![]() |
Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı
[QUOTE=Murad_Kelleci58;977481]Aatıf'ın transferi ile ilgili değişik kaynaklardan hemen hemen aynı ayrıntılar geliyor..
Sivasspor Atıfa karşılık Fenerbahçeden 3.5M Euro alacak.. Ayrıca; Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek satın alma opsiyonu Sivasspor'da olmak üzere 1 yıllığına kiralık verilecek..[/QUOTE] böyle bir anlaşma yapıldıysa bence çok akıllıca..özellikle Ramazan çok iş yapabilir bizde.. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;977481]Aatıf'ın transferi ile ilgili değişik kaynaklardan hemen hemen aynı ayrıntılar geliyor..
Sivasspor Atıfa karşılık Fenerbahçeden 3.5M Euro alacak.. Ayrıca; Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek satın alma opsiyonu Sivasspor'da olmak üzere 1 yıllığına kiralık verilecek..[/QUOTE] [B]Eğer 3.5M Euro + bu 2 futbolcuyu bu şartlarda kiraladıysak gerçekten başarılı bir iş yapmışız demektir. Ancak benim içimden bir ses 2-2.5M Euro gibi bir para ve 2 futbolcuda kiralık verirler diye düşünüyorum. Ayrıca satın alma opsiyonu da olmaz gibi geliyor bana. Ama benimki duyum değil sadece tahmin. Umarım senin dediğin gibidir Murat Abi.[/B] |
Sivasspor Atıfa karşılık Fenerbahçeden 3.5M Euro alacak.. Ayrıca; Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek satın alma opsiyonu Sivasspor'da olmak üzere 1 yıllığına kiralık verilecek..[/QUOTE] şuan akla en yatan en mantıklısı da bu...şimdi baktım hakan çinemre adsde osman hoca ile çalışmış. |
[QUOTE=psychology58;977484][B]Eğer 3.5M Euro + bu 2 futbolcuyu bu şartlarda kiraladıysak gerçekten başarılı bir iş yapmışız demektir. Ancak benim içimden bir ses 2-2.5M Euro gibi bir para ve 2 futbolcuda kiralık verirler diye düşünüyorum. Ayrıca satın alma opsiyonu da olmaz gibi geliyor bana. Ama benimki duyum değil sadece tahmin. Umarım senin dediğin gibidir Murat Abi.[/B][/QUOTE]
Dediğim gibi anlaşma şartları forumda yazdığım gibi.. Anlaşma ile ilgili bir kaç yerden aynı şartlar olduğunu öğrendim ama tabi ki duyum sonuçta.. |
Kedi olalı ilk defa fare tuttuk bunu gecen sezon yapmalıydık neyse nasip bu yila imiş Atıfa fener iyi olur fenere uyuz olurum ama atıf icin takip edeceğim
|
Aatıf'ın Bulgaristan'dan Sivasspor'a geliş süreciyle ilgili bazı şeyler söylemiş Nesim Özgür ;
[url]https://www.sporx.com/aatif-fenerbahcede-buyuk-is-yapar-cunku-SXHBQ548457SXQ[/url] |
Bence kayseri ve trabzona 3 er tane takarsa biz ligde kalmıs ve o pislikleri yenmis gibi sevinirim insallah öyle de olur
|
3,5 M + iki genç şeklinde anlaşıldıysa gerçekten başarı. Aatıf'ı babamın oğlu kadar severim ama yine de gidecekse de gidişi böyle avantajlı olmalıydı bizim için.
İnşallah tekrar lige döneriz de Aatıf'ın da dediği gibi tekrar bu arma altında kavuşuruz. |
[QUOTE=tavatir;977490]Aatıf'ın Bulgaristan'dan Sivasspor'a geliş süreciyle ilgili bazı şeyler söylemiş Nesim Özgür ;
[url]https://www.sporx.com/aatif-fenerbahcede-buyuk-is-yapar-cunku-SXHBQ548457SXQ[/url][/QUOTE] haberin detaylarını okuyunca Atıfı bile az kalsın alamayacakmışız dedim bulgar takımı 50000 euro fazla istedi diye nerdeyse çıkmaza düşecekmiş Nesim Özgür cebinden o fark ücretini vermese imiş (kendisi de eski Trabzonsporlu futbolcudur bu da ayrı bir ironi) bir efsaneden daha mahrum kalacakmışız gel de şimdi üç beş kuruş yüzünden çıkmaza düşen transferlere yanma:rolleyes: |
2 senede sadece 2 gol atabilen kariyerinde hicbirsey olmayan Alper potuk gibi bir oyuncuya 7 milyon euro veren uyanik! Fenerbahce yinetimi nin Aatif gibi birini 2 milyona almasi! Düşündürücü....ve genc topcu diye birkac çocuğu vermeleri komik geldi bana. Fenerbahceye 2 ye gideceğine Trabzona 2 bucuga gitse daha faydali olurdu..ayrica Aatif in yerine hangi bonservisi elinde beleş topcu alacaklar merak ediyorum....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15. |