SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Adı Geçenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32054)

Mamadou Diallo 19.06.2011 17:57

Cevap: Transferde Adı Geçenler

Gelenler-Gidenler

Borjan-Kamenar
Kerim-Abdurrahman
Faty-Ivanovs
Kıvanç-Keita
Atilla-Mehmet
Cerny

Ayrıca Sedat gitti Sandro gideckler arsında kalırsa artık yuhhhh Bilicanın gelme ihtimali var ve bir de yabancı forvet gelecek....

kangalli58yasin 19.06.2011 18:07

Sandro mutlaka gitmelidir ve DIALLO en sevdigim oyuncular arasinda mutlaka kalmalidir - cok kivrak ve bazen topu alip öne dogru giden tek defans oyuncumuz

Bilica bence eski formunu yakalayamaz - hem bizim imajimizi yekelemesin - zaten hala penalti noktasinda insaat acan görüntüyü kimse unutmadi :D onun yerine daha iyi bir oyuncu bulunur

tavatir 19.06.2011 19:00

Nevzat Şahin: Kerim Zengin ile anlaşma sağlayamadık. Sivasspor'a gitti. İskelet kadromuzu koruyarak şu anakadar 17 futbolcu ile anlaştık.

akifesk 19.06.2011 19:10

[QUOTE=tavarih;725553]Nevzat Şahin: Kerim Zengin ile anlaşma sağlayamadık. Sivasspor'a gitti. İskelet kadromuzu koruyarak şu anakadar 17 futbolcu ile anlaştık.[/QUOTE]

-17 futbolcumu? ne zaman anlaşmış 2 günluk başkan daha. yenı takım mı kurmuş yoksa

tavatir 19.06.2011 19:15

[QUOTE=akifesk;725554]-17 futbolcumu? ne zaman anlaşmış 2 günluk başkan daha. yenı takım mı kurmuş yoksa[/QUOTE]

Orasını ben de anlamadım ama sanırım kendisiyle ilgili olarak değil kendinden önceki dönemi de kapsayarak bu senenin transfer çalışmasını kastetmiş. Tek anlaşmadığımız Hakan Özmert kaldı, onunla da haftaya imzalarız demiş.

akifesk 19.06.2011 19:23

orta saha ya musa çağıranı almalıyız . sandroyu da acılen gondermelıyız.
-forvete de NOVAKOVİÇ i alabiliriz

Respect58 19.06.2011 19:38

[QUOTE=akifesk;725554]-17 futbolcumu? ne zaman anlaşmış 2 günluk başkan daha. yenı takım mı kurmuş yoksa[/QUOTE]

[B]Bu 17 kişi takım içindeki isimler olsa gerek...[/B]

babapiton 19.06.2011 19:52

[QUOTE=tavarih;725553]Nevzat Şahin: Kerim Zengin ile anlaşma sağlayamadık. Sivasspor'a gitti. İskelet kadromuzu koruyarak şu anakadar 17 futbolcu ile anlaştık.[/QUOTE]

17 futbolcu zaten karabüksporda var olan futbolcular yeni futbolcular değil işte Nevzat Şahin'in verdiği röportaj ;

Transfer çalışmaları konusundaki soruyu da Şahin, şöyle cevaplandırdı:

''İç transferi yüzde 90 bitirdik. Kulübümüzdeki yabancı oyuncularımızın tamamı ile sözleşmemiz devam ediyor. Muhammet Özdin, Şenol Akın, Birol Hikmet, Muhammet Hanefi ve Hakan Söyler ile tekrar anlaştık. Bir tek Hakan Özmert ile henüz anlaşamadık, o da önümüzdeki hafta tamamlanır diye düşünüyorum. Kerim Zengin ise Sivasspor'a gitti. Onun yerine en az onun kadar kaliteli bir oyuncu alacağız. 26 Haziranda takım kulüpte toplanacak. Bir gün sonra Gerede'de kapma gireceğiz. Mümkün olduğu kadar tam kadro kampa girmeyi hedefliyoruz. Kadromuzdaki 17 futbolcumuzla anlaştık, iskelet kadromuz korundu. Denizlispor'dan Ahmet Cebe ile görüşüyoruz. Ön protokolümüz var. Önümüzdeki günlerde transfer gerçekleşecek.''

Şahin, taraftardan beklentileri yönündeki soruyu ise ''Taraftarımız, taraftar gibi hareket etmek zorunda. Benim için ne derlerse desinler, nasıl bağırırlarsa bağırsınlar, hiç önemli değil. Çünkü benim bir beklentim yok. Ben bu kulübe bir şeyler almaya değil, vermeye geldim. Bizim alnımız ak olacak her zaman, veremeyecek hesabımız olamayacak'' diye yanıtladı

tavatir 19.06.2011 19:53

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;725560][B]Bu 17 kişi takım içindeki isimler olsa gerek...[/B][/QUOTE]

Evet zaten takım içindeki oyuncuları kastediyor. İç transferde Kerim ile anlaşamadıklarını söylüyor.

akifesk 19.06.2011 20:15

[QUOTE=babapiton;725561]17 futbolcu zaten karabüksporda var olan futbolcular yeni futbolcular değil işte Nevzat Şahin'in verdiği röportaj ;

Transfer çalışmaları konusundaki soruyu da Şahin, şöyle cevaplandırdı:

''İç transferi yüzde 90 bitirdik. Kulübümüzdeki yabancı oyuncularımızın tamamı ile sözleşmemiz devam ediyor. Muhammet Özdin, Şenol Akın, Birol Hikmet, Muhammet Hanefi ve Hakan Söyler ile tekrar anlaştık. Bir tek Hakan Özmert ile henüz anlaşamadık, o da önümüzdeki hafta tamamlanır diye düşünüyorum. Kerim Zengin ise Sivasspor'a gitti. Onun yerine en az onun kadar kaliteli bir oyuncu alacağız. 26 Haziranda takım kulüpte toplanacak. Bir gün sonra Gerede'de kapma gireceğiz. Mümkün olduğu kadar tam kadro kampa girmeyi hedefliyoruz. Kadromuzdaki 17 futbolcumuzla anlaştık, iskelet kadromuz korundu. Denizlispor'dan Ahmet Cebe ile görüşüyoruz. Ön protokolümüz var. Önümüzdeki günlerde transfer gerçekleşecek.''

Şahin, taraftardan beklentileri yönündeki soruyu ise ''Taraftarımız, taraftar gibi hareket etmek zorunda. Benim için ne derlerse desinler, nasıl bağırırlarsa bağırsınlar, hiç önemli değil. Çünkü benim bir beklentim yok. Ben bu kulübe bir şeyler almaya değil, vermeye geldim. Bizim alnımız ak olacak her zaman, veremeyecek hesabımız olamayacak'' diye yanıtladı[/QUOTE]

- ahmet cebeyi de alsınlar o adam bal yapmayan arı gıbı :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:06.