![]() |
-->: SON TRANSFER OLIVIERA
arkadaşlar yeni transfer den pek umudum yok benim daha iiyi biri bulunabilirdiSivasspor.com1
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Oliviera Yozgata götürülmüş..Belkide Maç kadrosuna alınır...:confused: [/FONT][/B]
|
Gardaşlar bu oliviera o bahsedilen real betiste oynayan değil. Başka Oliviera. Direk Brezilya'dan Corinthias'tan geldi. Yaşı henüz 21..
|
[QUOTE=catli_58]Gardaşlar bu oliviera o bahsedilen real betiste oynayan değil. Başka Oliviera. Direk Brezilya'dan Corinthias'tan geldi. Yaşı henüz 21..[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]değerli bilgilerin için teşekkürler abi saol....[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
fanatik sao paolo lu yazmış ama oliviera için şimdi bu adam sao paolo lu mu yoksa corhtns.lımı ? tam bilgi yok mu ben sao paolonun sitesine girdim ama maalesef bi şey anlayamadım
|
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH YALAN OLMAZ BUDA :D
|
biz transfer bekliyoruz gonderdigimiz oyuncu diyar bakiri sirtliyor muhammet ali iki gol atti ikinci golu superdi
|
bence golcu birine ihtiyacimiz yok orta sahaya takviye yapilmali
|
fforma giysin sonra iananırım ancak
|
insallah bu transfer gerceklesir...
hep aldik aldik diyolar ne gelen var ne giden-... ama iyi oyuncu andersson tavsiye etmis... hersey sivas icin... slmlar Özsivasli Bugra.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:48. |