SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 0-4 Trabzonspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37661)

mnt3 15.03.2014 20:49

Cevap: Sivasspor - Trabzonspor

Trabzonspor u yeneceğiz

astaravisa 15.03.2014 21:09

[QUOTE=Salim58;902904]Bordo mavili takımda son antrenmana sakatlıkları nedeniyle katılmayan Malouda, Bamba, Kadir ve Emre Güral ile birlikte, hafif sakatlıkları bulunan [B]Colman[/B] ve Adrian da sürpriz bir şekilde Sivas'a götürülmedi.

[B]Trabzonspor'un 18 kişilik Sivasspor kafilesinde şu isimler yer aldı: [/B]

Onur, Zeki Ayvaz, Mustafa Yumlu, Gökhan Aslan, Zeki Yavru, Soner, Caner, Yusuf Erdoğan, Aykut, Mustafa Akbaş, Zokora, Şahin, Bourceanu, Janko, Henrique, Bosingwa, Özer Hurmacı ve Olcan Adın.[/QUOTE]

Bu kadroda yanlışım yoksa 7 tane 1461 takımından oyuncu var.
Alt yapının önemi

PATRON 58 15.03.2014 22:08

açtık kucağımızı hatunumuzu bekliyoruz gel trabzon geeel

A.Turan Korkmaz 15.03.2014 22:24

Maçı beş arkadaş stadda seyredeceğiz. Biletçide bugün maraton ve Vip'de sadece kenarlarda az bir bilet kalmıştı. Bu, maça ilginin iyi olacağını gösteriyor.
Kozlarımızdan bazıları, Costa , Cicinho gibi sahada olmayacak olsa da ekstra işler yapacak birileri maçı alıp götürebilmeli. Taraftar çok iştahlı olursa, ya da futbolcularımızın bazıları, Burhan, Atıf gibi gününde olurlarsa altın değerinde bir üç puanı daha hanemize yazdırırız. Yenemiyorsak yenilmemek de bu maç için çok önemli Çünkü, TS 4.lük iddiasındaki en büyük rakibimizdir. Galip gelirsek sezonun en önemli maçı diyorum.

ihtiyar yiğido 15.03.2014 22:53

Hiç kimse endişe etmesin her inişin bir çıkışı vardır,inşALLAH Trabzon maçı çıkış maçımız olacak ve haftalar sonra üç puan bizim olacak, yeterki Carlos hoca takımı biraz akılcı oynatsın, oyuncularımız enerjik, taraftarımızda coşsun ve coştursun.

58YIGIDO58 16.03.2014 08:59

Aatif yine forvet :(

Üzülerek söylüyorum bu macdan bi umudum yok.

Neden mi ?

1.) Costa, Cicinho, Utaka ve Kadir yok.

2.) Aatifin yine forvet oynamasi.

( Aatiftan forvet olmayacagini tüm dünya anladi ben olsam Cihan ile baslardim ve Aatifi sol tarafa cekerdim.)

DoomsDay58 16.03.2014 12:07

Onların da çok eksiği var eğer takım bugün istekli oynarsa kazanmama ihtimalimiz yok

adres58 16.03.2014 12:14

Kadir Keleş, Emre Güral, Souleyman Bamba sakat

Mierzejewski, Colman, Malouda kadrodan çıkarıldı.

Trabzonsporda özellikle Colman ve Malouda nın olmayışı çok iyi oldu. Defans kurguları zaten zayıftı şimdi orta sahalarıda zayıfladı. Haa bizim eksiklerimiz yokmu öncelikle bizim eksiklerimiz daha da önemli. Ligin istatistik yapan oyuncularından Cicinho ve her ne kadar forumsuz olsada Kadirin cezalı olması bizim dezavantajımız. Sağ tarafı iyi çalıştırırsak bu açığı kapatabiliriz. Her ne olursa olsun bu maçı almamız lazım. Ligin tepesi (yani bizimle düşme hattı) biraz kapandı. Bu maçı alarak bu açığı hem kapatmalı hemde 1 maç bile olsa sonuç ne olursa olsun 4. sıradaki yerimizi korumalıyız.

Respect58 16.03.2014 12:46

[B]Kadir'in bu takım için ne kadar önemli olduğunu anlamak için çok geriye gitmeye gerek yok.Elazığ maçında oyundan alındı maçı kaybettik.İnşallah bu maçta da yokluğu hissedilmez.

Trabzon'da en çekindiğim isimler Onur,Olcan ve Özer.Carlos en azından Olcan için bi önlem almıştır inşallah. [/B]

B.DUMANLI 16.03.2014 14:10

Tam kadro ile forvetsiz gol yollarinda zorlaniyoruz,bu eksik kadro ile deplasmanda zorlanan Trabzon karsisinda,kendi sahamizda ne yaparizin cevabi bence bugün isimizin cok zor olacagidir.Bize resmen mucize lazim diyebilirim.Suan itibariyle bu mac öncesi ligin 15.sirasinda yer alan Rize ile aramizda 10 puan fark var,bu puan farki kapanmayacak cinsten degil.Ayrica en ilginc olani ilk yari Gaziantep ile aramizda puan farki olarak ucurum vardi,suanda aramizda 1 puan fark kaldi.
Yani yabanci hoca(Carlos) vari yok ederken,yerli cicegi burnunda hoca Sergen Yalcin kulübün parasal zorluklarina ragmen takimi yoktan var etti.
Herkesin bu yil kesin düser dedigi G.Antep her hafta üzerine koyarak yoluna devam ederken,bizde ise büyük erezyon yasaniyor.
Deniliyorki 12. adam bizi Trabzon´a karsi desteklesin,desteklesinde golü kim atacak.:).Orasi büyük bir soru isareti.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:28.