SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mersin İ.Y 1-0 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39792)

midfielder7 04.03.2016 20:44

Cevap: Mersin İ.Y 0-0 Sivasspor -ikinci devre-

Herkes umudu kesti herhalde ben de dahil ligin bîtmesine 10 hafta var ve umutlar tükendi eee kaç defa sıçradık kimse akıllanmadı demek ki olan yine her zamanki gibi memleketimize oldu

selimdelen 04.03.2016 20:45

Hasan kabze ibrahim akin tanase beykan yok abi yok takimin hepsi var bir sikinti takimda bir turlu duzelmedi aliskanlik yapti yenilmek teknik adanda cin gibi massallah bu takım min bu duruma dusmeainin tek aorumlusu yonetimdir yazik cok yazik

buraks58 04.03.2016 20:47

yenik durumdayken forvet oyuncusunu kenara çeken hocayla, ibrahim akının bitik vaziyetine bel bağlayan hocayla kusura bakmayın işimiz mücizelere kalmış demektir. yenilgiden daha çok yaptıklarımıza kızıyorum. bu ne korkaklıktır mesut hocaaa. 2-0 olsa ne olacak.
her haftaya umutla bakıyoruz her hafta şöyle olursa toparlarız diyoruz ama hayalden öteye geçmiyor. ligden kopmuş mersin ve eskişehir bile tekrar lige dönmüşken biz onlardan da kötü duruma geldik. kimlere teşekkür etmeliyiz bunun için acaba...

otceken58 04.03.2016 20:48

Bundan sonra rahatça maç seyredebiliriz yenmeye de gerek kalmadı. Eline sağlık Mesut bakkal çok güzel maç okudun çok güzel hamle yaptın super bir hocasın Sergen e o kadar laf ettim hakkini helal etsin sen ondan da büyük hocasın daha demiyorum.

savaş2 04.03.2016 20:52

Cevap: Mersin İ.Y 1-0 Sivasspor

***MACIN ÖZETİ***

TAKIM-Ruhsuzlar ordusu
TEKNİK ADAM-Beceriksiz
HAKEM- herzamanki gibi satılmış
BAŞKAN-mersinde kebap yapmış

tykinik58 04.03.2016 20:57

Düştük BAŞKAN, düştük YÖNETİM gözünüz aydın muradınıza erdiniz. Borcumuz yok, borcu olmayan takımız diye diye takımı düşürdünüz.
Düştük sayın futbolcularımız, Atıf'ın bencilliği, diğerlerinin beceriksizliği ile düştük. Bir tek SİVASSPOR değil, şehrimiz SİVAS'ımız düştü. Hepinizin gözü aydın muradınıza erdiniz. Şimdi hepiniz de arkanıza bakmadan farklı farklı kulüplere, şehirlere, ülkelere gidersiniz bizler bir alt lige düşmenin acısıyla üzüntüsüyle sevdamızın SİVASSPOR'umuzun peşinden alt ligde yine destekleriz. Siz yeter ki muradınıza ermenin mutluluğu ile koca bir şehrin paha biçilmez sevdasını harcadığınız ile kalın...:mad: :mad: :mad:

engin2609 04.03.2016 20:58

[B] Söyleyecek ne kaldı ki üzülmediğimiz bir maç yaşatamadiniz bitik topçulari transfer ettiniz (texeira hariç) sanki küme düsmüsüzde prestij maçi gibi oynayan oyuncular .... daha ne diyeyim ki be mafolduk bittik tükendik tek üzülen BÜYÜK SIVASSPOR TARAFTARI ...[/B]

istyigido 04.03.2016 21:24

Kayserili Bülent Yıldırım'a, Sivasspor maçını verirsen böyle kritik kararlar verir işte.
Olacak iş değil yani İbrahim Akın yerine Burhan'ı almalıydı oyuna hoca.
Yazık oldu..
Bu maçı kesin ve kesin almalıydık.

TRMNSDT 04.03.2016 21:58

Şerefsizim İstanbul'dan Sivas'a takımı karşılamaya gidip. Teker teker suratlarına tüküresim var.
Bu takımı bu hale getiren herkes ettiğini bulsun dileğim.
Kimin ne yaptığıda belli zaten.
1- Yanındaki adamların ne olduğunu çözemeyen Mecnun başkan.
2- Kendini bi s..m zanneden muhteşem yönetim kurulu üyelerimiz ve özellikle Faruk cuğumla Erdal cığım saygı ile anıyor saygı duyuyorum kendilerine! Allah bilidiği gibi yapsın hepsini.
3- R.Carlos gibi bir adamın bana göre gitmesine sebep olan harika futbolcumuz Burhan Eşer !
4- Ardından getirilen ve bu işi bok edeceği sezon başında belli olan fırlama Sergen Yalçın..
5- Okan Buruk denen zatı muhterem.
6- Bitik takıma bitik hoca Mesut Bakkal.

Ulan şu yazdığımız adamların kendine hayrı yok biz adamlara takım emanet ettik. Yazıklar olsun bi Eskişehir taraftarı kadar olamadık. Adamlar Başkan adayı çıkardı bu takım sahipsiz değil diye sesini duyurdu .
Bir Konya taraftarı kadar olamadık stad ful çekmedi son 5 senedir belki.
Bir Bursa taraftarı gibi bastıra bastıra istediğimiz bi adamı takıma getirtemedik.

Bunlarda emeği geçen bütün futbolcu ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. İçtiğim su bile burnumdan geliyor.
Yönetimimiz şimdi övünsün borçsuz kulübü küme düşürdük diye. Pardon yaaaa şak şak çıları var dimi yerel tvlerde çıkar yalarlar yine .!

sivasspor585858 04.03.2016 22:30

nerden transfere ayrilan 15 Milyon TL?
yönetim bi halta yaramaz. adamlara ofsayti anlat desen, ofsaytin ne oldugunu bilmez. takiminin basinda yönetici olarak geciniyor. 9 yasindaki oglum bunlardan daha iyi yönetir. düsen takimlardaki bedava cöpleri topluyup transfer diye övünüyorlar. U21 deki genc oyuncular bunlardan dahi iyi. adamlarin yabanci dile bile yok. ne si...e transfer yapacaklar. siktirin gidin takimin basindan. kendi kendine yönetir takim. sizin gibi yönetimin ....

takimin icine ettiniz. kac senedir düsmeye oynuyoruz. her sezon sadece 2 tane iyi transfer yapsaniz simdi 4 senede 8 kaliteli oyuncu olurdu takimda. 4 senede 60 tane cöp getirdiniz

rezil ettiniz Sultan Sehrimizi

Yilmaz Vurali getirseydiniz, bu futbolculari döve döve adam edip ligden düsürmezdi bizi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38.