![]() |
[B]Şuan 42 misafir çevrimiçi ve 12 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 3 kişi var. 01: Anti-Diyar 02: AY-YILDIZ58[*] 03: AyhanBayrak 04: BROTHERS58 05: drummer [COLOR="RoyalBlue"]06: Gunay[/COLOR] 07: Makay 08: muratcaglayan 09: sabri 10: sivas_play 11: Tuncay 12: x-still-a-playa[/B] |
Şuan 39 misafir çevrimiçi ve 13 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 3 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: Anti-Diyar 02: AY-YILDIZ58[*] 03: AyhanBayrak 04: BROTHERS58 05: drummer 06: Gunay 07: Makay 08: muratcaglayan 09: sabri 10: sinem58 11: sivas_play 12: Tuncay 13: x-still-a-playa |
evet bakiyorum da bende gece kusu olmusum:) kendimi tbrk ediyorum :)...
|
[QUOTE=AY-YILDIZ58]evet bakiyorum da bende gece kusu olmusum:) kendimi tbrk ediyorum :)...[/QUOTE]
[B]hadi hayırlı olsun... dikkat et alışkanlık olmasın :D [/B] |
yok ya tatil bitince sabah kusu olacam yine:)
|
[B]Şuan 17 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
01: AY-YILDIZ58[*] 02: AyhanBayrak [COLOR="Blue"]03: Gunay[/COLOR] 04: sabri 05: sivas_play tatile kadar iyi gece kuşu olacak gibi görünüyorsun;) ;) [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]Şuan 17 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
01: AY-YILDIZ58[*] 02: AyhanBayrak [COLOR="Blue"]03: Gunay[/COLOR] 04: sabri 05: sivas_play tatile kadar iyi gece kuşu olacak gibi görünüyorsun;) ;) [/B][/QUOTE] sen oluyon da ben olamam mi yani:D tatilden tatile ne yapalim... |
[QUOTE=AY-YILDIZ58]sen oluyon da ben olamam mi yani:D tatilden tatile ne yapalim...[/QUOTE]
[B]bir kaç gün değil, kalıplaşmış gece kuşlarından ol :D :D herkes olabilir zaten sadece ben değilim;) [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]bir kaç gün değil, kalıplaşmış gece kuşlarından ol :D :D
herkes olabilir zaten sadece ben değilim;) [/B][/QUOTE] seni bilmem ama benim isim gücüm var;) her gece burda sabahlarsam gidici olurum valla:) |
[QUOTE=AY-YILDIZ58]seni bilmem ama benim isim gücüm var;) her gece burda sabahlarsam gidici olurum valla:)[/QUOTE]
[B]hmmm bizlerinde işi var ama neyse... :)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29. |