![]() |
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
[QUOTE=sıvaslıgenç;913424]Bizimkiler maçta toplanıp beste söylemekte bile zor organize oluyorlar böyle birşey beklemek çok abez.[/QUOTE]
taraftar grublarına yükleniyonuz siz ne yapıyorsunuz başka çekirdek çitlet sakız çigne sonra takımın oyuncusuna hakeme küfür et o kadar yüreginiz varsa gelin taraftar grubları içine giren birlik olun sonrada konuşun boş boş konuşmayın !!!!!! çekirdekçiler sizi |
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
editör silene kadar küçük harfe çevirsen olmazmıydı |
[QUOTE=ali 58;913545]taraftar grublarına yükleniyonuz siz ne yapıyorsunuz başka çekirdek çitlet sakız çigne sonra takımın oyuncusuna hakeme küfür et o kadar yüreginiz varsa gelin taraftar grubları içine giren birlik olun sonrada konuşun boş boş konuşmayın !!!!!!
çekirdekçiler sizi[/QUOTE] Çekirdek citledigimi küfür ettiğimi maclara gitmediğimi. ne biliyorsun beni taniyorsunda haberim mi yok ? |
bakalım bıtınce nasıl olucak stadyum
|
daha kalabalık şekilde çekirdek çıtlayabilmemiz için modern statımız yükseliyor !
|
Seyircimizi boşuna aşağılıyorsunuz, Trabzonspor ile oynanan maçı hatırlarsınız taraftar grupları o maçta protesto etmişlerdi ama buna rağmen stadımız çok coşkuluydu. Sadece Trabzon'a karşı diye öyleydi diyenler olabilir onu Trabzon maçında başaran taraftar diğer maçlarda da başarırlar. Daha şimdiden taraftarımızı organize etmeye başlamalıyız yeni tezahüratlar kazandırmalıyız. Stadımız iyi ya da kötü ama ben inanıyorum çok iyi olacak, muhteşem şovlar yapabiliriz. Öncelikle son sezonda yaptığımız 58. Dakika şovlarımıza yenilikler katabiliriz ve kulübe duyuralım ve Tribünlerimizin ikinci katına ya da sadece maratonun ikinci katına aynı top toplayıcı çocuklar gibi kendi seçip yerleştirdikleri taraftarlara büyük bayraklar sallatılmasını tavsiye edelim.
|
[QUOTE=sıvaslıgenç;913497]Hepsi gösteriş laf olsun diye yapılan şeylerdi ne oldu kimse çıkıp şu şu yüzden birlesmedik bile demedi ama şu bir gerçek bunlar taraftar grubu filan değil olamazlarda[/QUOTE]
aynen katılıyorum |
[QUOTE=sivasfutbol;913559]Seyircimizi boşuna aşağılıyorsunuz, Trabzonspor ile oynanan maçı hatırlarsınız taraftar grupları o maçta protesto etmişlerdi ama buna rağmen stadımız çok coşkuluydu. Sadece Trabzon'a karşı diye öyleydi diyenler olabilir onu Trabzon maçında başaran taraftar diğer maçlarda da başarırlar. Daha şimdiden taraftarımızı organize etmeye başlamalıyız yeni tezahüratlar kazandırmalıyız. Stadımız iyi ya da kötü ama ben inanıyorum çok iyi olacak, muhteşem şovlar yapabiliriz. Öncelikle son sezonda yaptığımız 58. Dakika şovlarımıza yenilikler katabiliriz ve kulübe duyuralım ve Tribünlerimizin ikinci katına ya da sadece maratonun ikinci katına aynı top toplayıcı çocuklar gibi kendi seçip yerleştirdikleri taraftarlara büyük bayraklar sallatılmasını tavsiye edelim.[/QUOTE]
Bu tür konular sürekli gündemde kalmalı ne yapmalıyız diye bize önce gerçek taraftar gerek |
Gece gündüz bu stadı düşünüyorum !! Biran once bitsede kavuşşak artık :)
|
Aynen subasi29 bende çok sabırsızlanıyorum. :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:48. |