SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31207)

ibrahim58 10.02.2011 20:00

SİVASLI OLMAK

hepinizin bildiği üzere hafta sonu sivasımız trabzonla karşılaşacak.formlarda dolaşırken gördüm ki yok yolda trabzonlu görürsek şöyle yaparız böyle yaparız.yapınca ne olacak bilen varmı?evet var.döveceğiz.çalacağız zopayı.kimin haddine lan sivasta trabzonlu dolaşsın.böyle düşünen bence elbette haklıdır.lakin bunu fiiliyata dönüştürenin bence o trabzon zibidilerinden hiçbir farkı yoktur.NEDEN.
BİZ SİVASLIYIZ.ANADOLULUYUZ.BENİM ONLARDAN FARKIM OLMAZSA SİVASLIYLA TRABZONLU NE ANLAMA GELİRKİ.BU TOPRAĞIN TEMİZ İNSANLARI HEMŞERİLERİM BU MAÇTA TEK BİR ŞEY YAPIN
FARKINIZI KOYUN SİVASLI OLUN

Yiğiter 10.02.2011 20:05

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31244[/url]

Resimlerden anlaşılacağı üzere statta harika bir zemin olacak maçta...

ölümüne61 10.02.2011 21:08

[QUOTE=SivasZara585858;691287]Trabzonspor ile Bizim kadromuzu 1 e 1 değerlendireyim kendime göre ve kendime göre hangi oyuncunun daha kaliteli olduğunu yazayım ;

Kamenar__Tolga Zengin = Kamenar

Uğur__Serkan Balcı = Serkan Balcı

Navratil__Mustafa Yumlu = Navratil

Sedat__Glovacki = Glovacki

Ziya Erdal__Ferhat Torun = Ziya Erdal

Grosicki__Burak Yılmaz = Grosicki

Kadir Bekmezci__Colman = Colman

Rada__Selçuk İnan = Rada

Erman Kılıç__Engin = Engin

Eneramo__Umut Bulut = Eneramo

Mehmet Yıldız__Jaja = Jaja

Benim Bu kıyaslamama göre 6 ya 5 rakibin önündeyiz Gerisi futbolcularımızın kalitesini ortaya koymaları kalmış ;) tabi bu kıyaslama bana göre. Size göre farklı olabilir ;)[/QUOTE]

Hocam Rada Selçuk tan daha iyi bir oyuncu mu ? Ben Rada yı pek izlemedim yanlış anlamayın meraktan soruyorum.

sinan-58 10.02.2011 21:13

[QUOTE=ölümüne61;691508]Hocam Rada Selçuk tan daha iyi bir oyuncu mu ? Ben Rada yı pek izlemedim yanlış anlamayın meraktan soruyorum.[/QUOTE]

rada çok sert oynayan bir oyuncu karşısında kim olursa olsun oynatmaz

ölümüne61 10.02.2011 21:16

[QUOTE=sinan-58;691509]rada çok sert oynayan bir oyuncu karşısında kim olursa olsun oynatmaz[/QUOTE]

Hocam Sert olmakla olmuyor sadece. Teknikte olması lazım.

Bizde eskiden Ayman diye bir oyuncu vardı çok sertti ama teknik değildi.

sinan-58 10.02.2011 21:26

[QUOTE=ölümüne61;691511]Hocam Sert olmakla olmuyor sadece. Teknikte olması lazım.

Bizde eskiden Ayman diye bir oyuncu vardı çok sertti ama teknik değildi.[/QUOTE]

selçuk inandan iyi kalitesi

basayev58 10.02.2011 22:00

Konu anketine Sivasspor kazanır dedim. Zira her iki takımın son maçlarını izlediğimde normal şartlar altında Sivasspor'un galip gelmesi gerekiyor. Ancak rakip şampiyonluk mücadelesi veriyor ve takımın başında Şenol Güneş var. Sivasspor çok rahat davranırsa maçı kaybedebilir. Başlama düdüğünden itibaren disiplinli bir futbol sergilemeliyiz.
Rakibin ortasahası mental olarak sıkıntılı bence. Selçuk sezon sonu gitmek istiyor ve sözleşme yenilemiyor. Colman'la Şenol Güneş arasında ise bi huzursuzluk var ve bu medyayada yansıdı. Zaten son maçlarda Colman kayıp. Burak Yılmaz için motivasyon olmazsa olmaz. Onu Manisa'dan da iyi tanıyoruz. İyi gününde iğne değilinden gol atarken, eğer kötü başlarsa,motivasyonu düşerse-ki bunlar 4 Eylül Stadında kurulan baskıya bağlı- 1 metreden topu taca atabilecek bir futbolcu. Engin'in agresif yapısı bizim için avantaj. Yine trübünlere çok iş düşüyor. Psikolojik baskı kurmak lazım.
Bize gelince ben son maçlarda Ziya'da bir düşüş gözlemliyorum. Ayrıca Hayrettin stoperde aksıyor. HAyrettin sola kaydılırsa şaşırmamak lazım. Defansif sıkıntılar aşılırsa diğer bölgelerde pek sıkıntı yok gibi. Özellikle Kadir çok iyi oynuyor ve takımın ataklarını yönlendiriyor. Bu maçtada günün de olur inşallah. Son olarak uzun zamandır yakındığımız Futbolcuların trübüne küsme konusunu Bursa maçında aştık sanırım. Bursa maçında ikinci yarıyı tel örgülerin dibinde en aşağıda izliyordum. Gol olunca bi baktım Kamil bana doğru koşuyor. Döner heralde falan diyorum ama yok. Saolsun sayesinde tüm takımda arkasında trübünlere koştular ve tel örgülere kadar geldiler. Çok güzel bir enstanteneydi. Yıllardır bu takımın formasını giyen futbolculardan değilde devre arasında transfer ettiğimiz bu genç arkadaştan bu inanmışlığı görmek manidardı.
Bizim taraftarımız inandığında ve bu inancı futbolculara yansıttığında bu ligde içte-dışta yenemeyeceğimiz bir takım yok. Sadece inanalım. Eleştirilerimiz yapıcı olsun.
Trabzondan gelen misafirlere Yiğido gibi davranalım. Ağırlayalım. Herkes kendi sevdasının derdinde. Hakaret olmadığı sürece bu herkesin hakkı. Küfüre ortamı germeye gerek yok. Sadece kendi takımımıza konsantre olalım.
İnşallah güzel günlerin arefe günü bu cumartesi olacak...

ölümüne61 10.02.2011 22:11

[QUOTE=basayev58;691519]Konu anketine Sivasspor kazanır dedim. Zira her iki takımın son maçlarını izlediğimde normal şartlar altında Sivasspor'un galip gelmesi gerekiyor. Ancak rakip şampiyonluk mücadelesi veriyor ve takımın başında Şenol Güneş var. Sivasspor çok rahat davranırsa maçı kaybedebilir. Başlama düdüğünden itibaren disiplinli bir futbol sergilemeliyiz.
Rakibin ortasahası mental olarak sıkıntılı bence. Selçuk sezon sonu gitmek istiyor ve sözleşme yenilemiyor. Colman'la Şenol Güneş arasında ise bi huzursuzluk var ve bu medyayada yansıdı. Zaten son maçlarda Colman kayıp. Burak Yılmaz için motivasyon olmazsa olmaz. Onu Manisa'dan da iyi tanıyoruz. İyi gününde iğne değilinden gol atarken, eğer kötü başlarsa,motivasyonu düşerse-ki bunlar 4 Eylül Stadında kurulan baskıya bağlı- 1 metreden topu taca atabilecek bir futbolcu. Engin'in agresif yapısı bizim için avantaj. Yine trübünlere çok iş düşüyor. Psikolojik baskı kurmak lazım.
Bize gelince ben son maçlarda Ziya'da bir düşüş gözlemliyorum. Ayrıca Hayrettin stoperde aksıyor. HAyrettin sola kaydılırsa şaşırmamak lazım. Defansif sıkıntılar aşılırsa diğer bölgelerde pek sıkıntı yok gibi. Özellikle Kadir çok iyi oynuyor ve takımın ataklarını yönlendiriyor. Bu maçtada günün de olur inşallah. Son olarak uzun zamandır yakındığımız Futbolcuların trübüne küsme konusunu Bursa maçında aştık sanırım. Bursa maçında ikinci yarıyı tel örgülerin dibinde en aşağıda izliyordum. Gol olunca bi baktım Kamil bana doğru koşuyor. Döner heralde falan diyorum ama yok. Saolsun sayesinde tüm takımda arkasında trübünlere koştular ve tel örgülere kadar geldiler. Çok güzel bir enstanteneydi. Yıllardır bu takımın formasını giyen futbolculardan değilde devre arasında transfer ettiğimiz bu genç arkadaştan bu inanmışlığı görmek manidardı.
Bizim taraftarımız inandığında ve bu inancı futbolculara yansıttığında bu ligde içte-dışta yenemeyeceğimiz bir takım yok. Sadece inanalım. Eleştirilerimiz yapıcı olsun.
Trabzondan gelen misafirlere Yiğido gibi davranalım. Ağırlayalım. Herkes kendi sevdasının derdinde. Hakaret olmadığı sürece bu herkesin hakkı. Küfüre ortamı germeye gerek yok. Sadece kendi takımımıza konsantre olalım.
İnşallah güzel günlerin arefe günü bu cumartesi olacak...[/QUOTE]

Çok güzel bir yorum yapmışsın hocam Allah razı olsun. Böyle yorumları okudukça daha çok mutlu oluyorum.

Maçla ilgili yorumlar.

ölümüne61 10.02.2011 22:30

Maç hakkında acizane takımımla ilgili yazı yazmak istiyorum. Bu yazıda kimseyi kırmak amacım yok.Provake etmek gibi bir durum söz konusu bile değil. Sadece saf ve halis duygularla yazıyorum.

Kaleci konusunda Onur un bilindiği gibi bir sakatlığı var. Eğer Onur maç saatine kadar yetişemezse Tolga oynayacaktır büyük ihtimalle. Eğer öyle olursa sıkıntı çekeceğimiz aşikar. Tolga kalede güven vermiyor. Oynarsa bizim için zor bir maç sizin için kolay bir maç olabilir. Kaleci deyip geçmeyin çok önemli Onur un kalede olması takıma ayrı bir motivasyon oluyor.

Sağbek konusunda Serkan oynayacaktır , Serkan a güveniyoruz ama Grosicki gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Serkan a o bölgede gerçekten sıkıntı çıkarabilir. Serkan ın herzamankinden daha motive olması lazım.

Stoperde Glowacki ve Mustafa oynayacaktır.

Glowacki Polonya Milli Takımının Norveç i 1-0 yendiği maçta 90 dakika oynadı. İzleyenler hatasıza yakın oynadı diyor ben bilmiyorum ama defansta güven veriyor. Mustafa da A2 Milli Takımında 90 dakika oynadı. İkisine de güveniyorum ben Mustafa yüreğiyle Glowaki tecrübesiyle oynuyor. İlk defa oynayacaklar uyumu soru işaret :confused:

SolBek konusunda çok karnımız ağrıdı Cale sakat. Onun yerine Ferhat Milli Takımda oynadı Şenol Hoca bu maçta da onu düşünebilir ama ben olsam Piotr Brozek i oynatırdım artık takıma katılması lazım. O bölgede sıkıntı yaşayacağımız bariz.

Sağbekte Burak oynayacaktır. Yattara da olabilir ama Şenol Hoca Burak ı oynatacaktır.

Orta alanda Selçuk ve Colman ı bekliyorum. Selçuk takımın belkemiği olmazsa olmaz ona çok güveniyoruz.

Solda Engin oynayabilir yetenekli ama çok hırçın olduğu için sorun çıkarabilir.

İlerde Jaja oynar. Yanında Umut ya da Pawel den birisi olabilir.

Ben olsam Pawel le başlardım ama Umut ta bizim için çok önemli bir oyuncu.

*
*
*
Maçı genel olarak yorumlarsam Sivassporla dişe diş bir maç oynayacağız. Yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum bizi.

Ama yetenekle olmuyor Sivasspor çok mücadeleci takım olduğu için maça mücadelesiyle başlarsa büyük artıyla başlar.

Temennim güzel ve dostça bir maç olasıdır. İnşallah olaysız ve Anadolunun kazandığı bir maç olur.

MeXeS58 10.02.2011 22:43

[B] ne yapıp almalıyız bu macı cıkış macımız olacak inşallah lazanyalarda en tehlıkelı oyuncu jaja bence onu etkısız hale getırırsek işimiz daha kolay olur [/B]

tavatir 10.02.2011 22:52

[QUOTE=sinan-58;691513]selçuk inandan iyi kalitesi[/QUOTE]

Bence Selçuk biraz daha teknik bir oyuncu. Rada biraz kilolu şimdilik. İlerleyen haftalarda daha iyi olur belki.

Ama böyle mücadeleyi tek tek futbolcuları karşılaştırarak yapmak mümkün değildir.

Bu arada ben Trabzonlu arkadaşa teşekkür ederim. Bakın demekki böyle gelip futbol hakkında, maç hakkında konuşulunca gayet güzel bir ortam oluyormuş.

Bir diğer meseleye gelince herşeye rağmen ben Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu düşünüyorum.

Kaleci Onur'un oynamaması durumunda beklentim artabilir. Ayrıca umarım Ceyhun Gülselam stoper olarak forma giymez.

Bir diğer konu da Burak Yılmaz'ın 90 dakika sahada kalmasını isterim. Burak bence Trabzonu bir kişi eksik oynatacaktır. Umut Bulut ise tam tersine gol atamasa da bence çok hareketli. Birkaç kez geldiğinde izlediğimizde defansımızı baya rahatsız etmişti.

sivasdergi 10.02.2011 22:57

Arkadaşlar bence de umarım güzel bir maç olur. Kazanmamız bizi baya rahatlatır. Kazanmamız halinde bundan sonra daha rahat bir fikstürümüz olacağını düşünüyorum.

Ayrıca rakip kim olursa olsun saygı göstermek gerekir. Yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi futbola başka anlamlar yüklememek lazım. Zaten ülke olarak her konuda bölünüyoruz , her şeyde tartışıyoruz. Bari futbolu birleştirme aracı olarak görelim.

Birkaç arkadaş yukarıda bence hoş olmayan tanımlamalar kullanmışlar. Bence bize yakışan doğrusunu yapmaktır. Yanlış yapanları da uyarmaktır. Bilinçli olursak çok şeylerin üstesinden geliriz.

ölümüne61 10.02.2011 23:16

Maç hakkında acizane takımımla ilgili yazı yazmak istiyorum. Bu yazıda kimseyi kırmak amacım yok.Provake etmek gibi bir durum söz konusu bile değil. Sadece saf ve halis duygularla yazıyorum.

Kaleci konusunda Onur un bilindiği gibi bir sakatlığı var. Eğer Onur maç saatine kadar yetişemezse Tolga oynayacaktır büyük ihtimalle. Eğer öyle olursa sıkıntı çekeceğimiz aşikar. Tolga kalede güven vermiyor. Oynarsa bizim için zor bir maç sizin için kolay bir maç olabilir. Kaleci deyip geçmeyin çok önemli Onur un kalede olması takıma ayrı bir motivasyon oluyor.

Sağbek konusunda Serkan oynayacaktır , Serkan a güveniyoruz ama Grosicki gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Serkan a o bölgede gerçekten sıkıntı çıkarabilir. Serkan ın herzamankinden daha motive olması lazım.

Glowacki Polonya Milli Takımının Norveç i 1-0 yendiği maçta 90 dakika oynadı. İzleyenler hatasıza yakın oynadı diyor ben bilmiyorum ama defansta güven veriyor. Mustafa da A2 Milli Takımında 90 dakika oynadı. İkisine de güveniyorum ben Mustafa yüreğiyle Glowaki tecrübesiyle oynuyor. İlk defa oynayacaklar uyumu soru işaret :confused:

SolBek konusunda çok karnımız ağrıdı Cale sakat. Onun yerine Ferhat Milli Takımda oynadı Şenol Hoca bu maçta da onu düşünebilir ama ben olsam Piotr Brozek i oynatırdım artık takıma katılması lazım. O bölgede sıkıntı yaşayacağımız bariz.

Sağbekte Burak oynayacaktır. Yattara da olabilir ama Şenol Hoca Burak ı oynatacaktır.

Orta alanda Selçuk ve Colman ı bekliyorum. Selçuk takımın belkemiği olmazsa olmaz ona çok güveniyoruz.

*
*
*
Maçı genel olarak yorumlarsam Sivassporla dişe diş bir maç oynayacağız. Yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum bizi.

Ama yetenekle olmuyor Sivasspor çok mücadeleci takım olduğu için maça mücadelesiyle başlarsa büyük artıyla başlar.

Temennim güzel ve dostça bir maç olasıdır. İnşallah olaysız ve Anadolunun kazandığı bir maç olur.

SivasZara585858 10.02.2011 23:39

[QUOTE=ölümüne61;691557]Maç hakkında acizane takımımla ilgili yazı yazmak istiyorum. Bu yazıda kimseyi kırmak amacım yok.Provake etmek gibi bir durum söz konusu bile değil. Sadece saf ve halis duygularla yazıyorum.

*
*
*

Temennim güzel ve dostça bir maç olasıdır. İnşallah olaysız ve Anadolunun kazandığı bir maç olur.[/QUOTE]

hoşgelmişsin kardeşim bir ara girmiyordun o yüzden hoşgeldin dedim darılmamışsındır umarım aramızda geçen diyaloglardan dolayı sende anla bizi bea burada hepimizin trabzona karşı bir antipatisi var şampiyonluğa giderken o kadar üzdünüz ki bizi yok sahaya inip kaptanımız herşeyimiz olan mehmet yıldıza saldırmalar küfür etmeler her maçınızda şampiyon olmamızı istemediğinizi dile getiren tezahüratlar falan filan anlıyorsundur umarım bizi kardeşim herşeyden önce sen iyi niyetli bir arkadaşsın o belli.. Umarım olaysız bir maç olur ve Sivassporumuzun kazandığı bir maç olur.. Umarım güzel çekişmeli ve dostça bir karşılaşma olur.. ;)

ölümüne61 10.02.2011 23:43

[QUOTE=SivasZara585858;691572]hoşgelmişsin kardeşim bir ara girmiyordun o yüzden hoşgeldin dedim darılmamışsındır umarım aramızda geçen diyaloglardan dolayı sende anla bizi bea burada hepimizin trabzona karşı bir antipatisi var şampiyonluğa giderken o kadar üzdünüz ki bizi yok sahaya inip kaptanımız herşeyimiz olan mehmet yıldıza saldırmalar küfür etmeler her maçınızda şampiyon olmamızı istemediğinizi dile getiren tezahüratlar falan filan anlıyorsundur umarım bizi kardeşim herşeyden önce sen iyi niyetli bir arkadaşsın o belli.. Umarım olaysız bir maç olur ve Sivassporumuzun kazandığı bir maç olur.. Umarım güzel çekişmeli ve dostça bir karşılaşma olur.. ;)[/QUOTE]

Evet hocam bizde sizi üzdük bunu kabul ediyorum. Tek dileğim bundan sonra böyle olayların yaşanmaması. Olaysız dostça kalmak tek arzum.

SivasZara585858 10.02.2011 23:46

[QUOTE=ölümüne61;691579]Evet hocam bizde sizi üzdük bunu kabul ediyorum. Tek dileğim bundan sonra böyle olayların yaşanmaması. Olaysız dostça kalmak tek arzum.[/QUOTE]

doğruları görmen çok sevindirici kardeşim seni kutluyorum ;) bende seninle aynı düşünüyorum umarım kötü ve hiç birimizin görmek istemediği olaylar yaşanmaz ;)

Holigann 11.02.2011 00:12

kanatları tehlıkelı, sagda yattara solda selcuk,jaja da aklıma gelınce uykularım kacıyor,şu maçdan alnımızın akıyla çıksaydık bir hayırlısıyla.

Ahmet92 11.02.2011 00:13

Sivassporumuz Hamsileri Sahada pisirecek Evdede yiyecek.

Yiğiter 11.02.2011 01:01

Trabzonspor'da acayip baskı var..Colman ve JAJA tehlikeli ama ikisi de 2.yarı çok kötü..Selçuk'un Sevilla transferi iddiaları atıldı..Trabzon bu maçı alamazsa şampiyonluk şansı yüzde 1'den yarıma iner...

İlk yarıdaki Sivasspor ile şuanki Sivasspor tamamen iki farklı takım.Oynadığımız futbol ortada.Sadece biraz şans lazım.O da bu hafta bize dönecek inşallah!

MeXeS58 11.02.2011 01:12

[B] one gecersek kaybetmeyız allahın ıznıyle kontrollu baslayıp ıkıncı yarıda ısı bıtırmelıyız bence cunku lazanyalar gol atamadıgı her dakıka daha streslenecekler o yuzden macın 0-0 gıtmesı bızım ıcın avantaj onlar baskı kurmaya calısacaklar lıderlıgı kaybetmemek ıcın bu baskıyı cabuk atlatırsak bırde ustune gol atarsak daha vermeyız macı[/B]

güneşyurdu 11.02.2011 01:40

Cevap: SİVASLI OLMAK

[quote=ibrahim58;691484]hepinizin bildiği üzere hafta sonu sivasımız trabzonla karşılaşacak.formlarda dolaşırken gördüm ki yok yolda trabzonlu görürsek şöyle yaparız böyle yaparız.yapınca ne olacak bilen varmı?evet var.döveceğiz.çalacağız zopayı.kimin haddine lan sivasta trabzonlu dolaşsın.böyle düşünen bence elbette haklıdır.lakin bunu fiiliyata dönüştürenin bence o trabzon zibidilerinden hiçbir farkı yoktur.NEDEN.
BİZ SİVASLIYIZ.ANADOLULUYUZ.BENİM ONLARDAN FARKIM OLMAZSA SİVASLIYLA TRABZONLU NE ANLAMA GELİRKİ.BU TOPRAĞIN TEMİZ İNSANLARI HEMŞERİLERİM BU MAÇTA TEK BİR ŞEY YAPIN
FARKINIZI KOYUN SİVASLI OLUN[/quote]

peki kırmız beyazın dışında tepkimiz yalnızca trabzonlulara mı olsun.ben yazın sivastaydım.başta fenerliler olmak üzere.galatsaraylısı.beşiktaşlısı göğüslerini gere gere geziyorlardı.hatta o istasyonda bir cafe var orada maç yayını için adamlar caddeye kürsü koymuşlar bir de fener bayragı dikmişlerdi adamalar niye ona tepkimiz yok.bu şehrin kaderi değil artık o bildiğimiz takımları tutmak.tarbzon şuan bizim bindiğimiz dalı kesmiyor.bizim büyük takım olmamızın önündeki en büyük engel fb-gs-bjk dir.çocuklarımızn bedebnlerine o kirli formalar giydiriliyor.

güneşyurdu 11.02.2011 01:49

sivassporun geleceği sivaslı çocukların elindedir.o çocukları gs-fb-bjk ve diğerlerinden korumazsak günlük zaferlerle yaşamaya mahkum oluruz...

furky.b 11.02.2011 01:55

rakip takim taraftari neden 5 tl :S ?
Zaten full cekiyolar yapin bi 25 yine gelecekler zaten..

asabibaba 11.02.2011 02:06

[COLOR="Red"]
[B]KONU AÇABİLİEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE[/B][/COLOR]

Trabzon'da yayın yapan bazı gazeteler ve AK Parti Millitvekili TFF Başkanı Mahmut Özgener'i açıkca tehdit ederek hakem konusunda uyardılar. Bu tehditin Sivasspor maçı önce olması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

İşte önceki gün Trabzon yerel basınında konuyla ilgili çıkan haberleri noktasına virgülüne dokunmadan kamuoyuna sunuyoruz;

Özgener'e Açık Mektup
Tarih: 09.02.2011 09:30:20
Sayın Başkan, önce yönetimin ve kurullarınla Trabzon'a hoş geldin diyoruz. Tarihi misyonu olan kent bir futbol şehridir. Acaba siz, bu futbol şehrinin 1996 ve 2005 yıllarında şampiyonluklarının çalındığını biliyor musunuz? Bu şampiyonlukları çalınmasında eli olan camiaları öğrendiniz mi?
Bakın sayın başkan! Trabzon spor camiası misafirperverdir. Başkanı Sadri Şener'in deyimi ile de ‘soyunma odalarını basmaz!' Ancak, Trabzon spor camiası ayağa kalkarsa Bakanıyla Türkiye'deki 70 milletvekiliyle milyonlarca taraftarıyla sizi o koltuklardan indirir. Şu anda 32 kulübünün desteğiyle hareketi de başlatabilir!

Sayın Özgener, Trabzonspor 44 puanda. İkinci yarının ilk 3 haftasında 4 puanı çalındı. Bundan sonraki süreçte bu hatalar devam eder, TFF olarak sizde seyretmeye devam ederseniz bilin ki, Trabzon sokaklarında geçmişte yürüyen 30 bin kişi katlanır ve buradan yükselecek öfke sizi boğar. Yönetiminiz ve kurullarınıza gereken mesajı verin. Tarafsız olun. Korunmak, kollanmak istemiyoruz! Hak arıyoruz!

TRABZON AK Parti Milletvekili Asım Aykan, son günlerde hakemler üzerindeki tartışmadan yola çıkarak TFF Başkanı Mahmut Özgener'e mektup gönderdi. Aykan, mektubunda Fenerbahçe'nin hakemler üzerinde yarattığı baskıya Özgener'in duyarsız kaldığını kaydetti.
5 Yıl Önceyi Hatırlattı
TRABZONSPOR'UN bileğinin hakkıyla şampiyon olmak istediğini, başkasının hakkını gasp etmek istemediğini ve de kendi hakkını yedirmeyeceğini ifade eden Aykan, “5 yıl önce Trabzonspor'a haksızlık yapıldığı için 30 bin kişinin yürüdüğünü hatırlatmak isterim” dedi.

Geç Olmadan Adalet İstedi
AYKAN, hakemlerin baskı altına alındığı için objektif davranamadıklarını belirterek, “Lütfen geç olmadan gereğini yapın. Sizlerden iane değil, adalet istiyorum. Varlığınızı ve otoritenizi açık şekilde gösterin. Yoksa tartışılacaksınız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Asım Aykan son günlerde hakemler üzerindeki tartışmadan yola çıkarak önemli bir duyarlılık gösterdi ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e mektup yazdı. Akyan, mektubunda özellikle Fenerbahçe'nin hakemler üzerinde yarattığı baskıya Özgener'in duyarsız kaldığını dile getirdiği mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Bu mektubu süper lig devre arasında yazılı ve görsel medyamıza yansımış, özellikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve futbol takımı teknik direktörünün beyânları üzerine yazmak istiyordum. Ancak; "siyasiler spora müdahil olmamalıdır" doğru ölçü ve esprisinden hareketle beklemeyi uygun gördüm ve sizin o beyanların kamuoyuna yansıdığı an sorumluluğunuz ve kurumsal göreviniz gereği tepki koymanızı bekledim.

‘HAKKIMIZI ASLA YEDİRMEYİZ'
Maalesef zamanında gerekli müdahaleyi yapmayarak bugünlerin önünü açtınız. O gün hakemlerinize baskı oluşturmak isteyenlere haddini bildirmeniz ve hakemlik kurumunun baskı altına alınmasına meydan vermemeniz gerekirdi. Milletvekili olduğum ilin bir kültür kenti olduğunu ve köklü bir spor merkezi olduğunu bilirsiniz. Bizim şehir olarak kimsenin yardımına ihtiyacımız olmadığını özellikle vurgulamak istiyorum. Biz bileğimizin hakkıyla şampiyon olmak istiyoruz. Tıpkı geçmişte olduğu gibi. Başkasının da hakkımızı gasp etmesine ASLA müsaade etmeyeceğimizi de bilmenizi istiyorum. Beş yıl önce futbol takımımıza haksızlık yapıldığı gerekçesi ile şehrimizde 30 bin kişinin yürüdüğünü özellikle hatırlatmak istiyorum."

‘BİZ SADECE ADALET İSTİYORUZ'
"Lütfen Türk Futbolunun birkaç kulübün ipoteğine girmesine fırsat vermeyiniz. Şehrimizde şu kanaat hasıl olmaya başlamıştır. Hakemler baskı altına alındığı için maçlarımızda objektif davranamıyorlar. Bizler siyasiler olarak Federasyonumuza özerkliğini iade eden bir anlayışın sahipleriyiz. Ancak seçmenimizin ve şehrimizin yukarıda özetlediğim hassasiyetlerine de ilgisiz kalamayacağımızı takdir edersiniz. Lütfen GEÇ olmadan gereğini yapın. Sizlerden iane değil ADALET istiyorum. Lütfen varlığınızı ve otoritenizi açık ve net bir şekilde gösteriniz. Bu tavrınızda net olmazsanız kamuoyu önünde tartışılmaktan kurtulamayacaksınız. Bundan zarar gören sadece futbolumuz değil, aynı zamanda şehirlerimiz.

stutgart58 11.02.2011 02:09

[B]Kamenar__Tolga Zengin = Kamenar

Uğur__Serkan Balcı = Serkan Balcı(serkan mili takım oyuncusu malesef)

Sedat__Glovacki = glovacki(glovcki hem fizk olrak hemde teknik olark daha iyi)

Ziya Erdal__Piotr = Ziya Erdal

Grosicki__Yattara = Grosicki

Kadir Bekmezci__Colman = colman(kadir iyi ancak colman daha teknik malesef)

Rada__Selçuk İnan = Selçuk(selçuk türkyenin eniyi önliberolarndan birsi malesf)

Erman Kılıç__Engin = Erman

Mehmet Yıldız__Pawel = Mehmet

kaliteye göre 7-4 öndeyiz...yani kalitemizi götsermemiz bu maçı kazanmamız için yeterli olacakıtr..ancak biz bunun yanında bir de takım oyunu,seyirci faktörü ve mücadelyide eklersek bu maçta farka gideceğimiz açıkça ortaya çıkyor..ilk yarıyı önde kapattıgmız durumda hamsiler mecbur risk alıp iknci yarıya daha ofansif çıkacaklar ve işte ozaman GROSİCKİ ve ERMAN la delip geçicez Tolga yı..TOLGAyı gollll ZENGİNi yapıcaz..ben 3-0 veya 4-1 gibi farklı skorlar beklyorum..golbastı şovv yapacaz.. [/B]

burakpaşa 11.02.2011 02:32

bu maçı almamamız için önümğzdeki tek engel HAKEMLER

alemdarlar 11.02.2011 09:55

Bir arkadaş güzel yazmış Trozzzzz:D

baycabbar 11.02.2011 10:15

Alacazzzzzz Trabzonnn bu macı biz.

HaKaN 11.02.2011 10:19

ewet bu macı almalıyız alıp cıkısa gececegiz inşallah..

sebasteia 11.02.2011 12:01

biraz geçmişi, -30'ları anımsayalım

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26661&token=86083][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26661&token=86083[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26662&token=80404][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26662&token=80404[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26663&token=95757][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26663&token=95757[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26664&token=96987][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26664&token=96987[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26665&token=68771][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26665&token=68771[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26666&token=81084][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26666&token=81084[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26667&token=124095][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26667&token=124095[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26668&token=65263][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26668&token=65263[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26669&token=54138][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26669&token=54138[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26670&token=98650][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26670&token=98650[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26671&token=97390][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26671&token=97390[/img][/url]

YeniceriEmRe 11.02.2011 13:28

Ezici Bi Galibiyet Alcaz İnşallah ..

MaXiMuM 11.02.2011 13:52

[I][B]Gelsin de görsün onlara her yer dırabizonmuymuş :)[/B][/I]

HaKaN 11.02.2011 13:54

Kazanacaz Bu Macı 3 Puanımızı Alıp Cıkısa Gecicegiz inşalah

SivasZara585858 11.02.2011 13:55

[QUOTE=MaXiMuM;691710][I][B]Gelsin de görsün onlara her yer dırabizonmuymuş :)[/B][/I][/QUOTE]

aynen görürler olup olmadığını :)

murat_n 11.02.2011 14:02

Kalpten inanıyorum ki yarın maç bizim. Hemde skor 3-1 .....

stutgart58 11.02.2011 14:03

galatayı kendi sahasında arenada ezdik tüm otoriler trafınca daha iyi oynadığmız kabul edildi ama şanszlıktan yenildik....bursayı kendi sahasında parçaladık felç ettik bıraktık ama ******** bi hakemin kurbanı olduk...ama tirrrabzon seni elimizden kimse alamaz...geçmşin hesabını sorma vakti geldi...öyle bi LEKELYECEĞİZ ki sizi o leke yi ancak küme düşerseniz temizleyceksiniz...inşALLAH bi gün küme düştüğnüz günü görürüz..30 yıllık şampyonluk hasretini bankasyada şampyonuk yaşayarak dindirebilrsiniz koçlarım benim pardon hamsilerim benim...size her yer TAVA :))

nizamulmülk 11.02.2011 14:04

Bu maça gitmeyi aylardır bekliyorum.Şehir dışında olacağım için stadda olamayacağım.Orda olmak ve takımımı desteklemeyi çok isterdim.Ama gönlüm ve dualarım sivasspor ve staddaki taraftarımızla olacak.Ben de tv başında Trabzonsporlu bir arkadaşımla maçı izleyceğim.Hadi yiğido beni mahçup etme arkadaşıma karşı.Maç sonunda onu kızdırma fırsatı yakalamam için yenin şu Trabzonu.

sebasteia 11.02.2011 14:08

aramızda bazı arkadaşlar sorunlu galiba!!!! adam gibi gelip buraya yorum yazan bir rakip takım taraftarına adam gibi cevap yazmak ve onunla iletişim kurmak dururken işi gereksiz gerginliğe ve provakatörlüğe çeviriyorlar.

ölümüne61 11.02.2011 14:12

[QUOTE=stutgart58;691611][B]Kamenar__Tolga Zengin = Kamenar

Uğur__Serkan Balcı = Serkan Balcı(serkan mili takım oyuncusu malesef)

Sedat__Glovacki = glovacki(glovcki hem fizk olrak hemde teknik olark daha iyi)

Ziya Erdal__Piotr = Ziya Erdal

Grosicki__Yattara = Grosicki

Kadir Bekmezci__Colman = colman(kadir iyi ancak colman daha teknik malesef)

Rada__Selçuk İnan = Selçuk(selçuk türkyenin eniyi önliberolarndan birsi malesf)

Erman Kılıç__Engin = Erman

Mehmet Yıldız__Pawel = Mehmet

kaliteye göre 7-4 öndeyiz...yani kalitemizi götsermemiz bu maçı kazanmamız için yeterli olacakıtr..ancak biz bunun yanında bir de takım oyunu,seyirci faktörü ve mücadelyide eklersek bu maçta farka gideceğimiz açıkça ortaya çıkyor..ilk yarıyı önde kapattıgmız durumda hamsiler mecbur risk alıp iknci yarıya daha ofansif çıkacaklar ve işte ozaman GROSİCKİ ve ERMAN la delip geçicez Tolga yı..TOLGAyı gollll ZENGİNi yapıcaz..ben 3-0 veya 4-1 gibi farklı skorlar beklyorum..golbastı şovv yapacaz.. [/B][/QUOTE]

Erman Kılıç Engin eşleşmesine katılmıyorum hocam. Engin yeteneklerini kullansa Türkiyenin sayılı oyuncularından olur. GÜnünde Engin i kimse tutamaz ki.

Ayrıca Bizde Jaja oynayacak onu kadroya yazmamışsın.

Kalede de Onur oynayacaktır inşallah.

HaKaN 11.02.2011 14:56

Haydi sivas inşallah kazanıcaz bu macı..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:11.