![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Her Vurdugu gol olan Forvet Lazım
Az ama Öz ...: |
[IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263814_219450648076796_169928989695629_810558_3325325_n.jpg[/IMG]
Agbetu bonservisiyle gitmiş galiba. Acaba bonservisi için ne kadar aldık ? |
2 yilligina gitttigine gore bonservisi ile gitti herhalde 300 bin falandir :)
[QUOTE=tavarih;725089]Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Trabzonspor'dan Sezer Badur ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.[/QUOTE] bu orduspor cok olmaya basladi:rolleyes: [QUOTE=armutaklı;725090][B][I]Bu takım transfer yapamıyor[/I][/B][/QUOTE] veya biz cok sabirsisiz |
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Trabzonspor'dan Sezer Badur ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.
|
[B][I]Bu takım transfer yapamıyor[/I][/B]
|
ulan sezer bizim evladımız ordu düşman edinme kendine
|
[B]bilica eskisehirde keske biz alsaydik ya hayret bisey :mad::mad::mad:
kaynak : [/B] [url]http://www.transfermarkt.de/de/fabio-bilica/transfers/spieler_15454.html[/url] [B]Ve ligtv de okudum[/B] :mad: |
Sezer Badur'u bizim almamiz gerekir, onun gibi oyuncu kolay kolay bulunmaz bea
|
[QUOTE=yigido_halil_58;725077]HASAN KABZE SIVASSPORDA
haberini duymak isterim:D hayalkafe nirdesin :D[/QUOTE] Yauw kardes ilk satiri okudugumda sevindim, sonra sevincim alt üst oldu :D |
[QUOTE=sinansakru;725093]ulan sezer bizim evladımız ordu düşman edinme kendine[/QUOTE]
[QUOTE=58DK;725098]Sezer Badur'u bizim almamiz gerekir, onun gibi oyuncu kolay kolay bulunmaz bea[/QUOTE] ya şaka yapıyorsunuz ya da bu işten anlamıyorsunuz. sezer badur kim ya, biraz kapasitesi olsaydı trabzon'da 3-5 maç oynardı. bir buçuk yıldır yatan adamdan ne hayır gelir. allah'tan sizin gibi adamlar transfer komitemizde yok. yoksa halimizi düşünemiyorum!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:36. |