana göre Grosicki fena değildi. Biraz da güzel pas alsa kendine güvei gelecek ama. WE LOVE GROSİCKİ !... .[/QUOTE] [B]aynen Izmirli Kardes agzina ve ellerine saglik..... Bu Mac da Grisickinin gol atmasi coookkk istedim az kalsa da oliyord gene de 2 assits yaspti.......:) Senin dedin gibi bu Kadir ve Eraman Grosicki bakmiyorlar cünkü bunlar 2li oyniyorlar malesef bunu gene gördüm ve cok kizdim bazen kisi Takim olarak OYNAMIYORLAR!!! Eneramonun 3. gol Grosickiye niye vermedi?? Piech nerdeydi?? Korcan iyiki varsin ame gene güzel Mac oldu bütün oyunculari ve giden TARAFTARA TESSEKKÜR keske her zaman Stad böyle oulsun :) [/B] [COLOR="red"]KIRIMIZIIIIIIII -------------> BEYAZZZZZZZZZ WE LOVE GROSİCKİ ![/COLOR]:) |
[QUOTE=poolat58;850749]Herşey güzeldi hasdı da.... erman, kadir, aatıf, eneramo eğer burayı okuyorsanız size sesleniyorum...bu maçta grosickiye çok büyük ayıp ettiniz. ben eğer onun yerinde oluyum maçı bırkır giderdim. adam bomboş sanki o yokmuş gibi davranıp pas atmıyor ona atmayı, top göndermeyi düşünmüyorsunuz bile. adam 2 tane asist yaptı, hatta ilk gol de onun dönen topuydu. bir tane de o gol atsa kendini bulsa moral olsa ne olur sanki. ondan sonra grosicki oynamıyor oynayamıyor oluyo e olur tabi. halı sahada bile bana pas atmazlarsa moralim bozulur kendimi oyuna vermem. biraz kendinizi grosickinin yerine koyun...[/QUOTE]
helal olsun sana Kardesim ellerine ve agzina saglik iste budur.... sonunda gören biri daha cikti tsk. Kardesim...... :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35. |