SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Adı Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32054)

bulentt07 18.06.2011 12:12

Cevap: Transferde Adı Geçenler

[QUOTE=mucahit_58;725107]valla gidip Almanyanin 2. 3.liglerinden bi gurbetci forvet alcaklar gibime geliyor
insallah su forvet transferi iyi olur ya tek merak ettigim o yoksa baska transfer yapmayacaklar o belli oldu.

Cogu arkadas begenyor ama biz bence yabanci oyuncularda kaliteyi tutturamadik, severim cok iyi maclarda cikardi ama diallo, ivanos, ramovic, keita, rada, navratil, bunlarin yerine binlerce ayni ayar turk bulabilirdik. Mesela faty super oldu, yada grosicki gibi adamlar icin kullansak su yabanci hakkini bu takim neler yapmaz ya..[/QUOTE]

Bencede haklısın ıvanovs rada navratıl keıta yabancı dıye alıncaksa olmasın daha ıyı. Grosıckı gıbı vasatı asan takıma katkı saglayan olmalı yabancı

mustafa_kavak58 18.06.2011 12:27

[B]Hayalkafe nerelerdesin forvet haberlerini bekliyoruz senden[/B]

akifesk 18.06.2011 13:02

şu aralar transfer beklemeyın!!
-stoper konusunda diallo nun kamptakı durumuna göre hareket edilecek. eğer diallo iyi bir görüntü verirse diallo ile devam edılecek. aksı takdırde bu oyuncu gönderılecek . yerıne yerlı veya yabancı bir stoper daha alınacak.
-fotvet noktasında ise, şu ana kadar izlenen bir iki oyuncu vardı beğenılen ısımlerdı bunlar fakat rıza hoca burda işi biraz ağırdan almak ıstedi, bu isimler cepte dursun dedi. daha iyilerini bulabılırız düşüncesiyle yeni isimler araştırılmaya başlandı. hoca forvetın çok iyi olmasını istiyor. amacı bu. pedriel de gidebilir bu arada. en az ıkı tane forvet transferi yapılacak kamptan önce.

yerli forvet olarak sivasspor mehmet batdal'la görüşüyor.
.

nerde beleş adam war git onu al bu ne ya. son olarak atılla yıldırım. yönetim paraya kıy ve şu forvete adamakıllı bırını al yoksa pişman olursun

[QUOTE=Murad_Kelleci58;725304]Hayalkafe'den son havadisleri bekliyoruz.. Bu santrafor transferi tam bilmeceye dönüştü.. Ama Rıza Çalımbay'ın ikili ilişkiler içinde olduğu ve bi ara Beşiktaş' ta iken kondisyoneri olan Roland KOCH aracılığı ile Köln'den Slovenye vatandaşı Milivoje NOVAKOVİÇ için nabız yoklandığı ve maliyeti konusunda orta bir yerde buluşabileceği dedikodusu var.. Şayet bu transfer olursa Sivasspor tarihinin en pahalı transferi olacak..[/QUOTE]

-fiyatı ne kadarki? oyuncunun slovenyalı olması transfer ihtimalını güçlendırıyor bence.

ardahanlı 18.06.2011 13:12

Kamara Eskişehir'de

Kırmızı Şimşekler'in prensipte anlaşmaya vardığı Fransız Diomansy Kamara dün Eskişehir'e geldi.
Fulham’ın sol kanat oyuncusu yapılacak son görüşmelerin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Es Es’in ikinci bombası Kamerunlu forvet Webo ise 2 gün içinde Eskişehir’e gelecek. Kulübü Mallorca’dan olan alacaklarını büyük ölçüde tahsil eden 29 yaşındaki golcü, sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Es Es iyi gidiyor darısı sivasın başına

HALIL 18.06.2011 13:27

MEHMET BATDAL BURAYA YAZDIGIMIZ VE TAHMIN ETTIGIMIZ BIR FORVET GELIRSE SUPER OLUR AMA ZOR CUNKU 3-5 TAKIM DAHA ILGILENIYO

INSALLAH SIVASSPORA GELIR VE BIZIM HAKAN SUKURUMUZ OLUR

SIMDIDEN ONUN LAKABI HAZIR BATDAL GAZI :D

D_Mrsic 18.06.2011 13:44

Cok faydalı ve yerinde bir transfer olur. ama yanına bır turk forvet alınacagı kanaatındeyım. umarım mehmet batdal ve hasan kabze 2lısıde takıma kazandırılır.

M.Borjan*
K.Çelikay
N.Şahin

K.Zengin J.Fatty* J.Navratil* H.Yerlikaya
U.Kavuk M.Diallo* M.Akça Z.Erdal

T.Rada*
M.Nas

K.Bekmezci
K.Karakaş

M.Cerny* K.Grosicki*
C.Yılmaz E.Kılıç

H.Kabze
P.Suarez*

M.Battal
M.Eneramo*

-Kerim Zengin,Mehmet Batdal ve Hasan Kabze yada kalıtelı 2 tane turk forvet transferı yapılırsa kadromuzun turkıye lıgı ıcın gayet kalıtelı bır kadro olacagı dusuncesındeyım ayrıca takımın ıskeletıde artık bırbırıyle oynamaya alısmıs oyunculardan olustugu kanaatındeyım.. umarım bu sene tekrardan ust sıralara oynarız

SaYa 18.06.2011 14:01

[QUOTE=mustafa_kavak58;725095][B]bilica eskisehirde keske biz alsaydik ya hayret bisey :mad::mad::mad:

kaynak :
[/B]
[url]http://www.transfermarkt.de/de/fabio-bilica/transfers/spieler_15454.html[/url]

[B]Ve ligtv de okudum[/B] :mad:[/QUOTE]

[B]Kardesim birakin artik Allahaskina su ahlak yoksunu adamin muhabbetini.Gelmek istese zaten kendisi gelirdi.Hem Ataturk 'Ben sporcunun zeki,cevik ayni zamanda ahlaklisini severim' demis.
BJK macinda yaptigi penalti noktasini eseleme cirkefligi, Jaja ile icki kadehleri elinde trafikte tehlike sacan bu adamin Sivasta ne isi var.Defolsun gitsin..[/B]

HALIL 18.06.2011 14:58

ATTILA YILDIRIM SIVASSPORDA

[QUOTE=akifesk;725268]nerde beleş adam war git onu al bu ne ya. son olarak atılla yıldırım. yönetim paraya kıy ve şu forvete adamakıllı bırını al yoksa pişman olursun[/QUOTE]

biraz sabir et bu transfer kadro genisligi icin yapildi

[QUOTE=akifesk;725268]nerde beleş adam war git onu al bu ne ya. son olarak atılla yıldırım. yönetim paraya kıy ve şu forvete adamakıllı bırını al yoksa pişman olursun[/QUOTE]

biraz sabir et bu transfer kadro genisligi icin yapildi

as forvet alinacaktir

[QUOTE=Murad_Kelleci58;725306]Bu dedikodumu böyle bir şey oldu mu.?? Ben sadece kulağıma geleni söyledim.. Bu konuda Hayalkafe'nin de bir bildiği olduğuna inanıyorum..[/QUOTE]

dogru bende duymustum novakovic isini ama fazla zor

bu adam gelirse yilin transferini biz gerceklestirmis oluruz

ozledımeskıyı 18.06.2011 15:36

Bence HAYLAKAFE haber verme olayın bize kapattı birçok hbaeri normal basından öğrendik HAYALKAFE nin bunları onlardn önce öğrenmemiş olması imkansız.

HAYAL olumlu ya da olumsuz bir açıklama bekliyoruz. Kaç gündür diş doldururhaberler getirmedğin için içimize kurt düştü:confused::confused::confused::confused:

akifesk 18.06.2011 16:47

mehmet batdal ve yabancı bı forvet alınacak. transfer noktalanacak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19.