![]() |
--->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;187073][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]YAV NİYE KENDİNİZİ BU KADAR HEDER EDİYORSUNUZ SONUÇTA UÇAK SİVASA YANİ SİVAS HAVAALANINA İNECEK VE GEREKİRSE BENDE GELEN YOLCU KAPISINDA OLACAM..KARŞILANACAK HEMŞERİLERİMİZ VAR!!![/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
HAKLISIN GARDAŞ BERABER GİDELİM GURBETCİ YİGİDOLARI KARŞILIYALIM |
sivasa ankaradan uçalım önce başkentten ilimize uçak yok yurtdışına sonra uçarız.yurtdışından ankaraya ordan sivasa uçmakta az şey değil bence. sivas'ı önce büyük şehirlere bağlamalıyız.almanya uçuşları zaten sedece yazın charter şeklinde çalışır kanımca kışın sefer yapılmaz. sivasa hergün ankaradan uçuş istiyoruz.ayrıca antalya ve izmirdende sefer olması gerekir diye düşünüyorum. saygılarımla.
|
könl ve düselldorf bunlarla beraber frankfurt tahminimce
|
ben berlinden sivasa ucmak isterim.berlin sivasli cok var herkeze bir iyilik olur.:D
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Tabi ki Bayer Münich..İddaada yatırmıyor hiç...:D:D[/FONT][/B]
|
Merhaba Ben Stuttgartan ucmak isterdim cünkü diger havaalanlari uzak olsun yinede sivas icin herseye tamam münchenden ucarim
|
Londra ben ce cok mantikli cunku Ben turk hava yollari genel mudurlugunu arayip sivas a istanbuldan gunluk sabah ve aksam sefer konulmasi icin talepte bulundum buda benim hakkim [COLOR="Green"][B]LOndRa[/B][/COLOR] olsun
|
selam bu listeye denmark ne zaman kayit olacak?? haberi olan varmi
|
vallahi bence stuttgart da olsa iyi olurdu insallah birgün oda olur
|
Hem Düsseldorf hem Frankfurt olsun.
Avrupanin en büyük 2.ci havaalani olan Frankfurtdan Sivas´a ucmak süper olur. !! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52. |