![]() |
--->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
yazık oldu kazanmalıydık malesef
|
-->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
maçı dinleme fırsatımın olmadı ama sivasspor un bu maçı alacagana inanmıştım. kendi evinde böle bi fırsatı kaçırmaz diye düşnüyodum ama kaçrdı. lig uzun bir maraton diğer maçları alır, yenmekde var yenilmekde demiycem. çünkü bana göre artk hata yapmamalıyız. haftaya maç konyayla maç sivas da olmasına ragmen herkes Konya nın bu sıra ne kadar iyi oynadıgını biliyo. Antalya ya kendi evinde yenldikten sonra açıkcası korkuyorum Konya ya yenilmesinden. bence Antalya yı yenmeliydi çünkü Konya maçı tehlikelii
Benim düşüncem böylee |
--->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
[QUOTE=aslansivasli;192609]maçı dinleme fırsatımın olmadı ama sivasspor un bu maçı alacagana inanmıştım. kendi evinde böle bi fırsatı kaçırmaz diye düşnüyodum ama kaçrdı. lig uzun bir maraton diğer maçları alır, yenmekde var yenilmekde demiycem. çünkü bana göre artk hata yapmamalıyız. haftaya maç konyayla maç sivas da olmasına ragmen herkes Konya nın bu sıra ne kadar iyi oynadıgını biliyo. Antalya ya kendi evinde yenldikten sonra açıkcası korkuyorum Konya ya yenilmesinden. bence Antalya yı yenmeliydi çünkü Konya maçı tehlikelii
Benim düşüncem böylee[/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]ZATEN BİZİM TUHAFIMIZA GİDEN LİGEN EN ZAYIF TAKIMINI 16,000 TARAFTARIN KARŞISINDA+KENDİ EVİMİZDE BU OLMAMALIYDI,YAPILMAMALIDI!!+58[/I][/B][/COLOR] |
gene lig de iyi sıradayız ama Konya maçı çok zorlu. ve önümzde daha Galatasaray,Fener,bjk maçı var. antalya gbi maçlarda
puan kaybedersek işimiz zorrr |
--->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
[QUOTE=aslansivasli;192609]maçı dinleme fırsatımın olmadı ama sivasspor un bu maçı alacagana inanmıştım. kendi evinde böle bi fırsatı kaçırmaz diye düşnüyodum ama kaçrdı. lig uzun bir maraton diğer maçları alır, yenmekde var yenilmekde demiycem. çünkü bana göre artk hata yapmamalıyız. haftaya maç konyayla maç sivas da olmasına ragmen herkes Konya nın bu sıra ne kadar iyi oynadıgını biliyo. Antalya ya kendi evinde yenldikten sonra açıkcası korkuyorum Konya ya yenilmesinden. bence Antalya yı yenmeliydi çünkü Konya maçı tehlikelii
Benim düşüncem böylee[/QUOTE] Özgürlüğü elinden alınmış, kafesse tıkılmış ASLAN'da aslan özelliği kalırmı ?.. aslan sivas'lı |
-->: --->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
[QUOTE=KAMER-ÜL ZEMAN;192637]Özgürlüğü elinden alınmış, kafesse tıkılmış ASLAN'da aslan özelliği kalırmı ?.. aslan sivas'lı[/QUOTE]
Kafesinden içinden çıkarsa çok şey olcak o yüzden orda:) o orda ama bir sürü ASLAN dısarda merak etme ;) (ama ben sivasspor hakkında yorum yapmıstm bu nerden çıktı) |
--->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
[COLOR="Blue"]3 haftadır iyidik yanlız bu günki karşılaşmada sabaha kadar oynasaydık yine yenemezdik yılmaz hoca takımı iyi hazırlamış adamlar yenmek için gelmişler vede dediklerini yaptılar birde bazı arkadaşlar antalya karşılaşmasıyla ilgili şunu yazmışlar antalya geldiği zaman coşkunuda getirsinler demişlerdi vede coşkun geldi gerisini siz düşünün saygılar[/COLOR]
|
[QUOTE=aslansivasli;192628]gene lig de iyi sıradayız ama Konya maçı çok zorlu. ve önümzde daha Galatasaray,Fener,bjk maçı var. antalya gbi maçlarda
puan kaybedersek işimiz zorrr[/QUOTE] yanlış hesap yapıyon kardeşim...biz rizeyi yendik rize feneri yendi ama bursa da rize yi yendi biz de bursayı yendik...yani bu bir kısır döngü..geçen hafta konya antalyaya yenildi ama beşiği bu hafta yendi......her maç önemli ve zzor her takım için....sivasımız bu ligi istediği yerde bitirecek inşallah... |
[QUOTE=yigiter187;192651]yanlış hesap yapıyon kardeşim...biz rizeyi yendik rize feneri yendi ama bursa da rize yi yendi biz de bursayı yendik...yani bu bir kısır döngü..geçen hafta konya antalyaya yenildi ama beşiği bu hafta yendi......her maç önemli ve zzor her takım için....sivasımız bu ligi istediği yerde bitirecek inşallah...[/QUOTE]
her maç tabikide zor ama gs,fb,bjk kadar olamaz. ben yenmesi gerekirdi derken aynı zamanda kendi evimizde oynadıgımz için dedim. küme düşen takımlar çok baskılı oynar bugün fb-sakarya maçını izledysen ii anlarsın ve bizim daha küme düşen takımlarlada maçımız var. hata yapmamalıyız. bu benim görüşüüm. yanlış veya doğruu |
maçı seyrettim.düşündüğüm gibi rakibin defans anlayışı ve dizilişi çok iyiydi.pozisyona zor girdik.balili ve mehmetin pozisyoları gol olsa olurdu.ancak benim en çok defans bloğunun(M.SÖZGELMEZ) hariç laubaliliği şaşırttı.sabırlı olurlarsa maçın sonuna kadar direnirsek konya maçını alırız.bu periyotta bence zor maçımız geride kaldı.Kapanan takımları açma sorunumuz devam ediyor.wooter olmadığına göre cetkov düşünülmeli.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:55. |