![]() |
Bizler uzakta olsakta, gönlümüz Sivas'ta... Bize bugünleri gösteren önce Allah'a, sonra emeği geçen herkese (BAŞKAN'A, İSMAİL HOCAYA ve ARKADAŞLARINA, FUTBOLCULARA, YÖNETİCİLERE ve DESTEKLEYEN TÜM TARAFTARLARA) çok teşekkürler...
|
Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.
Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk. Hakkı gardaşımla o kdar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum. İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi tanışmaya bekliyorum... |
[color=blue][b]32.Hafta Maçları[/b][/color]
[b]90’[/b] Y.Yozgatspor – Antalyaspor [b]1 – 1[/b] 10’ Sivasspor – Altay 0 – 0 10’ Ç.Dardanelspor – Vestel Manisaspor 0 – 0 10’ Erciyesspor – Sarıyer 0 – 0 30’ GOOLLL !...Bursaspor – Elazığspor [b]1 – 0[/b] 10’ Kocaelispor – Mersin İ.Y. 0 – 0 10’ Adanaspor – İstanbul BŞB 0 – 0 10’ Karşıyaka – Mardinspor 0 – 0 10’ F.Karagümrük – T.Telekomspor 0 – 0 |
site gayet iyi gerçi ben daha yeniyi ama :)
|
[quote=ercan_dpinar]site gayet iyi gerçi ben daha yeniyi ama :)[/quote]
Aramiza hosgeldin gardas, seninde yorumlarini bekleriz :wink: |
[quote=izmirliyigido]Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.
Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk. Hakkı gardaşımla o kdar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum. İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi tanışmaya bekliyorum...[/quote] yalçın abi ; bu güzel sözlerin için çok teşşekkür ederim..Abi inan bende sanki ilk defa gördüğüm biri değilde sanki kırk yıllık dostumla veya akrabamla görüşüyormuş gibi hissettim kendimi..... |
hoş bulduk gardaş site sayesinde özlem gideriyoruz işte siteden tam anlamıyla yararlanamıyorum bilmediğimden yani acemiyim :)
|
[quote=ercan_dpinar]hoş bulduk gardaş site sayesinde özlem gideriyoruz işte siteden tam anlamıyla yararlanamıyorum bilmediğimden yani acemiyim :)[/quote]
Gardas, burda acemilik cekme, hepimiz acemi olarak basladik. Burda minichatte, normal chatte, forumda herkes sana yardim edecektir. Burasi hepimizin yani taraftarin sitesi. Kendini yalniz hissetme sakin :wink: |
sağolasın gardaş öğreneceğiz inşaallah
|
[color=blue][u][b]32.Hafta Maçları[/b][/u][/color]
[b]90’ [/b]Y.Yozgatspor – Antalyaspor [b]1 – 1[/b] 70’ [b]GOOLLL !...[/b]Sivasspor – Altay [b]3 – 0[/b] 70’ Ç.Dardanelspor – Vestel Manisaspor 0 – 0 70’ [b]GOOLLL !...[/b]Erciyesspor – Sarıyer 1 – 0 73’ [b]GOOLLL !...[/b]Bursaspor – Elazığspor 4 – 0 70’ [b]GOOLLL !...[/b]Kocaelispor – Mersin İ.Y. 3 – 1 70’ Adanaspor – İstanbul BŞB 0 – 0 70’ [b]GOOLLL !...[/b]Karşıyaka – Mardinspor 0 – 2 70’ F.Karagümrük – T.Telekomspor 0 – 2 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50. |