SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Adı Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32054)

xadox 18.06.2011 17:14

Cevap: Transferde Adı Geçenler

Milan Cerny ne oldu ? hic bir yerde adi gecmiyor :confused:

Murad_Kelleci58 18.06.2011 17:18

Hayalkafe'den son havadisleri bekliyoruz.. Bu santrafor transferi tam bilmeceye dönüştü.. Ama Rıza Çalımbay'ın ikili ilişkiler içinde olduğu ve bi ara Beşiktaş' ta iken kondisyoneri olan Roland KOCH aracılığı ile Köln'den Slovenye vatandaşı Milivoje NOVAKOVİÇ için nabız yoklandığı ve maliyeti konusunda orta bir yerde buluşabileceği dedikodusu var.. Şayet bu transfer olursa Sivasspor tarihinin en pahalı transferi olacak..

Murad_Kelleci58 18.06.2011 17:19

[QUOTE=Murad_Kelleci58;725304]Hayalkafe'den son havadisleri bekliyoruz.. Bu santrafor transferi tam bilmeceye dönüştü.. Ama Rıza Çalımbay'ın ikili ilişkiler içinde olduğu ve bi ara Beşiktaş' ta iken kondisyoneri olan Roland KOCH aracılığı ile Köln'den Slovenye vatandaşı Milivoje NOVAKOVİÇ için nabız yoklandığı ve maliyeti konusunda orta bir yerde buluşabileceği dedikodusu var.. Şayet bu transfer olursa Sivasspor tarihinin en pahalı transferi olacak..[/QUOTE]

Bu dedikodumu böyle bir şey oldu mu.?? Ben sadece kulağıma geleni söyledim.. Bu konuda Hayalkafe'nin de bir bildiği olduğuna inanıyorum..

HALIL 18.06.2011 17:22

ha bu arada milan cerny ne oldu haberde yazmiyo yoksa gelmiyomu:confused:

Murad_Kelleci58 18.06.2011 17:24

[QUOTE=akifesk;725309]-fiyatı ne kadarki?[/QUOTE]

transfermarket'teki rakamların üç aşağı beş yukarısıdır herhalde....

Murad_Kelleci58 18.06.2011 17:28

[QUOTE=yigido_halil_58;725308]ha bu arada milan cerny ne oldu haberde yazmiyo yoksa gelmiyomu:confused:[/QUOTE]

Bu oyuncu ile kesin anlaştıklarını söyledi Mecnun Bey.. Şu an Danimarka'daki turnuvada U21 Milli Takımında forma giyiyor.. Turnuva sonrası büyük ihtimal resmi imzayıda atar..

HALIL 18.06.2011 17:28

[QUOTE=Murad_Kelleci58;725304]Hayalkafe'den son havadisleri bekliyoruz.. Bu santrafor transferi tam bilmeceye dönüştü.. Ama Rıza Çalımbay'ın ikili ilişkiler içinde olduğu ve bi ara Beşiktaş' ta iken kondisyoneri olan Roland KOCH aracılığı ile Köln'den Slovenye vatandaşı Milivoje NOVAKOVİÇ için nabız yoklandığı ve maliyeti konusunda orta bir yerde buluşabileceği dedikodusu var.. Şayet bu transfer olursa Sivasspor tarihinin en pahalı transferi olacak..[/QUOTE]

arkadasim dogru soyluyon bir ara bende ismini duydum ilgilenebilirler ama fazla zor bir transfer

ama gerceklesirse sivasspor tarihinin en pahali ve en iyi transferi olur

xadox 18.06.2011 17:30

[QUOTE=yigido_halil_58;725308]ha bu arada milan cerny ne oldu haberde yazmiyo yoksa gelmiyomu:confused:[/QUOTE]

ben prensip anlasmalara inanmiyorum , Milan Cernyi de galiba belay gibi orduya kapiracagiz

Murad_Kelleci58 18.06.2011 17:33

[QUOTE=xadox;725315]ben prensip anlasmalara inanmiyorum , Milan Cernyi de galiba belay gibi orduya kapiracagiz[/QUOTE]

Prensip falan değil kardeşim..Birinci ağızdan yani en yetkili ağızdan Mecnun Bey'den çıkan bir söz bu.. Ben Mecnun Bey'in söyleyip olmadığı transfer hatırlamıyorum.. Onun için Cerny konusunda içim rahat.. O artık Yiğido!!

akifesk 18.06.2011 17:34

[QUOTE=Murad_Kelleci58;725310]transfermarket'teki rakamların üç aşağı beş yukarısıdır herhalde....[/QUOTE]
-32 yaşında ama biraz yaşlı

[QUOTE=Murad_Kelleci58;725322]Takımda tecrübeli ve ağabeylik yapacak futbolcularda olmalı.. Novakoviç'in Avrupa tecrübesi yeter.. Piyasası yeter.. Sivasspor'a getireceği hava yeter.. Ama tabiki transfer gerçekleşirse...[/QUOTE]

-gelmesini bende çok isterim takıma ayrıca tecrube takviyesi olur. başkanın dediği bomba forvet inşallah budur. veya bundan aşağı biri değildir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:14.