![]() |
Cevap: Passolig al vatandaş!
[QUOTE=tekdoktirin;917579]evet herkes almalı[/QUOTE]
sen aldın mı tekdoktiri kardeşim? ;) |
maraton 888
vip 534 kale arkası 247 toplamda 1669 |
[QUOTE=buraks58;917913]maraton 888
vip 534 kale arkası 247 toplamda 1669[/QUOTE] sivaslı seyirci şimsi utanmadan yıldız transferi de bekler. götüne bakmadan hasan dağı'na oduna gitmek bu herhalde. yazıp çizenler kaç taneniz passokart aldı? |
Internetten hem kendime hem de oğluma 2 adet kart aldım, 10 dk. sürdü !
[url]www.passolig.com.tr[/url] Yani son derece kolay arkadaşlar. Kart kurye ile size gönderiliyor. Kart geldikten sonra da [url]www.passo.com.tr[/url] adresinden kayıt olup, maç biletinizi alıyorsunuz. Gişelerde uğraşmanıza ve sıra beklemenize gerek kalmıyor ... |
bakıyorum da forumlarda cengaverler yine coşmuş. herkes transferden yönetimden şikayetçi.
tekrar soruyorum: ne verdiniz, ne istiyorsunuz? bu takım passo lig satışlarında son sıralarda. internet üzerinden incik cincik almayı biliyorsunuz da, beş dakikanızı ayırıp passo lig almıyorsunuz. ayıp! sonra afralar tafralar, yürüyün gidin işinize.... |
Stadin önündeki Passo lig standlari hep orda kalacakmi cünkü sonradan izine gelenler icin daha iyi olur bilgisi olan varmi acaba :confused:
|
Fişlenmek için passokart
|
[QUOTE=Akademik58;918164]Fişlenmek için passokart[/QUOTE]
kendinden şüphen mi var? |
[QUOTE=sebasteia;918165]kendinden şüphen mi var?[/QUOTE]
Amma da çok sallıyon millete beee ayıpp |
[QUOTE=izecson_ea;918200]Amma da çok sallıyon millete beee ayıpp[/QUOTE]
sen de kart almayanlardansın anlaşıldı. ;) :D kardeş, uğraşımız sivasspor için. sadece söz söylenmesin, biraz da icraat olsun istiyoruz. yoksa benim bu işten karım ne? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:08. |