![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=Sivasli010;878810]Tammam grosiscki hizli ve yetenekli ama bunu kullaniyiormi? hayir cok isteksiz son oynadi maclarda ve takima katki saglamadi, onun yerinde simdi aatif oynuyor o daha istekli ve elinden geleni yapiyior, burhanda ayni aatif gibi
hocaya kismamak lazim, grosisckiye kismak lazim cok iyi oyuncu ama istek yok kardes[/QUOTE] [B]Atif geleni gideni yapiyor mu?? saka yapiyorsun galiba tmm dün yapti ama son 3 Mac resmem yatti adam buna niye gören yok??? Kamil tek ilk mac 70 dk oynadi ve bu mac iyi deyldi ama tek kamil deyil bütün takim iyi oynamadi ilk mac........ sonra hangi maci 15 dk fazlasi oynadi ki?? simdi seni soriyorum kamil simdi oynamasa kendisi nasil gösterebilecek?? yok mis böyle dandik Kadir , Ümit falan oynatiyo anlamis deylim..... hakan arslan var ama yedek de bile yok vallah ne is bu?? hele su Kadir Kaptan yapanin *** :mad:..... yeter yaaaa her Mac bunu görünce Korkmaya basliyorum Pass rakip Takim veriyo falan filan.... [/B] |
zor olan bir maçtan galip ayrılmak çok güzel
tşk yigodolar her zaman böyle olsun |
ılk yarı bıraz cıddı olsaydık en az 5 olurdu .2 defa gıtttık 2 attık
|
[QUOTE=keko 58;878822][B]Atif geleni gideni yapiyor mu?? saka yapiyorsun galiba tmm dün yapti ama son 3 Mac resmem yatti adam buna niye gören yok???
Kamil tek ilk mac 70 dk oynadi ve bu mac iyi deyldi ama tek kamil deyil bütün takim iyi oynamadi ilk mac........ sonra hangi maci 15 dk fazlasi oynadi ki?? simdi seni soriyorum kamil simdi oynamasa kendisi nasil gösterebilecek?? yok mis böyle dandik Kadir , Ümit falan oynatiyo anlamis deylim..... hakan arslan var ama yedek de bile yok vallah ne is bu?? hele su Kadir Kaptan yapanin *** :mad:..... yeter yaaaa her Mac bunu görünce Korkmaya basliyorum Pass rakip Takim veriyo falan filan.... [/B][/QUOTE] Abi sen nasil takip ediyorsun anlamadim , Hakan Arslan yedekte var. 2.Aatif mücadele ediyor hersey yapiyor. 3.Yabanci sinirlamasi . 4.Grosicki ilk sezondan sonra hic birsey yapmiyor , yapsada ortalikda görünmüyor. 5.Ümit KURT'a yaptigin hakeret cok agir , Ümit KURT MU dandik ? Murak Akca mi oynasin , yoksa yabanci sinirlamasi Cicinho ve Utakayi kesip , Navratilimi alalim savunmaya ? Nice Ümit Kurtlar gelsin takimimiza sampiyon rahatca oluruz. Lütfen alinma benim tespitlerim sadece. |
2-0 dan sonra ilerde topu tutamadik ki ne utaka nede rafik eneramonun yarisi olamaz bence, eneramodan top almak nerdeyse imkansiz gibiydi en azindan orta sahaya ve defansa Zaman kazandiriyordu ama ne utaka nede rafik topu ilerde tutamiyorlar rakip defansa gereken baskiyi kuramiyorlar biran önce bu Ileri uca Saglam bir oyuncu bulmaliyiz bu sezon utakayla rafikle gitmez ha bide reginfo var onu daha hic gormedik
|
Gol yeme ortalamamız maç başına 2 gol. Eğer gol yemez isek ilk 5 içinde rahat oluruz. Elazığ galibiyetinden dolayı tüm takımı kutluyorum. Çok iyi oldu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37. |