![]() |
--->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
taraftar maçınada gidiyor gerektiginde takiminida destekliyor. ozellikle son iki macta maraton tribin cok faydali oldu. Bu sene gruplar cok yetersiz
|
[QUOTE=KAŞARım-KAŞAR;260768]bu konunun miladı dolmadı mı görende sivas boş tribünlere oynuyor sanır.tribünlerde sorun yok ..zaten konuyu açanada çok ilgili birisi sivassporla her hafta sivas'a maça gelir tribünlerin doluluk oranlarına bakar.[/QUOTE]
konunun miladı dolarmı gardaş, daha çözüm bulamadık isteriz her maç dolu olsun daha yeni yeni iki maçtır doluyor |
BENCE İSTANBUL İÇİN ÖZEL BİR ANKET AÇILMALI.NEDEN 400 KİŞİ Yİ GEÇİPTE 1000 KİŞİ OLMUYORUZ GİBİ.MALUM 2 SENE OLDU BOŞ BOŞ YOLA DEVAM.İLK SENEMİZE BİŞEY DEMİYORUM.DOLUYORDU.AMA ODA HEVESTİ SANIRIM.
İST TRİBÜNLER BOŞ... BJK MAÇINDADA 200 KİŞİ OLUR. |
benim gitmeme sebebim küçüğüm dershanem war,derslerim war saati uygun olmuyor,bir büyükle gidiyim desem annem izin vermio, babamla gidiyim diyorum babam divriği,de çalıştığı için gidemiyorum.babam pazar günleri saat 4:30 da gidiyor. ben bu yüzden maçlara gidemiyorum gitmeyi çok istiyorum ama gidemiyorum.
|
-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
Bence futbol kültürü yetersizliğinden maca gitmiyor
|
ya gun ve saat onem lı ondan dolayı bence ya işi olanlar oluyoo olmayanlar oluyoo ve maç bıtısın de itiş kakış oluyoo ondan bence
|
Futbol kültürü yetersizliğinden
|
takım lider Bjk ile oynuyoruz Sivas tribünü yarısında bosluklar var lafa gelınce ama 3kısıden 1ı Sivaslı bunlar sureklı sozde kalması herkesı uzuyodu
|
[B]Futbol Kültürü Az..Kimin Canı Cekirdek Cıtlatmak İsterse O zaman Sivasın Maçına Gider Valla..! dünkü ßjk macında Gördük..[/B]
|
[COLOR="Blue"]arkadaşlar zaten bizz kendi sahamızda yeteri kadar seyirciye sahibiz.ama önemli olan deplasmanda takımıımızın yanında olduğumuzu onlara hissettirebilmek.biraz önce televizyonda bir yorumcu Sivasspor seyircisinin takımını pek desteklemediğini söyledi gerçekten çok üzüldüm.beşiktaş maçında bir avuç kişilerdi falan dedi.elimizde oluğu kadarıyla deplasman maçlarınada gitmeye özen gösterelim ve olur olmadık insanları takımıız hakkında konuşturmayalım.
[/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:29. |