![]() |
[COLOR="Black"][B]Şuan 20 misafir çevrimiçi ve 8 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 4 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: drummer[*] 02: ErkanAga[*] 03: Gunay 04: kangalli_irfan_almanya[*] 05: karacaören34-58[*] 06: kendalli 07: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] 08: Tuncay [/B][/COLOR] |
Şuan 19 misafir çevrimiçi ve 9 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 4 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: blacksky 02: [COLOR="Red"][B][I]drummer[/I][/B][/COLOR][*] 03: ErkanAga[*] 04: Gunay 05: kangalli_irfan_almanya[*] 06: karacaören34-58[*] 07: kendalli 08: Ser58dar 09: Tuncay osman gitii adı kaldı burda |
[COLOR="Black"][B]Şuan 13 misafir çevrimiçi ve 5 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 2 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: ErkanAga[*] 02: hancer58 03: kangalli_irfan_almanya 04: kendalli 05: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] [/B][/COLOR] |
[COLOR="Black"][B]Şuan 6 misafir çevrimiçi ve 2 üye çevrimiçi.
Chat'te şu an 2 kişi var. -------------------------------------------------------------------------------- 01: kendalli 02: [COLOR="Red"][B][I][U]Ser58dar[/U][/I][/B][/COLOR] [/B][/COLOR] |
SERDAR TABİKİ BAŞTA ĞİDİYON HELAL SANA
|
Bunun bir göstergesi olmalı kim daha çok sabahlıyor burada:) onunda bir istitastiği yapılamazmı acaba:D
|
[QUOTE=arifcoskun]Bunun bir göstergesi olmalı kim daha çok sabahlıyor burada:) onunda bir istitastiği yapılamazmı acaba:D[/QUOTE]
[B]o konuda resat abi ve ben olurum heralde :D [/B] |
...
[QUOTE=Gunay][B]o konuda resat abi ve ben olurum heralde :D [/B][/QUOTE]
hehehehe tabii kimse reşat abiyi geçemez..... |
[QUOTE=1967_Dernek_Levent]hehehehe tabii kimse reşat abiyi geçemez.....[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][I]bu istatiği yapacak kimse yokmu sahii. ya ben birinciyim ya osman on line saatleri belli değilmi. gece sitede olanların on line süreleri bellidir sitede.(belki) zaten bana en yakın rakipte osman.[/I][/B][/COLOR] |
[B]gECE ZORLA İNTERNET CAFEDE SABAHLATACAKSINIZ BİZİ....[/B] :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:15. |