![]() |
--->: sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri
tahminim ligin 1.yarsının sonuna kadar yetişir
|
--->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
[QUOTE=Postaci;226807]Cok cok GÜZEL olmus
Bitmis halini Resmini koyun varsa? :D[/QUOTE] daha bitmedi yeni kolonlar yapılıyor abi canım |
harbi güzel olmuş eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
|
-->: --->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
[QUOTE=halterci;227995]harbi güzel olmuş eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR[/QUOTE]
sagol halterci icimizden geliyor |
-->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
inşallah daha güzeli olur bence çatı biraz daha tribünlerin üstünü kapatlamı sahaya yakın olmalıydı.kapalıda kimse ıslanmıyacak derecede olmalıydı.
|
-->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
[B]Harbiden $ekil Duruo ya Umarım Buna ßenzer Olur..ßu Arada O Kapalı Nerden Calıntı :D[/B]
|
sivasımıza herşeyin en iyisi yakışır güzel yapmışsın sağol
|
-->: YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
[B][COLOR="Purple"]Sezon başına yetişeceğini zannetmiyorum..[/COLOR][/B]
|
-->: YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
[B]Güzel olacak ilk yarının ortalarına yetişirse maratondaki taraftarlar ıslanmaz... Darısı diğer tribünlere...[/B]
|
[QUOTE=michalengelo;226660][COLOR="DarkRed"][FONT="Lucida Console"]sizler için sabırsızlıkla beklenen maraton tribünün üstünü ben kapattım :D .
inşallah beğenirsiniz..............[/FONT][/COLOR][IMG]http://www.panoramio.com/photos/original/3061781.jpg[/IMG][/QUOTE] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:57. |