SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yeni Hoca Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38562)

karasarlıyiğido 21.12.2014 23:18

Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu

Carlos çok iyi bir insan çok üzüldüm ama her takıma aynı taktikle çıkması bizi bu hale getirdi. Yönetimde fark ortaya çıkaracak özellikli transfer yapmayınca sonuç kötü oldu yerli bir hoca iyi bir seçim birde fazla iyi niyetli olmaması gerekiyor çünkü carlos gibi bir insanın kıymetini bilmeyen taraftara bile küfür eden bir futbolcu grubu var bunları yola getirebilmeli yoksa konu son kaçınılmaz olur

cengo64 21.12.2014 23:19

Burdaki yorumları görünce 'Ağzı olan konuşuyor da ,beyni olan niye düşünmüyor' sözünü hatırlıyorum.Sergen şu an için olabilecek en iyi alternatif.Sanki Roberto Carlos u tekkeden getirmişiz gibi yorumlar yapılıyor.

50sekiz 21.12.2014 23:28

[QUOTE=50sekiz;929139]Eger Sergen ile gercekten anlasildi ise su an yayinlanan program Sergen'in son programi olmasi gerekir dolayisi ile en gec program bitisinde birseyler aciklamasi gerekir... bekleyelim bakalim aciklama yapacak mi[/QUOTE]

Program bitti. Sergen'den aciklama gelmedi.
Bu adam yarin da program yapiyor mi TRT 'de?

eyuphulagu 21.12.2014 23:53

Son Dakika:tv58 altyazı geçiyor:Sergen Yalçın ile anlaşılmış;Salı günü imza atılacakmış..

migroArmis 22.12.2014 00:58

Bence isabetli bir karar...Hayırlı olsun bütün camiaya...

34MUAMMER58 22.12.2014 01:46

[b]takım zaten arıza futbolcularla dolu ,bi arıza hocamız eksikti,adamın yorumlarına bakıyorum,kimseyi ALLAH yarattı etmiyor,futbolculuğu döneminde bjk yönetimi onu yola getiremedi,antepte 3 5 maç kazandı diye r.carlosun yerine getirilmesi ancak sivasspor yönetiminin işi olur,hadi bu sene yırttık ,seneye yine aynı terane ,mesut bakkal bu takımı öyle yada böyle ligde tuttu ,yönetimin hocaya dayadığı yaşlı ,bitik ,beleş oyuncu sevdası yüzünden yine düşmemeye oynadık,rıza hoca ligde muhteşem 8 liyle takımı tuttu ,avrupa kupasının eşiğine getirdi,yine dandik dündük adamlarla saçımızı başımızı yolduk,bülent hoca şampiyonluğa oynattı ,ertesi sezon takımı biraz gençleştirilem dedi ,bilicanın yerine yedirdiği gollerle rizeyi gol manyağı çeviren yasin çakmağı alıp yine sivası gol manyağı yaptırdılar ,daha yanlışlıkları anlatsam roman olur roman,anlayış değişmediği müddetçe,bu yönetim profesyonelleşmediği müddetçe ,bu kulüp galibiyet primleri haricinde, başka gelirlere bağlanmadığı müddetçe bu sıkıntıları yaşayacaktır ,yarın sergen gelir gider,öbüryıl hikmet gelir gider ,öbür yııl başkası gelir gider ,kısır döngü devam eder ,umarım ben yanılırım ,sergen çok başarılı olur sivassporu hakettiği yere getirir ,kesinleşmişse hayırlı olsun [/b]

58YIGIDO58 22.12.2014 01:49

[QUOTE=34MUAMMER58;929178][b]takım zaten arıza futbolcularla dolu ,bi arıza hocamız eksikti,adamın yorumlarına bakıyorum,kimseyi ALLAH yarattı etmiyor,futbolculuğu döneminde bjk yönetimi onu yola getiremedi,antepte 3 5 maç kazandı diye r.carlosun yerine getirilmesi ancak sivasspor yönetiminin işi olur,hadi bu sene yırttık ,seneye yine aynı terane ,mesut bakkal bu takımı öyle yada böyle ligde tuttu ,yönetimin hocaya dayadığı yaşlı ,bitik ,beleş oyuncu sevdası yüzünden yine düşmemeye oynadık,rıza hoca ligde muhteşem 8 liyle takımı tuttu ,avrupa kupasının eşiğine getirdi,yine dandik dündük adamlarla saçımızı başımızı yolduk,bülent hoca şampiyonluğa oynattı ,ertesi sezon takımı biraz gençleştirilem dedi ,bilicanın yerine yedirdiği gollerle rizeyi gol manyağı çeviren yasin çakmağı alıp yine sivası gol manyağı yaptırdılar ,daha yanlışlıkları anlatsam roman olur roman,anlayış değişmediği müddetçe,bu yönetim profesyonelleşmediği müddetçe ,bu kulüp galibiyet primleri haricinde, başka gelirlere bağlanmadığı müddetçe bu sıkıntıları yaşayacaktır ,yarın sergen gelir gider,öbüryıl hikmet gelir gider ,öbür yııl başkası gelir gider ,kısır döngü devam eder ,umarım ben yanılırım ,sergen çok başarılı olur sivassporu hakettiği yere getirir ,kesinleşmişse hayırlı olsun [/b][/QUOTE]

Aynen oyle olur abi ve bu Yonetim degismedikce bu yazdiklariniz devam eder ve biz daha coookk sac bas yolariz.

yigidoo 22.12.2014 02:06

Yanlis tercih edilmis, daha iyi bir hoca buluna bilirdi. Sergenin fazla bir katkisi olmaz bu takima, ama oyununcular isterse bulunduklari yerden cok hizli bir sekilde cikarlar.

shang 22.12.2014 08:41

eğer bu haber kesinse neler olabileceğini hiç kestiremiyorum.Sergenle ya vezir oluruz ya da rezil oluruz ortası yok

halilxx58 22.12.2014 09:21

[B]Kan değişikliğine ihtiyaç duyduk[/B]

[I][B]Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, Roberto Carlos'la sözleşmeyi karşılıklı fesh ettiklerini belirterek Sivasspor'u daha iyi konuma getirmek için kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu ve teknik direktör işini de kısa sürede çözeceklerini söyledi.

Otyakmaz " Geçen yıl ki istikrarı daha iyi bir şekilde tekrar yakalayacağız, önemli puanlar kaybettik bunları telafi edeceğiz. Sivasspor'a, sistemine ve düşüncesine uygun teknik bir hocayla anlaşacağız" dedi.
(Hürriyet) [/I] [/B]

Artik Mecnun Baskan ve yönetimin gözümde zerre kadar degeri kalmadi. Roberto Carlos'u Sergen'i getirmek icin mi harcadiniz. Tecrübeli birisi getirilseydi saygi duyar anlardim ama Sergen'in Carlostan hic bir artisi yok.

[I]"Sivasspor'a, sistemine ve düşüncesine uygun teknik bir hocayla anlaşacağız" [/I]cümlesinden anladigim Roberto Carlos gibi vizyon sahibi, basarili olmak isteyen bir hoca bize yaramaz demek istemis.

Bencede Mecnun Otyakmazin dedigi gibi kan degisikligine ihtiyac var, ama bu degisiklige takima hic bir yarari olmamis Erdal Sarilar, Mehmet Oflaz, Erkan Bozatli, Faruk Tassetten ve digerlerini sepetlemekle baslanmaliydi. Yeter artik Sivasspor'umuzun üzerinden karsiligini vermeden kazandiklari.

Roberto Carlos gibi bir markayi kullanmayi beceremedinizya, yaziklar olsun..!

Yeni hoca Sergen'e hos geldin demek düser, umarim ön yargilarimi yaniltir bizi düzlüge cikarirda bizde takdir ederiz....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:03.