SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay Görevi Bırakıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36082)

hüso58 18.05.2013 10:03

Cevap: Çalımbay Görevi Bırakıyor

rıza çalımbaya tek kızdığım şey piech gibi kaliteli bir topçuyu nasıl yedek bırakıyor

m.murat 18.05.2013 11:19

HER SEY ICIN TESEKKURLER HOCAM. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN. BUNDAN SONRAKI CALISMALARINDA BASARILAR. ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN.

[COLOR="Red"]Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.[/COLOR]

B.DUMANLI 18.05.2013 11:47

Bu haftanin en güzel ve anlamli aciklamasini yapti Riza hoca.Ayrilmasina sevinenlerin basinda ben geliyorum.
Antrenörlüge basladigi ve Sivasspor´a gelisine kadar adamda bir Besiktas takintisi var.Diger büyük kulüplerde top kosturupda su anda antrenörlüge soyunanlar,gecmisteki takimlarini gündeme getirmezlerken ne hikmetse Riza hoca agzindan düsürmüyor,bir nevi gecmisiyle yasiyordu.
Gecmisiyle yasamak bir hastaliktir.Bu husus beni ilgilendirmez.
Gittigi gercekten iyi oldu arayacakmiyiz tahmin etmiyorum.Play off´a cikardi ,playoffda her takimdan 3-4 gol yedik,puan siralamasinda en sona düstük,Kupada yari final oynattim dedi Trabzon´dan 6 gol yedik.Yari finale cikan takim 6 gol yermi.Oyuncularini devamli ayirdin bazilarini elinin tersiyle ittin.Bu taraftar herseyin farkinda,isler kendi acindan zora girince duygu sömürüsü yaptin.
Ben SIVAS merkez dogumlu olarak sana diyorumki Allah seninle bizi bu Sivasspor var oldugu sürece yolumuzu birlestirmesin.Sen Rizespor´da antrenörlüge basladigindan beri korkak futbol oynatiyorsun.
Takim yenikken oyuna Hayrettin´i aliyorsun git Allah´ini seversen böyle hocalik olmaz....

keko 58 18.05.2013 11:54

[QUOTE=B.DUMANLI;855391]Bu haftanin en güzel ve anlamli aciklamasini yapti Riza hoca.Ayrilmasina sevinenlerin basinda ben geliyorum.
Antrenörlüge basladigi ve Sivasspor´a gelisine kadar adamda bir Besiktas takintisi var.Diger büyük kulüplerde top kosturupda su anda antrenörlüge soyunanlar,gecmisteki takimlarini gündeme getirmezlerken ne hikmetse Riza hoca agzindan düsürmüyor,bir nevi gecmisiyle yasiyordu.
Gittigi gercekten iyi oldu arayacakmiyiz tahmin etmiyorum.Play off´a cikardi ,playoffda her takimdan 3-4 gol yedik,puan siralamasinda en sona düstük,Kupada yari final oynattim dedi Trabzon´dan 6 gol yedik.Yari finale cikan takim 6 gol yermi.Oyuncularini devamli ayirdin bazilarini elinin tersiyle ittin.Bu taraftar herseyin farkinda,isler kendi acindan zora girince duygu sömürüsü yaptin.
Ben SIVAS merkez dogumlu olarak sana diyorumki Allah seninle bizi bu Sivasspor var oldugu sürece yolumuzu birlestirmesin.Sen Rizespor´da antrenörlüge basladigindan beri korkak futbol oynatiyorsun.
Takim yenikken oyuna Hayrettin´i aliyorsun git Allah´ini seversen böyle hocalik olmaz....[/QUOTE]

[B]Kardesim agzina ve ellerine saglik!!!

bir de bu var Enermo 90dk neden oynatiyo anlamis deyilim :confused:
yedek de süper bir Piech bekliyo ama Baskan aldi icin Oynatmiyo cok ilginc ve bana göre eger iyi bir Teknik adam olsaydi böyle sey yapmasdi cok sükür kurtulduk

[/B]

Turan 59 18.05.2013 12:41

Gittiğine son derece memnun oldum.

B.DUMANLI 18.05.2013 12:46

[QUOTE=Turan 59;855410]Gittiğine son derece memnun oldum.[/QUOTE]

Artik bu hafta sonu dekilsiz bir uyku cekersin.Zaten liglerde bitiyor.Bakalim gelen ,gideni aratacakmi?
Bunu seneye görecegiz.

hiko58 18.05.2013 16:14

[QUOTE=B.DUMANLI;855391]Bu haftanin en güzel ve anlamli aciklamasini yapti Riza hoca.Ayrilmasina sevinenlerin basinda ben geliyorum.
Takim yenikken oyuna Hayrettin´i aliyorsun git Allah´ini seversen böyle hocalik olmaz....[/QUOTE]

sağolasın varolasın gardaş. ben sivaslıların ne yaptığını çözemiyorum. ben sivasın yerli ailelerinden birisiyim. son zamanlarda süper ligde olduğumuz durumlarda bizi en kötü durumlara düşüren takımı dağıtan lişgden düşme hattına sokan adama hala hayranlık besleyenlker var ve rızaya hala çok büyük hoca diyenler var. anlamıyorum. ne başarıları var. sivasa geldiği günden bu güne kadar sivasspor düşme tehlikesi yaşadımı yaşadı. senin de dediğin gibi kupa yarı finalinde trabzon gibi sivasa düşman olan bir takımdan altı tane yedimi yedi. bitime iki hafta kala düşmekten kurtuldu. kötümüydü futbolcularımız diye düşünüyorum ama kötü diyemiyorum. son zamanların en iyi futbolcularına sahibiz. ama rıza rızanın futbolcuları aynıydı. hala bitik hayrettinden medet umuyordu. gittiği gerçekten iyi oldu. ancak bana göre sivasspor muhsin ertuğral tekrar getirilmelidir.

hmufkvs 19.05.2013 13:01

Yeter arkadaş gidenin arkasından da bu kadar konuşulmazki.
Allah yolunu açık etsin denir ve susulur.
Mahalle karısı gibi bıdı bıdı..

Not:Rıza Hocanın gitmesini en çok isteyenlerdenim.

H_Turan 19.05.2013 16:39

Yılmaz Vuralı İstiyoruz.

Cley 19.05.2013 17:46

Sevindim. Yolu açık olsun. Gideceği takım taraftarlarına sabır dilerim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37.