SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İSMAİL KARTAL"Imparator" BIRYIL DAHA BİZİMLE!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4638)

fuat58 19.05.2005 12:32

imparator kartal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuat58 19.05.2005 12:36

IMAPARATOR KARTAL

BROTHERS58 19.05.2005 14:38

[quote=kral58][quote=CAGLAYAN][quote=BROTHERS58][quote=Sivas5858][quote=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_svssivas-istanbul-2-.JPG[/img]

[b][i][color=red] [size=7]
BIR SARKISIN SEN .........
İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

[/color][/size][/i][/b][/quote]

[b][i][color=red] [size=7] + IMZA [/color][/size][/i][/b][/quote]

UEFA HEDEFİMİZ
YİGİDO İSMİMİZ
BİZ SENİ HİÇ BİRŞEYE DEGİŞMEYİZ
YOLUMUZ UZUN HOCAM
İSTESENDE GÖNDERMEYİZ :D[/quote][/quote][/quote]

SİVAS KARTALI
UCURACAK SİVASI
İSMAİL HOCA DEDİKİ
KİMİNİN PARASI
KİMİNİN HAVASI,
YİĞİDOLAR EN DELİKANLISI
BIRAKAMAM BENİM EVİM BU-RA-SI :!: :!: :!:

yigido24 05.06.2005 14:57

Tek kelimeyle süper.
Ismail Kartala sonuna kadar güvenimiz vardir.
Bazilarinin hosuna gitmese bile. Ismail Kartal Sivassporda bir sene daha kalacaktir.

CAGLAYAN 06.06.2005 21:58

[img]http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/ismail_kartal.jpg[/img]

"5. büyük Sivas ! "
Sivasspor teknik direktörü İsmail Kartal iddialı konuştu.
Bu iddialı sözler, birçok kulübün listesinde olmasına rağmen yönetimin yola devam etme önerisine �evet� diyen teknik direktör İsmail Kartal�a ait.

Camialarının müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen başarılı hoca, Süper Lig�e de damga vuracaklarını belirtirken, adeta devlere mesaj yolladı

Öncelik hocadaydı

İkinci Lig A Kategorisi�nde bitime 4 hafta kala ilk üçü garantileyerek 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig�e adım atan Sivasspor, gelecek hesapları yapmaya devam ediyor. İlk iş olarak takımı büyük bir başarıya taşıyan teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmak için kolları sıvayan yönetim, dün beklediği cevabı aldı. Teklife �evet� diyen genç çalıştırıcı, artık hedef büyütmek zorunda olduklarını söyleyip iddialı açıklamalar yaptı.

�Çok seviliyorum�

Sivas�ın Süper Lig�e adım atmasının ardından birçok kulüpten teklif aldığını doğrulayarak konuşmasına başlayan Kartal, Kırmızı - Beyazlı ekipte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Önceliğin her zaman Sivasspor�a ait olduğunun altını çizen başarılı hoca, �Çok sevildiğim bir yerdeyim. Ayrıca ben de burada mutluyum. Yönetimimiz de isteklerime olumlu yaklaştı. Tüm bunlar Sivasspor�da kalmam için yeterli oldu� ifadesini kullandı.

8-10 oyuncu kalıyor

Gelecek sezon ki stratejileri hakkında da bilgi veren İsmail Kartal, Süper Lig�de önemli işler yapacaklarını ileri sürdü. Transferdeki son gelişmeleri değerlendiren başarılı teknik adam şunları söyledi: �Şampiyon kadrodan 8-10 futbolcu yola bizimle devam edecek. Türkiye�den birçok oyuncu listemizde, ön görüşmeler yapıyoruz. Ayrıca genel menacerimiz Bülent Uygun da yurt dışında oyuncu izliyor. Kısacası işi sıkı tutuyoruz ve Süper Lig�e iddialı geliyoruz.�

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

[/color][/size][/i][/b]

yigido24 07.06.2005 14:34

[quote=CAGLAYAN][img]http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/ismail_kartal.jpg[/img]

"5. büyük Sivas ! "
Bu iddialı sözler, birçok kulübün listesinde olmasına rağmen yönetimin yola devam etme önerisine �evet� diyen teknik direktör İsmail Kartal�a ait.

Camialarının müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen başarılı hoca, Süper Lig�e de damga vuracaklarını belirtirken, adeta devlere mesaj yolladı

Öncelik hocadaydı

İkinci Lig A Kategorisi�nde bitime 4 hafta kala ilk üçü garantileyerek 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig�e adım atan Sivasspor, gelecek hesapları yapmaya devam ediyor. İlk iş olarak takımı büyük bir başarıya taşıyan teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmak için kolları sıvayan yönetim, dün beklediği cevabı aldı. Teklife �evet� diyen genç çalıştırıcı, artık hedef büyütmek zorunda olduklarını söyleyip iddialı açıklamalar yaptı.

�Çok seviliyorum�

Sivas�ın Süper Lig�e adım atmasının ardından birçok kulüpten teklif aldığını doğrulayarak konuşmasına başlayan Kartal, Kırmızı - Beyazlı ekipte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Önceliğin her zaman Sivasspor�a ait olduğunun altını çizen başarılı hoca, �Çok sevildiğim bir yerdeyim. Ayrıca ben de burada mutluyum. Yönetimimiz de isteklerime olumlu yaklaştı. Tüm bunlar Sivasspor�da kalmam için yeterli oldu� ifadesini kullandı.

8-10 oyuncu kalıyor

Gelecek sezon ki stratejileri hakkında da bilgi veren İsmail Kartal, Süper Lig�de önemli işler yapacaklarını ileri sürdü. Transferdeki son gelişmeleri değerlendiren başarılı teknik adam şunları söyledi: �Şampiyon kadrodan 8-10 futbolcu yola bizimle devam edecek. Türkiye�den birçok oyuncu listemizde, ön görüşmeler yapıyoruz. Ayrıca genel menacerimiz Bülent Uygun da yurt dışında oyuncu izliyor. Kısacası işi sıkı tutuyoruz ve Süper Lig�e iddialı geliyoruz.�

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

[/color][/size][/i][/b][/quote]

cengaver 07.06.2005 19:48

[quote=58yigido][quote=CAGLAYAN][img]http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/ismail_kartal.jpg[/img]

"5. büyük Sivas ! "

Öncelik hocadaydı

�Çok seviliyorum�

8-10 oyuncu kalıyor

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

[/color][/size][/i][/b][/quote][/quote]

+IMZA

ofozturk 08.06.2005 15:13

:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29.