![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
takım gol yollarında topla çok eveleyip geveliyor atıf çok oynuyor dar alana sokuyor topu hep kadiri uyarması lazım hocanın şut çekmemeis konusunda çünki sivas ageldiğinden beri uğur kavukla onun 1 kere kaleyi tutturduğunu görmedim sadece 1 kere oldu oda fenere gol olmuştu adem bu takımın topçusu değil kız gibi oynuyor bize iyi bir golcü lazım birde ademin yerine adam almamız lazım yoksa takım süper defansıda biraz terbiye ederse hiç sorun kalmaz
|
bazı arkadaşlar diyorki hakem penaltımızı yedi diyor evet banada penaltı gibi geldi ama decostanın tarbzonun gölcüsüne yaptığıda benzewr hareket ozaman onada penaltı çalması gerekirdi bence
|
Sivasspor'un penaltısını veremedi.Korkak Fırat AYDINUS
|
kırmızı karttan sonra golu atmalıydık
|
Cevap: Trabzonspor Maçının Ardından Açıklamalar
beraberlıge razıydık bız kırmızı karttan sonra oynamaya basladık basta oyle oynamalıydık
|
[QUOTE=SivasliMuhammed;880946]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 10 kisilik takima karsi kazanmamiz lazim ama gol atamadik
Maçın en iyisi kimdi : Süper Korcan ve mehdi Maçın en kötüsü kimdi : yüzde yüz Burhan,Atif da pek bisey yapamadi bugün Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Burhanin pozisyonu penaltiydi geriside her macta gibiydi ne söyleyelim hakemlere Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Djebbour bastan beri oynamaliydi atifin fizigi forvet icin yetmiyor __________________[/QUOTE] aynen katılıyorum tamamen düşüncemi yansıtmışsın.Atıftan FORVET ten başka herşey olur ama asla FORVET o l a m a z.Jabburla başlasa idi yüzde yüz yenerdik birde hakan arslan oynamalıydı. |
[QUOTE=34orhan58;880980]Bu takmda gecen sene geldiği gnden beri banko oynayp grevini laykya yapan hakan gbi genc bir yetenegi oynatmamakda ısrar eden aynı ısrarnı sezon basndan beri ademi oynatarak devam ettiren hocamza biraz kzdğm icin mac hakknda birsey demiycem ademin yerine hakan bu takmda oynamalı.[/QUOTE]
sonuna kadar destekliyorum kardeş.aynen.katılıyorum.eger hakan oynasa idi kesin gol atardık. |
[QUOTE=58fast58;881065]bazı arkadaşlar diyorki hakem penaltımızı yedi diyor evet banada penaltı gibi geldi ama decostanın tarbzonun gölcüsüne yaptığıda benzewr hareket ozaman onada penaltı çalması gerekirdi bence[/QUOTE]
Karıştırmısın kardeş.Da Costanın ki omuz omuza mücadele.burhanınki ise arkadan yapılan faul.bütün yorumcularda böyle dedi.tekrar izle istersen |
[B]Maçta göze çarpanlar : 10 kisi takima karsi Gol atamadik :mad:
Maçın en iyisi kimdi : KORCAN, DA COSTA, Mehdi, Aydin Maçın en kötüsü kimdi :Atif, Kadir, Adem, Burhan Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakeme Kötü diyenleri nerde??? Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hocam Atif Forvet olmaz!!! Kadir nezaman Forvet oldu hala kaleye sut atiyo... hani sen demisin... SUT DEYIL GOL ISTIYORUM..... :rolleyes: Ademin yerine niye Hakan oynamiyo anlamis deylim :rolleyes: [COLOR=red]Hocam eger Kamil devre arasi giderse ( öyle gözükiyo ) yinede Oynat Adami [/COLOR] :mad::mad::mad: [/B] |
Cevap: Trabzonspor 0-0 Sivasspor
Trabzonsporun karşısında başka takım olsaydı çok gol atardı trabzona. Biz yatmaya gittik takımın haline çok üzüldüm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:53. |