SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5936)

abircan 18.12.2005 22:53

ben yine sözümdeyim bayan futbol takımı kurulursa olay olur

yanılmıyorsam iki gün önceki hürriyette haber olarak yer aldı, federasyon bayan ligi hazırlıklarına başlamış, umarım sonu gelir, sivasımın durumuna gelince sivasta bal gibi bayan futbol takımı kurulur, istemeyen biraz muhafazakar kesim olur onlarda zamanla alışırlar, nasıl sivasta üniversitenin varlığına alışıp kabul ettilerse onuda edecekler, ben bir zamanlar tv seyretmeyen, otomobile otobüse minübüse şeytan icadı diye binmeyen komşularımı biliyorum, şimdi tüm muhafazakarlar ya mercedese ya da en kötü wolksvagene biniyorlar alman mühendislik harikalarına olur böyle şeyler her yeniliğe istemmeeezzzüükkçiler her devirde olmuştur, bayan takımına gelince istenirse maliyetleri karşılanır, bayan takımı ucuza kurulur erkek profosyenel takımı gibi masraflı olmaz

sivaslıavukat 18.12.2005 23:25

[QUOTE=ygd][COLOR="Black"]EVET BEN 1 DAKİKALIK ŞALVARSPOR TARZINDA YAPILACAK Bİ REKLAMI BEĞENMİYORUM...BİZ SÜPER LİĞ TAKIMIYIZ NE REKLAMINA İHTİYACIMIZ VAR YAA...BİZİM PUAN VE PUANLARA İHTİYACIMIZ VAR..PUANI AL,İLK 5'E GİR O ZAMAN YETERİNCE REKLAM OLURUZ!!!PEKİ SİZİN BU TAKIMIN KAÇ PARAYLA VE HANGİ KAYNAKLARLA DÖNDÜĞÜNE DAİR Bİ MALUMATINIZ VAR MI EFENDİM?BURDA Bİ TAHAMÜLSÜZLÜK YOK,REALİTE VAR!!!...ORTADA DAHA LİĞİ BİLE OLMAYAN Bİ TAKIMI KURUP,ONA KAYNAK AKTARMAK SAÇMA!!!ABİRCAN BEY'DE BU TOPİC'İ AÇARKEN ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKİLDE BELİRTMİŞ;"BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR"DİYE.
EE BENDE ŞUNU TEKLİF EDEYİM O ZAMAN;"SİVASSPOR BESKETBOL ŞUBESİ KURULURSA DAHADA GÜZEL OLUR...SİVASSPOR İÇİN DAHADA HAYIRLI OLUR!!!!".TEK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞİMDİLİK ÇOK ERKEN Bİ HAMLE...[/COLOR][/QUOTE]

Olayı kişiselleştirmesek sanırım daha faydalı olur.Gördüğüm kadarı ile mantık sistemimiz farklı çalışıyor bu açıdan sizi ve sizinle aynı düşüncede olanları ikna etmekle uğraşmayacağım.

Fakat yukarıdaki ''görüş''lerinize kısaca cevap vermekle yetineyim. Öncelikle bayan futbolundan anladığınız şalvarspor ise sanırım farklı konulardan bahsediyoruz.Benim kastettiğim profesyonel şube açılması idi ve bunun da memleketimizin ismini duyuracağı aşikar.

Ayrıca sizi ilk beşe girmek tatmin ediyorsa beni etmiyor.Sadece ilk beşe girelim bize yeter diyorsanız bana yetmiyor.

Bununla birlikte zat-ı alinizin beni tanımadan klubun nasıl işlediğini bilip bilmemi sorabilme haddiniz olmadığı kanaatindeyim.Bu manidar ifadelerin uzun uzun düşünülerek kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Son olarak da şunu ifade ederek düşünce farkımızı somutlaştırmak isterim. Bugün bir basketbol şubesi açarsınız , amatör kümeden birinci lige çıkıp isminizi duyurmanız 20 sene sürer ancak yeni kurulan bir lige doğrudan bölge temsilcisi olarak katılırsınız.

CÜSSKB-Aynur 19.12.2005 07:32

[QUOTE=borranfirtinasi]onlar otursun evlerinde çocuk doğursunlar :) gerek yok top oynamalarına başka yapacak spormu yok yani[/QUOTE]

Bence Eyüp arkadaşım aslında bayanlara Futbolun yakışmadığını söylemek isyedi ama iyi ifade edemedi.
Eyüp bayanlar konusunda çok hassas, sitedeki bayanlarada her zaman kendi tarzında destek olmuştur.

gercek58li 19.12.2005 19:30

Madem o kadar istekliler var o zaman;

"HAYDI KIZLAR SAHAYA":D

1967_DERNEK_10UR 19.12.2005 19:32

[QUOTE=gercek58li]Madem o kadar istekliler var o zaman;

"HAYDI KIZLAR SAHAYA":D[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]ÖNCE TRİBÜN ONDAN SONRA SAHA...[/I][/CENTER][/COLOR]

gercek58li 19.12.2005 19:38

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]ÖNCE TRİBÜN ONDAN SONRA SAHA...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

Futbol oynamadan futbol subesi kurulmasi nasil olur acaba?
Ben simdi tenis oynamayi bilmeden tenis subesi kurmaya yeltenemem herhalde!
Ilk önce tribünle birlikte futbolcu altyapisinida olusturmalari lazim.
Sadece seyretmekle olmuyor.
Öyle olsaydi kedi kasap olurdu!..

LİSElim58 06.01.2006 18:33

kadınlar gunu varsa anneme pasta borek yaptırıyım

DJMuRaT 06.01.2006 18:40

[QUOTE=LİSElim58]kadınlar gunu varsa anneme pasta borek yaptırıyım[/QUOTE]

.........:D [B][FONT="Comic Sans MS"]he he....Bayanların yeri Evleri gerisi hikaye........... [/FONT][/B] :D

RaP_BoY 07.01.2006 19:33

[QUOTE=DJMuRaT].........:D [B][FONT="Comic Sans MS"]he he....Bayanların yeri Evleri gerisi hikaye........... [/FONT][/B] :D[/QUOTE]

AYNEN MURAT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

DJMuRaT 07.01.2006 19:35

[QUOTE=RaP_BoY]AYNEN MURAT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]YA RESMEN SAÇMALIK...BAYANKAR NE ANLAR FUTBOLDAN....KENDİ DÜNYA KUPALARINI YAPIYOLAR...HİÇ DUYDUN MU SEN BAYAN FUTBOLCU ADI...[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:46.