![]() |
Cevap: Burhan Eşer Sivasspor'da
kiralık olarak alamadığımız eşeri bonservisiyle almanın mutluluğunu yaşıyoruz kalitesine inanıyor höş geldin yiğido diyoruz
|
bence bu sene yapabilicegimiz en kotu transfer :)
hayirli ugurlu olsun, siradan bir oyuncu oyle çok ozeligi yok |
Hayırlı olur inşallah. Gençlerbirliği'ndeki performansının üstüne ulaşması dileğimle.
|
tüm mesajları okudum tepki gösteren çok fazla arkadaşlar yapmayın bu adam profesyonel bi oyuncu bize vefa borcu da yok illa ki fazla parayı seçecektir eğer böyle düşünürsek ömer toprak ve ibrahim toramanında bize gelmesi lazım ee sonuç ta onlarda sivas lı
|
[QUOTE=bahbaba58;859734]3 büyütülmüşler zor alır Brezilyalı ve Rus oyuncuları Carlos faktörünü tercih ederler
Bursaspor başkanından sonra biraz zor toparlar kendilerini ertuğrul sağlamda yok Trabzon büyükten ne diye sayıyorsun adamlar bank asyayı çalıştırmış hocayı getirdiler eski oyuncularını ( yani döküntüleri) toplama peşinde[/QUOTE] bank asya da teknik direktördü ama adam kaliteli ve takımı gayet iyi top oynuyor bizim kupa maçlarını hatırlayın |
hayırlı uğurlu olsun her zaman beğendiğim bir futbolcudur takıma büyük yararı dokunacaktır böyle adamlar alınmalı bence sanırım bu sene yönetim büyük düşünüyor bunca sene yapamadıklarını bu sene yapacaklar sanırım tşkler mecnun başkan.
|
YANLIŞ bir transfer !
Yakın olarak takip ettiğim, devre arası gündeme gelince de karşı çıktığım, devamlılığı olmayan, performansı da her geçen süre düşen bir futbolcu. Mersin İY ve Eskişehir kariyeri söylediklerimin ispatıdır. |
Sivasspor´umuza hayirli ugurlu olsun
|
bence çok iyi bir transfer hayırlı olsun inşallah bunda sonraki transferlede öyle olur, doğa, erhan gibi atıkları almazlar
|
Burhan efendi; o armayi öpmeyi sana layik gormedim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01. |