![]() |
[B]Burda Ammada Fener i savunan ve kötüleyen arkadaşlar var...Bizim farklı bi bakış açısıyla bakmamız için açtık bu topiği..Sivaslıların birbirini yemesi için değil!!![/B]
|
yigidolar ,benim şahsi fikrim sayın cavcavın yıllarını türk sporuna vermiş kişi bu gibi söylemleri söylemesi nin yaşıyla alakası yok bence doğru olanı yaptı fener bahce yönetimi ve dişardaki yaltakcılarından, hakemlerden ,spor basınından,spor içerisindeki her türlü pisliği yapan yakıştıran kendi menfaatlerini düşünen bir külübümüzdür ,bunları bu sene ki oynanan .maclarından gördük ,lütfen bir spor sever olarak ,bu olaya bakın .fenerli gözüyle değil bir hakkı yenen ,konya rize trabzon sivas ,maclarına sivassporlu gözlüğüyle bakmanızı öneririm ,BEN SİVASLININ VE SİVASSPORUN HAKKINI KORUYAN SİVASLI OLACAĞIM bölücü değil.
|
[QUOTE=s-kose]yigidolar ,benim şahsi fikrim sayın cavcavın yıllarını türk sporuna vermiş kişi bu gibi söylemleri söylemesi nin yaşıyla alakası yok bence doğru olanı yaptı fener bahce yönetimi ve dişardaki yaltakcılarından, hakemlerden ,spor basınından,spor içerisindeki her türlü pisliği yapan yakıştıran kendi menfaatlerini düşünen bir külübümüzdür ,bunları bu sene ki oynanan .maclarından gördük ,lütfen bir spor sever olarak ,bu olaya bakın .fenerli gözüyle değil bir hakkı yenen ,konya rize trabzon sivas ,maclarına sivassporlu gözlüğüyle bakmanızı öneririm ,BEN SİVASLININ VE SİVASSPORUN HAKKINI KORUYAN SİVASLI OLACAĞIM bölücü değil.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]HAKLISIN SÜLEYMAN ABI..ÇOK GÜZEL ÖZETLEDİN..[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=s-kose]yigidolar ,benim şahsi fikrim sayın cavcavın yıllarını türk sporuna vermiş kişi bu gibi söylemleri söylemesi nin yaşıyla alakası yok bence doğru olanı yaptı fener bahce yönetimi ve dişardaki yaltakcılarından, hakemlerden ,spor basınından,spor içerisindeki her türlü pisliği yapan yakıştıran kendi menfaatlerini düşünen bir külübümüzdür ,bunları bu sene ki oynanan .maclarından gördük ,lütfen bir spor sever olarak ,bu olaya bakın .fenerli gözüyle değil bir hakkı yenen ,konya rize trabzon sivas ,maclarına sivassporlu gözlüğüyle bakmanızı öneririm ,BEN SİVASLININ VE SİVASSPORUN HAKKINI KORUYAN SİVASLI OLACAĞIM bölücü değil.[/QUOTE]
[B]Haklsın Süleyman Abi....Düşüncelirimiz aynı doğrultuda...[/B] |
aman bize dokunmasında bin yaşasın...ama bir gerçek var genclerbirliği eğer bu liglerde hala kalıyorsa ankarada külisler sayesinde kalıyordur.
|
ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM...... |
şimdide başbakanlıktan koruma istemiş tehdit ediliyormuş cavcav. kendin ettin kendin bul cavcav.
|
SAÇMALADI YAW PİŞMAN OLDU AMMA İŞ İŞTEN GEÇTİİ
|
ILHAN CAVCAV A SONUNAKADAR KATILIYORUM . 70 YASINA GELMIS ISI BITMIS DEDIGINIZ ADAM SIFIRDAN ALDIGI GENCLERBIRLIGINE TURKIYE KUPALARI VE AVRUPA STANDARTLARINDA TESISLER YAPTI.TURKIYE DE BORCU OLMAYAN TEK TAKIM GENCLERBIRLIGI BUNU DA UNUTMAYIN
|
[QUOTE=revenge58]ILHAN CAVCAV A SONUNAKADAR KATILIYORUM . 70 YASINA GELMIS ISI BITMIS DEDIGINIZ ADAM SIFIRDAN ALDIGI GENCLERBIRLIGINE TURKIYE KUPALARI VE AVRUPA STANDARTLARINDA TESISLER YAPTI.TURKIYE DE BORCU OLMAYAN TEK TAKIM GENCLERBIRLIGI BUNU DA UNUTMAYIN[/QUOTE]
cavcavın kişiliğini bilmeyen yok bpşverin ya... 2 seneye kadar nerdeyse düşecekti yine siyasi destekle birde hakemlerle kaldırlar bunu herkez biliyor partası varmış...kime faydası var cimriliğinden transfer yapamıyor. şimdide tehdit alıyormuş dertsiz başını derde koyduda haberi yok. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:57. |