![]() |
Cevap: Aydın kadro dışı bırakıldı
sergen affet şu adamı artık. zaten sezon sonu gidecek bari gelmişken bir kaç maç işe yarasın. hiç bir şey kaybetmeyiz affedildiği vakif biraz kzançlı olacağımız düşünüyorum hele ki enaroma yokkan faydalı olur
|
Eğer aydın dönerse sivasspor takım kadromuz
Korcan Cicinho Costa Ümit Ziya Adem Kadir Burhan İbo Akın Aydın Karabulut Cam Utaka |
Aydın karabulut affedildi mi ?
|
[QUOTE=karamik;938148]Eğer aydın dönerse sivasspor takım kadromuz
Korcan Cicinho Costa Ümit Ziya Adem Kadir Burhan İbo Akın Aydın Karabulut Cam Utaka[/QUOTE] Aatıf olmazsa bu takım oyun bile kuramıyor ki ibrahim galatasaray maçında ortada denendi bir süre ve verim alınamadı. Burhan, aydın, ibo yada musa bunlar kanattan başka yerde oynayamaz kabullenmek lazım bunu. Aydının affedilmesi takımı ilk yarıda ki disiplinsiz günlerine sürükler bunu kimse göze almaz. Zaten sakat sakat transfer edildi bir de disiplinsizlikleri göz ardı edilirse hiç kimse antremana gitmez nasılsa affedilecek diye. |
[QUOTE=umitfidan;938159]Aatıf olmazsa bu takım oyun bile kuramıyor ki ibrahim galatasaray maçında ortada denendi bir süre ve verim alınamadı. Burhan, aydın, ibo yada musa bunlar kanattan başka yerde oynayamaz kabullenmek lazım bunu. Aydının affedilmesi takımı ilk yarıda ki disiplinsiz günlerine sürükler bunu kimse göze almaz. Zaten sakat sakat transfer edildi bir de disiplinsizlikleri göz ardı edilirse hiç kimse antremana gitmez nasılsa affedilecek diye.[/QUOTE]
herkes mutlaka hata yapabilir ve bunun cezasıda elbette verilecektir. bence yeteri kadar kadro dışı kaldı yarım sezon boyunca kadro dışı kalacak değil ya. gerekirse para cezasıda verilir zaten maç başı anlaşılmış. yine öyle bir harekette bulunursa tamamen kadro dışı kalır sezon sonunda da ayrılmış olacaktır. bence cezasının bittiğini ve affedilmesi gerektiğini düşünüyorum.başkanın bir an önce el atması gerekmektedir. herşey sivasspor için. |
[B]GÖKHAN töre bjk de ne ise ,aydın da sivasda o ,bjk nin aldığı her puanda gökhan törenin katkısı çok var,yetenek olarak ben aydınında enaz gökhan kadar yetenekli olduğuna inanıyorum,sivasspordaki buyılki düşüşün en büyük nedenlerinden biride sol taraftan top taşıyamamaktır,sağlam 1 aydının o bölgede sivasspor adına çok iyi işler yapacağına inanıyorum,bulunduğumuz sıralama itibariyle kazanılacak her puan çok kıymetli ,2 maç kazandık diye ligde kalmış sayılmayız,önümüzde çok zor maçlar var,kupa maçları var,elbette 1 takım için disiplin önde gelmelidirde,sergen hocanın futbolculuk döneminide biliyoruz ,lütfen ne sivasspora nede aydına bukadar ağır ceza vermeyin,aydının affedilmesinden değilde,aydının kendini affettirmesinden yanayım,çıkıp özür dileyecek,antrenmanlara katılacak,şans verildiğindede çıkıp futboluyla kendini affettirecek ,bunu çok istiyorum [/b]
|
Nasil olsa affedilecek ha bugün,ha yarin eli kulagindadir.Kadroya almak icin neyi bekliyorlar anliyamiyorum.Biz neleri affetmedikki bu güne kadar....
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]kritik haftalara gırıyoruz 2 kulvarda gıttımız dusunulurse kadro derinliği cok onemlı aydını affedip kanatlarda alternatıf uretmelıyız [/FONT][/B]
|
Sivasspor devre arasinda büyüklük yapip Aydin'i affedip takima aldi. Aydin ise sadece 1 macta 22 dakika oyayip tekrar kadro disi kalmayi basardi. Aydin bu sanli formyaya laik degil, Sivasspor'da bu karaktersize muhtac degil. Insallah bir daha Sivasspor formasiyla izlemeyiz.
|
Bir inat ki tutturmus gidiyor ya bu nedir cocuk gibi inat yapiyorsunuz ?
Alin artik su aydini kadroya görmüyor musunuz acil oyuncuya ihtiyacimiz oldugunu ? Eneramo sakat, Batuhan etkisiz zaten forvetde etkili degiliz bari Aydin sol kanatda oynamaya baslarsa utakadan da verim alabiliriz. Aydin derhal girmeli Kadroya birakin artik su inadi. suan Bursanin yerinde olsak bu Inat olabilirdi ama inat edecek durumda degiliz acil bu bolgeden kurtulmaliyiz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:54. |