![]() |
-->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
BURADAN BÜTÜN MEHMETÇİKLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER DİLERİM BEN 1964/1 OLARAK ACEMİ BİRLİĞİM SAMSUN SIHIYE OKULU 3.BÖLÜK USTA BİRLİĞİM BALIKESİR ASKERİ HASTANESİ İDİ ALLAH HERKESE HEYIRLISIYLA YAPMAYI NASİP ETSİN
|
--->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
askerlik yapan veya henüz yapmaya giden arkadaşlarımıza kolay gelsin
|
-->: ASKERLİK YAPAN ARKADASLAR BURAYA
253. dönem atgm
görümlü-silopi-şırnak |
[B][CENTER][COLOR="Red"]ben yapmadim daha :D ama yapacaz elbet birgün amam turist olarak:D 28 gün[/COLOR][/CENTER][/B]
|
İstanbul-hadimköy Mühünmat blk. de yapdım
A.M.M ÇVŞ. olarak yaptım 1951-1 olarak yaptım yeni geldim askerden daha 4 ay olmadı |
[QUOTE=Deer-Talk;157836]İstanbul-hadimköy Mühünmat blk. de yapdım
A.M.M ÇVŞ. olarak yaptım 1951-1 olarak yaptım yeni geldim askerden daha 4 ay olmadı[/QUOTE] 1951 diğil 1985-1 olacaktı pardon :D |
engin gökçe -sivas-zara
ACEMİ BİRLİĞİ 1980/3 TERTİP 15.piyade er eğitim tugayı 12.piyade çavuş talimgah alayı 1.piyade çavuş talimgah taburu 3.piyade çavuş talimgah bölüğü amasya-eryatağı USTA BİRLİĞİ 14.mekanize tugayı 7.piyade hudut taburu karargah ve karargah destek bölüğü SUBATAN - KARS 1980/3 tertiplere selamlar. yazın 4 ve 5 nolu nöbet kulesinden ağrı dağının o ihtişamını seyretmek de bir başka oluyordu.. |
yazmayi unuttum ben almayadayim onun icin 28 gün yapacaz
|
HERKESE SELAM ARKADAŞLAR BENDE ASKERLİĞİMİ:
307 K/D OLARAK 28.MKNZ.P.TUGAYI K.YRD. TOPÇU TABURU 1.BATARYA DA (BİRAZ FAZLA DETAYLI OLDU HERHALDE :) :) ÇANKIRI |
bende askerligimi yapali 6 sene oluyor.izmiz gölcükte deniz alti gemisinde tcg piri reiste komutan postasi olarak yaptim..yuz yilin felaketi depremide yasadim.asker olan kardeslerime hayirli teskereler...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23. |