![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
İstanbul daki tüm SİVAS LI HEMŞERİLERİMİZ..C.tesi OLİMPİYAT STADINI DOLDURALIM..İ
|
Vanspor
Simdi kardesim bayram degil seyran degil Vanspor nerden cikti diye bilirsiniz ne yapalim gurbet ellerdeyiz. Bir vanspor'umuz ve birde Sivassporumuz var. Bu iki tesellimiz olmassa hic olmaz.
Buradan Belediye Vanspor'a basarilar diler ve umut ederimki bu yil mutlu sona ulasirlar. saygilarimla |
--->: Vanspor
[B]Doğru Söylüyon Gardaş Elin İngilteresindesin Bir Sen Var Bir Sivas[/B]
|
SİVASLI TÜM HEMŞEHRİLERİME SELAM VE SEVGİLER:)
|
Başarılar.
[B][COLOR="Red"]Merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum sivasspor'a şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum.Asker Bülent'e( Bülent UYGUN )sevgiler. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"][RIGHT]Zonguldaksporlu Taraftarlar.[/RIGHT][/COLOR][/B] |
--->: Başarılar.
[B]eyvallah Zonguldakspor lu arkadaşım teşekkürler..[/B]
|
Genç Zonguldaksporlular
[B][COLOR="Red"]Merhaba arkadaşlar Genç Zonguldaksporlular olarak SİVASspor'u şampiyon görmek isteriz inşallahta olursunuz.Asker Bülent'i (Bülent UYGUN) çok seviyoruz.Zonguldakspor'a verdiği destekten dolayı ona teşekkür ediyorum.[/COLOR][/B]
[B][RIGHT][COLOR="Navy"]Zonguldaksporlu Taraftarlar[/COLOR][/RIGHT][/B] |
-->: Genç Zonguldaksporlular
[QUOTE=Karaelmas67;303247][B][COLOR="Red"]Merhaba arkadaşlar Genç Zonguldaksporlular olarak SİVASspor'u şampiyon görmek isteriz inşallahta olursunuz.Asker Bülent'i (Bülent UYGUN) çok seviyoruz.Zonguldakspor'a verdiği destekten dolayı ona teşekkür ediyorum.[/COLOR][/B]
[B][RIGHT][COLOR="Navy"]Zonguldaksporlu Taraftarlar[/COLOR][/RIGHT][/B][/QUOTE] bir zonguldaksporlu olarak görüşlerin bizi sevindirdi |
--->: Genç Zonguldaksporlular
sizlerin ve bütün anadolunun desteği bizim için çok önemli ve değerlidir güzel kardeşim. bu temennin için teşekkürler..
|
SİVASLIYIZ GARDAŞ
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6925/turksenovunth8.jpg[/IMG]
adı :MUSTAFA soyadı:TOKSOY memleketi: SİVAS KANGAL yaşı: 26 yaşadığı şehir İSTANBUL hobileri: FUTBOL İNTERNET TV tuttuğu tk : TABİKİ SİVASSPOR hayali: SİVASSPORU ŞAMPİYON GÖRÜP AVRUPADA İSMİNİ DUYURDUNU BİLMEK |
--->: SİVASLIYIZ GARDAŞ
hos geldin kardes aramiza katildigin icin sana sonsuz tesekkurler yolluyorum
|
saol kardes senin bu yaptigin jest icin tebrik ederim
|
[QUOTE=Bahattin;303291]saol kardes senin bu yaptigin jest icin tebrik ederim[/QUOTE]
[B][CENTER]Sağol arkadaşım emin ol süper ligde sadece sizi destekliyoruz...[/CENTER][/B] |
evet ama birde 3.ligete sampiyonluga oynayan Vanspor var :D
|
valla helal olsun kirk yil dusunsen aklima van spor gelmez burdan basarilar yolluyorum
|
vanlı kardeşim sizede basarılar.inşallah sizde eski gunlere dönersinizde saltanatı beraber yıkarız istanbuldaki
|
helal olsun van spora başarılar
|
Vanspor'A başarılar dilerim....
|
apaçiler
fethiyesporlu apaçiler sivas spora basarilar diler
|
--->: apaçiler
[QUOTE=rogi1989;303959]fethiyesporlu apaçiler sivas spora basarilar diler[/QUOTE]
teşekkür ederiz gardas.......... |
saolun hoşgeldiniz...bizde fethiyespora başarılar dileriz.
|
sitemize hoşgeldiniz...Fethiyespor'a başarılar...
|
[B]sitemize hoşgeldin fethiyeli arkadaşım teşekkürler...[/B]
|
sevgi ve saygılar karşılıklı....
|
Neden Olmasın
Öncelikle Sivasspor'un şampiyon olacağına inanıyorum. Son zamanlarda sivassporumuz için yapılan kampanyalar çok anlamlı. Bizde [url]www.yenicubukkasabasi.com[/url] olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Anadolunun bağrından çıkan bir şampiyon, neden olmasın. Saygılarımla...
|
Merhaba
ben SivasLı_Buğra Tüm Sivaslıları Büyüklerimin ellerinden Kücüklerimin Gözlerinden öperim.. Yaşım 15 .. Sivas Doğumluyum .. SİVASSPOR TARAFTARIYIM ...! Yalnız Sizden Bir Ricam var burdaki moderatör Süper Moderatör admin V.s. V.s. Gibi Büyük abiLerimin veya KüçükLerimin Diğer KişiLere Daha iLgili Bir ŞekiLde YaklaşmaLarını İstiyorum .. Yani Kimse Kimseyi ezmesin..! Ve Kırmasın.. Zaten Sivaslıdan öyLe bişey beklenmez..
Hepinize Teşekkür Edip Sivassporumuza Başarılar diLerim...! |
-->: HOŞGELDİNİZ...
Sitemize yeni üye olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
|
aramıza yeni katılan arkadaslar siz hep aramızdaydınızda sitemize yeni katıldınız hepiniz hos geldiniz bu büyük camianın sitesine
|
SeLam Ben Kangal dan Vahdet Sivassporumuzu Canı gönülden destekleyenLerdeniz.
|
C¤ Yavruvatan'dan Selamlar
[IMG]http://www.updownit.com/out.php/i1229_kutlubayragim9dl5cq.gif[/IMG]
[B][COLOR="Red"]Allah Sivas Sporun daimi yar ve yardmcısı olsun.[/COLOR][/B] |
--->: C¤ Yavruvatan'dan Selamlar
[B][COLOR="DarkRed"]eywallah!.. hoşqeldiniz!......[/COLOR][/B]
|
-->: C¤ Yavruvatan'dan Selamlar
[QUOTE=Kıbrıs;304895][IMG]http://www.updownit.com/out.php/i1229_kutlubayragim9dl5cq.gif[/IMG]
[B][COLOR="Red"]Allah Sivas Sporun daimi yar ve yardmcısı olsun.[/COLOR][/B][/QUOTE] VA A.S. ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ KIBRISLI VATANDAŞLAR |
--->: -->: C¤ Yavruvatan'dan Selamlar
hoşgeldiniz!! yavruvatana selamlar!!!!!!!!!!
|
HOSGELDINIZ KARDESIM
YAVRU VATANA KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURIYETINE KUCAK DOLUSU SELAMLAR. TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOK. KIBRISA KOTA KOYANLARA AMBARGO KOYANLARA BURDAN YUH. SAMPIYON SIVASSPOR YIGIDOLARDAN SELAMLAR |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][B][QUOTE=Kıbrıs;304895][IMG]http://www.updownit.com/out.php/i1229_kutlubayragim9dl5cq.gif[/IMG]
[B][COLOR="Red"]Allah Sivas Sporun daimi yar ve yardmcısı olsun.[/COLOR][/B][/QUOTE][/B] Amin Gardaş Amin İnşallah [/B][/FONT] Dedikleirin Doğru Çıkar[/COLOR][/FONT][/B] |
-->: C¤ Yavruvatan'dan Selamlar
hoş geldin kardeş şanlı tarihimize şahitlik etmiş yavru vatana selamlar
|
slm sivaslılar takımımızla gurur duyuyorum fener maçında sakın yanlız bırakmayalım ŞAMPİYON SİVASSPOR.
|
hoşbulduk.sivassporla gurur duyuyorum ter dökenleri canı gönülden tebrik ediyorum.inşallah mutlu sona ulaşırız yani şampiyon oluruz.
|
Biz Sivaslıyız gardaş
Soğuk iklimin sıcak kanlı insanlarıyız Anadolu çcuğuyuz buram buram Anadolu kokarız Sivasımıza gözümüz gibi bakarız yiğidolarımıza başarılar dilerim Herşey Sivasımız için... |
yeni katılan arkadaslarımıza hoşgeldiniz derken...
siteye her üye olan 5058 msj atıyor haberini olsun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48. |